360 Derece Kamera Önerileri

360 Derece Kamera Önerileri

Ufak boyutlu kameralar, son zamanlarda özellikle de geliştirici firmalar tarafından büyük bir ilgi görmeye başladı. 360 derece kameralar ise bunlar arasında ayrı bir yer tutuyor. Fotoğraf ve video çekimleri yapabilen 360 derece kameralar sayesinde videoları farklı boyutlara ulaştırabiliyorsunuz. Ancak bunun için de doğru kameraları seçmek önemlidir. 360 derece kamera önerileri sayesinde siz de doğru kamera seçimlerinizi yapabilirsiniz.

Luna isimli 360 derece kamera en çok beğeni toplayan kameralardan bir tanesidir. Cihaz, üzerinde bulunan tek bir buton ile tüm işlemleri yapabiliyor. Bu sayede çekimleri telefonla yapıyormuşçasına kolayca halledebiliyorsunuz. Kamera üzerinde 190 derecelik balıkgözü olarak adlandırılan lensler bulunuyor. Ayrıca kameranın su geçirmez özelliği de bulunuyor. Döner başlığı sayesinde kendi türü içerisinde en iyi kaydetme olanağını sunmaktadır.

Kodak tarafından üretilmiş olan PixPro SP360 kamerası da yine en iyi çekimleri yapan 360 kameralardan bir tanesidir. Aksiyon çekimleri ile özellikle macera tutkunların hitap ediyor. Cihaz üzerinde kayıt tuşu ve LCD ekranı bulunuyor. Ayrıca cihaz ile 1080p kalitesinde 30 fps çekimler yapabiliyorsunuz.

 

1 thought on “360 Derece Kamera Önerileri”

Leave a Comment