2022 yılında Tekel Bayii açmak – Püf Noktaları

2022 yılında Tekel Bayii açmak – Püf Noktaları

Belirli Yıllar yoluyla açabileceğiniz Tekel Bayiinizi Öncelikle iyi bir şekilde planlamanız gerekiyor.

Bildiğiniz üzere Türkiye’de 80 milyon nüfus var ve 80 milyon nüfusun 30 milyonu Tekel Bayi ürünü kullanıyor. Bu koşullarda Tekel Bayi açmak mümkün mü ve mantıklı mı? Bu sorunuzun cevabını hemen cevaplandıralım.

Tekel Bayii açmak mantıklı mı?

Türkiye’de sürprizlerle dolu olan Tekel Bayi işletmeciliği mantıklı mı?

Şöyle söyleyeyim sıfırdan iş başlatmak zaten kesinlikle bir kumardır ya zarar edeceksiniz ya yüksek bir kâr elde edeceksiniz.

Umarım hiçbir zaman zarar etmezsiniz mantıklı bir işletme açtığınız zaman mantıklı bir yeri olduğu zaman neden zarar edersiniz ki.

Tekel Bayii Açmadan önce bilmeniz gerekenler

Tekel Bayi açmanın şartlarını anlatacağız fakat Öncelikle Tekel Bayi Açmadan önce birkaç tane bilmeniz gereken şeyler var.

Bir işletme açarken lokasyon çok önemlidir fakat tekel bayi de öyle değil. Hedef kitlenizin olduğu bölgeyi seçip oralarda satış yapmak.

Bu işi yapmak kesinlikle zordur. Çünkü yaz akşamlarında yüksek mesai yapabilirsiniz.

Alkol ve benzeri şeylerin satılı 22.00-06.00 arası satış yapmak yasaktır. Eğer fark edilirseniz adli işlem yahut para cezası ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Bayilerin kazancını yüksek miktarda arttıracak 5 ipucu.

Öncelikle sizden bir iyi çalışana ihtiyacınız var iyi çalışan iyi bir işletmeden gelecektir bunu Müşteriler çok iyi bilir.

Ardından dekorasyona ihtiyacınız vardır bilirsiniz ki tekel bayiler genelde sade ve Işıklı olur.

Maliyetli olacak lakin çeşitliliği size öneriyoruz çeşitli alkol ve tütün ürünleri olursa daha fazla tercih edilirsiniz.

Alkolün yanında meze satışı da gerçekleştirebilirsiniz bu satıştan da yüksek kar elde etmeniz mümkün.

Ne kadara tekel bayii açabilirim ?

Tekel bayi açma maliyeti 100 bin TL ile 200 bin Tl arasında değişiklik gösterecektir. Bu sermayeleri toparladıktan sonra tekel bayinizi açıp para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Tekel bayi açmak için gerekli belgeler çok çeşitlidir. Tekel bayi açmak için bir çok kurumdan bir çok belge almanız gerekmektedir. Bu belgelerin hangileri olduğunu detaylıca öğrenmek için ilgili kurumlara ve belediyenize başvurabilirsiniz.

İlgilinizi çekebilir : Anket Doldurarak Nasıl Para Kazanılır

15 thoughts on “2022 yılında Tekel Bayii açmak – Püf Noktaları”

  1. Bu sektörle ilgilenen kişilerin mutlaka okuması gereken bı yazi bence püf noktalar belirtilmiş.Basarili bir çalışma olmuş teşekkürler

    Reply
    • İzin alması çok sıkıntılı bir sektör. Herkese her yere vermiyorlar. İki Bali arası belli mesafe olması lazım. Eğer her şey tamam açarsanız kazancı sürekli olur. Geniş detaylı bilgilendirme için teşekkürler 👍

      Reply
  2. Tekel bayi açmak için dükkanın konumu çok önemli izni için herkese çıkmıyor araştırılmalı bu yazı açıklayıcı olmuş açacak kişiler araştırma yapıp açmalı tabiki sermeyade çok önemli.

    Reply
  3. Tekel Bayii açmak ile ilgili olarak son derece güzel bir yazı olmuş diyebilirim. Çok teşekkür ederim.

    Reply
  4. Tekel bayi açmak için yeterli anlayışlı bir yazı bilgilendirici ve süper açmak isteyen için süper bilgilendirici

    Reply
  5. Sektor ile ilgilenen insanlarin okumasi gereken bir yazi acikcasi kar zarar dusunuldugunde dikkate alinmasi gereken bir cok unsur var bu yazida bulabilirsiniz teşekkurler.

    Reply
  6. Özellikle eğitim kurunlarına belli bir mesafe şartı vardı. Denetimler biraz sıkıntılı özellikle pandemi döneminde. İzinlerin alınması biraz sıkıntılı bir süreç. Ama tamamı aşıldığında çok karlı bir sektör.

    Reply
  7. Tekel bayi açmak isteyenler için güzel bir yazı olmuş aradığınız bütün bilgileri bulabilirsiniz….

    Reply
  8. Tekel bayisi acip isletmek isteyenler icin yrdimci ve bilgilendirici bir makale olmus tessekur ederim

    Reply

Leave a Comment