Alien Isolation artık mobil cihazlarda

Alien Isolation artık mobil cihazlarda

Mobil oyun sevenler için Alien Isolation artık tüm mobil cihazlarda oynanabilir hale geliyor.

Konsollarda ve Bilgisayarlarda oynanan ve olumlu geri dönüşümler alan başarılı korku oyunu Alien: Isolation, artık IOS ve Android telefonlarında da oynanılabilir.

Oyunun yayıncılığını SEGA’nın yaptığı ve geliştirme sürecini de Creative Assembly’nin üstlendiği korku oyunu Alien: Isolation, mobil cihazlarda oynamak üzere tamamlandı.

Oyun, önce oyun konsolları ve PC’ler için ulaşılır olduktan sonra, 2021 Aralık 16’da IOS ve Android cihazlar için de erişime açılacak. Oyun App Store’de ön sipariş ile alınabilir, Google Play’de ise yakın zamanda erişime açılacak. App Store’deki fiyat 169,99 TL olarak belirlenmiş durumda ve muhtemelen Anroid cihazlar için de benzer bir adım atılacak.

Alien Isolation artık mobil cihazlarda

Oyunun mobil versiyonu, ana oyun ve 7 DLC’yi içerecek. Kontroller de mobil cihazlara göre uyarlanacağı belirtilmekte..

Oyunun tanıtım metni aşağıda…

Ellen Ripley Dünya’dan ayrılırken kızına 11. yaş gününü kutlamak üzere geri döneceğinin sözünü verdi. Başaramadı.

Bundan tam on beş yıl sonra, Amanda Ripley annesinin gemisindeki kara kutunun bulunduğunu öğrenir. Amanda, annesinin kayboluşunun arkasındaki gizemi çözmek için Sevastopol uzay istasyonuna girer ve bilinmeyen bir tehlikeyle karşılaşır.

Labirente benzeyen Sevastopol istasyonunda ilerlerken korkunç bir hayatta kalma mücadelesine katıl. Buradan sağ çıkmak için hazırlıksız ve neredeyse ekipmansız bir şekilde aklını ve cesaretini kullanman gerekecek.

Leave a Comment