2021 Efsane Cuma indirimleri ne zaman ?

2021 Efsane Cuma indirimleri ne zaman ?

Efsane Cuma indirimleri bu yıl ne zaman başlayacak? Black Friday ne demek?

Türkiye’de son zamanlarda Efsane Cuma adıyla anılan Black Friday günlerinde elektronik ticaret yapan web sitelerinde büyük indirimler yapılmakta. Teknolojik ürünlerden, kıyafete ve binlerce çeşit marka ve ürün indirimlerle satışa sunuluyor. Peki, Black Friday ne demek? Efsane Cuma indirimleri ne vakit başlamış olacak?

İlk olarak Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa ülkelerinde uygulanmaya başlamış olan Black Friday indirimleri, son yıllarda Türkiye’de de elektronik ticaretin gelişmesi ile büyük ilgi görmekte. Efsane Cuma indirimleri adı altında yapılan Black Friday indirimlerinde hemen her insanın ilgi alanı ve ihtiyaçlarına yönelik ürünler yüzde 70-80’e kadar varan indirimlerle yapılmakta. Peki, efsane Cuma indirimleri ne zaman başlayacak?

2021 Efsane Cuma indirimleri ne zaman
2021 Efsane Cuma indirimleri ne zaman ?

Peki nedir bu Black Friday ?

Ülkemizde Black Friday, Türkçe olarak ilk başlarda ” kara cuma ” olarak adlandırılmaktaydı. Belli bir süre sonra Türkiye’de Efsane Cuma, Muhteşem Cuma ve Süper Cuma isimleri ile de anılmaya başlandı.

Black Friday nasıl ortaya çıktı ?

Amerika Birleşik Devletlerinde 1932 yılı yılbaşı alışverişlerinin başlangıcı olarak görülen ” Black Friday “, zaman içide Kanada ve İngilitere, ardından da tüm dünyaya yayıldı.

Yüzde 90’ara varan bir çok indirimlerin yapıldığı Black Friday gününde Amerika‘da mağazalar kapılarını sabah 05:00 saatlerinde açmaktalar ve geç saatlere kadar alışveriş çılgınlığı sürmekte.

EFSANE CUMA İNDİRİMLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Efsane Cuma, Türkiye’de olan indirimleri her yıl yapıldığı gibi bu yıl da kasım ayının son günlerinde başlayacak. 26 Kasım tarihinde başlaması beklenen indirim günlerinin 1 haftaya kadar sürmektedir.

Türkiye’de özelikle e-ticaretin gelişmesi ile Efsane Cuma hayata geçti, ve teknolojik ürünlerden başlayıp onlarca ihtiyaçlarınızı büyük indirimlerle karşılayabilmektesiniz. Efsane cuma indirimlerinde bin bir marka büyük indirimler yapmakta.

Leave a Comment