1/2 bitecek maç nasıl bulurum?

1/2 bitecek maç nasıl bulurum?

Kesin yöntemler ile İddaa 1/2 bitecek maç nasıl kesin yöntemler ile bulunur.

Bugünlerde İddaa üzerinden 1/2 veya 2/1 bitecek maç nasıl bulunur sorusuna cevaben, spor alanında Futbol meraklılarının fazlasıyla yöneldiği para kazanmanın kısa yöntemleri olarak iddaa ve en yüksek oranı yakalamak için 1/2 veya 2/1 maç bulmak ziyadesiyle zordur.

İnternette maç kuponu tutturma tahminleri yapan onlarca kişi bulunmakta ve iddaa ile para kazandıracaklarını söylemekteler. Bu kişilerin bilgileri gerçek mi ? Bu makalemizde sizlere devrim niteliğinde bilgiler aktaracağız. İddaa ile nasıl para kazanabileceğinize dair yöntemler arayacağız.

Maç neticelerini nasıl bulurum ?

Sizlere bu maç neticelarini nasıl bulacağınız ve yıllarca takip edilen binlerce maç neticeları ve iddaa maç oranlarının bizlere neler ifade ettiklerini ve hangi oranın ne işe yaradığınız yazı içeriğimizde öğreneceksiniz. Sitemizi takip ederek artık kuponlarınızı yırtma sorunun ortadan kaldırırken iddaa oynarken neye dikkat etmeniz gerektiği bu yazımızda.

Maç nasıl biter tahminleri

İddaa 1/2 bitecek maç bulmak en fazla oranı olan bu sonuç tüm dünyanın ve bizlerin gerçekten bilmek istediği bir konu ve bu da aslına bakarsak iddda maçlarındaki maç sonuç rakamları bir maçın nasıl sonuçlanacağı hakkında bizlere fikir vermekte.

İddaa’da devrim özelliğinde 1/2 yada 2/1 bitecek maçları nasıl bulacağınız artık bu sitemizde iddaa oynarken yüksek oranlar yakalayabilmeniz için hangi oranların neyi ifade ettiklerini biliyor olacaksınız.

Bu İddaa rakamların maç sonuçlarına nasıl etki edeceğini bilmekteyiz. Binlerce maç incelenmekte ve maç oranları aslında bizlere bittiği oranlara göre iddaa kupunu doğru şekilde yapma konusunda bize fikir vermekte.

İddaa kuponlarınıza 1 den iki yada 2 den bir maçları iyi mi bulup yazacak ve para kazanacağınız yazı dizimizdeki ilk formulumuz maçın bu şekilde bitmesini sağlayacak oran hangisidir,İşte ilk oranımız.

2.00 oranı ev sahibi yada deplasman takımında bu oran varsa bu 1 den 2 yada 2 den 1 bitme ihtimali vardır. Örnek bir maç verecek olursak en son oynadığımız bir maç Beşiktaş 2 Galatasaray 1 Maç bu şekilde bitmişti.

İddaa bültenlerine doğru şekilde ulaşkmak

O günkü iddaa bültenlerinde Beşiktaş kazanır oranı 2.00 olarak verilmişti. Bu size vereceğimiz formullarden yalnız biri sizlere bu sitemizde bir çok 2 den bir ve 1 den iki formullerini sizlere burada anlatıyor olacağız.

Dikkat etmemiz ve bilmeniz gereken bir öteki formulumuz ise 2-2 nihayetlenen maçlarda bir sonraki maçlarında 1 den 2 ve 2 den 1 bitme oranı oldukca yüksektir. Bir örnek verirsek ingiltere premier ligde Liverpol Tottenham maçı 2-2 bitmesi.

Liverpol’un bir sonraki oynadığı maç Astonvilla ile maçı ilk yarı astonvilla 1 Liverpol 0 sonlandı.İkinci yarıda Liverpol 2 gol atarak maçı 2-1 kazanmıştı.Tabi bu incelediğimiz takip ettiğimiz ve formule bakılırsa oynamış olduğumuz sadece bir maçtan örnektir.

Evet 2-2 formulu bu neticela nihayetlenen maçlarda bir sonraki oynayacakları maçlarda 1 den 2 2 den 1 bitme mümkünlığı oldukca yüksektir.

Peki 1 den 2 ve 2 den 1 maçların bu şekilde biteceğini nasıl bileceğiz.Bir maçın bu şekilde bitmesi için ev sahibi veya deplasman takımı bu maçı ne olursa olsun kazanması gerekiyor olmasıdır.

Bir örnek verirsek geçen yıl oynanan Galatasaray Başakkent maçında bu maçı Galatasarayın kesinlikle kazanması gerekiyordu.Maç iyi mi sonlandı hatırlarsanız ilk yarıyı başakkent 1 gol atmış ve ilk yarı böyle bitmişti.

Bir ekip maçı ne kadar çok kazanmak istiyorsa bu ekip rehavete kapılıp ilk yarılarda gol yemektedir. İşte 2 den 1 ve 1 den 2 biten maç formullerinden biride bu dur.

Bu verdiğimiz 4 rakamlara dikkat ederseniz bu 4 rakamı mutlaka değerlendirin.

İddaa’da Kazanmanın Kesin Formülü!

İlk formulumuz olan ev sahibi ve deplasman takımları oranlarının 2.00 olması.Bir çok birey hadi ya sende amma salladın diyebilirsin.İddaa 1/2 2/1 bitecek maç yıllarca bir bu formul sayesinde bu tür maçları çok yakaladık.

Daha bir çok rakamın neyi açıkladığinide burada öğreneceksiniz her sayıın kendine has bir özelliği vardır. Bu özellikleri öğrenip sizde doğru iddaa kuponu yaparak kazanmaya başlamanız için artık rağmenızda bir engel kalmayacak.

Güvenmeyenler maçları takip etsin ve incelesinler.Bundan sonraki vereceğimiz ve belkide hiç bir yerde bulamayacağınız bu formuller sitemizde yayınlanacaktır.İddaa severler sitemizi takip ederek bu müthiş formulleri öğrenecekler.

Senelerdir yaptığı analizler izlediği maçlar ile iddaa hakkında bilinmeyen bir çok gerçeği Hokkabaz sizlere bu yapmış olduğu çözümleme ve çalışmalarını sizlerinde iddaa oynarken bilmeniz gerekenleri detaylı olarak anlatmıştır.

İddaa yüksek oranları maçları tutturmak ve daha çok data sahibi olmak isteyenler Youtube Kanalından videoları izleyebilirler.

İşte Hoccabaz tv 1/2 ve 2/1 sonlanmış maçlar hakkında sizlerinde büyük faydasını göreceğiniz videosunu izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Leave a Comment