Çerez ve Gizlilik

Task Para

LÜTFEN OKUYUNUZ!

ÇEREZ POLİTİKASI: Digital MAM, LLC Şirketi tarafından veri sorumlusu olan www.taskpara.com web adresindeki internet sitesinin sorunsuz şekilde işlemesi ve yürütülmesi için farklı çerezler kullanılmaktadır. Kişisel verileriniz, bilgileriniz; Avrupa Konseyinin Ocak 1981 tarihinde Strazburg’da imzalanmaya açılan “Kişisel Verilerin Otomatik Tabii Tutulması, Bireylerin Korunmasına dair 108 numaralı Sözleşmesi” ile 6698 sayılı koruma Kânununa ve konuyla alakalı mevzuata uygun şekilde işlenmektedir. Sitemizi kullanırken, ilgili taraf internet sayfalarına aktarıldığınızda, söz konusu taraf olan sitelerinin çerezlerini görmeniz mümkündür. Bu çerezlerin açık şekilde kullanılması ile ilgili olarak sitemizin herhangi bir denetimi bulunmamaktadır.

GİZLİLİK POLİTİKASI / ŞARTLARI:

1. Digital MAM, LLC Şirketi tarafından veri sorumlusu olan www.taskpara.com web adresindeki internet sitesinin gizlilik politikasının amacı sorunsuz şekilde kullanan kişilere daha iyi hizmet sunmak, verilen hizmetlerimizden faydalanmakdir. Web sitesi üzerinden üyelik kaydını oluşturmak, sitede üyelik oluşturarak veya oluşturulmadan sipariş edilen ürünlere ilişkin açık adres, para ödeme, onay, kargo ve teslimat zamanlarını sürdürerek web üzerinden elektronik işlemlerini güvenle gerçekleştirmektir. Sitemiz ile irtibatlı şahıslar arasında iletişimin sağlanması, tanıtım ve bilgilendirme yapılması, insan kaynakları sürelerinin yerine getirilmesi hedefiyle bazı kişisel bilgiler işlenmektedir. İnternet Sitesi aracılığıyla toplanan bu bilgiler, veriler; kişisel verilerin, bilgilerin ve özel yaşamın gizliliği ilkesine uygun olarak sitemizce işlenmekte ve saklanmaktadır.

2. Şirketin internet sitesinde bulunan; iş, iletişim, üyelik ve farklı elektronik ortamdaki belgeler ile doldurulan bilgileri, oluşturulan site politikalar, aydınlatma metinlerinde açıklanan haller dışında, kullanıcıların rızası dışında başka kişilerle paylaşılmamaktadır. Şirketin faaliyeti haricinde başka bir amaçla kullanmamaktadır. Şirket bu bilgileri başka kişilere ticari amaçla, isteklerle aktarmayacağını taahhüt etmekte.

3. Firma İnternet Sitesine zarar veren yayınların, istenmeyen reklamların önlenmesine yönelik çerezleri başka taraf sağlayıcılarca çerezler ile başka taraf çerezleri beraber kullanılmaktadır.

4. kullanılan ve depolanan kişisel veriler, kişinin verdiği rızasının arandığı hallerde kişinin açık rızası alınarak, ancak ilgili şirket, kurum ve kuruluşlar ile resmî mercilerce talep edilmesi şeklinde ve yürürlükteki mevzuat yasalarına uygun olarak, yetkice resmî kurum ve kuruluşlara bildirilmektedir.

5.Kişisel veri ve bilgi sahibi kişiler, bu politika içinde ve sitemizce yapılan politikalar uyarınca, gizlilik şartlarını onaylayarak, bildirilmiş olduğu verilerin kendisine ait olduğunu, kişi tarafından doldurulduğunu ve bu verilerin, site iş başvuru sürelerinin, iletişimin yapılanması, bazı faaliyetlerinin yürütülebilmesi isteğiyle oluşturulan politikalarda belirtilen istek sınırlı olmak üzere ilgili şahıslarla paylaşılabileceğine onay vermektedir.

6. web sitesi kullanıcısı, site internet sitesini kullanmayı onaylaması halinde, Politikada yazılı tüm maddeleri okuduğunu, kişisel verilerinin, bilgilerinin işlenmesi hakkında bilgilendirildiğini, kişisel verilerinin, bilgilerinin belirlenen kapsam ve hedefler çerçevesinde yapılmasını kabul ettiğini ve buna açıkça rıza verdiğini kabul etmiş sayılacaktır.

7. site, anlaşmada, site organizasyonunda yapılacak farklılıklar, Kişisel Verileri Kurulunun kararları ve oluşacak yeni kurallara göre, “Gizlilik Politikası” kurallarının önceden haber vermeksizin değiştirme, yenileme hakkı saklı tutmaktadır.

8. web sitesini kullanırken farklı sitelere ve sosyal medya platformlarına bağlantı linkleri ile bağlanmanız mümkündür. Firma internet sitesine veya farklı taraf sitelerine yönlenmenizi sağlayan bağlantılara tıkladığınızda bahsi geçen sitelerin kişisel bilgi gizlilik politikaları olduğunu dikkate alınız. İlgili web sitelerini kullanırken söz konusu web sitelerinin gizlilik politikalarının incelenmesi gerekmektedir. Firma sitesinden yönlendirilen ikinci taraf sitelerinin içeriklerinden ve site politikalarından şirketimiz tamamen sorumlu değildir. Firmamızın bu siteler üzerinde hiçbir kontrolü veya bunlara karşı bir sorumluluğu yoktur.

9.Kişisel verilerin, bilgilerin internet sitesi üzerinden, iletişim uzmanları ve bu husustaki uluslararası otoriteler tarafından ilgilenen ve açık şekilde ilan edilen bir olgudur. Kişisel bilgilerinizi korumak için sitemizin gerekli idare ve teknik tüm olasılıkları almıştır. Fakat tüm önlemleri almış olsak da, web sitemiz aracılığıyla yönlendirilen kişisel bilgilerinizin güvenliğini tam olarak garanti veremiyoruz.

10.Sitemiz, kişisel bilgilerinizin kurallara uygun olarak, kullanılması, korunması, saklama süreçlerini yürüteceği konusunda gerekli politikaları belirtmiştir. Site, kişisel bilgilerin ifşa edilmeyeceği, gizlilik maddesine kabul ederek, politikalarda işlenen durumlar dışında kişisel bilgileri ikinci kişilerle paylaşmayacağını temin etmektedir. Kişisel bilgilere ilişkin gizlilik sorumluluğunun şirket ile çalışanları arasındaki ticari akdinin son bulmasından sonra da devam edeceği, yasal kurallara uyulmadığı takdirde iş vaktinin haklı sebeple sonlandırılacağı, gerekli olanakların uygulanacağı belirlenmiş ve işte çalışanlarla ilgili tüm kişiler, formlar bilgilendirilmiştir.