Analist, Gelecek Aylarda 10x Yapacak 2 Altcoin Duyurdu!

Piyasa zor bir Mayıs ayının ardından son günlerde tekrar yükselişe geçti. Projelere, yardımcı programlarına, kullanım örneklerine, ekiplere, teknolojiye ve odaklanmamız gereken diğer çeşitli ölçütlere bakmanın zamanı gelmiş olabilir. Bu yazıda, Youtube kanalı Cheeky Crypto’nun listesinden, gelecek aylarda yükselişe gelebilecek 2 altcoin projesine göz atalım.

Cheeky Crypto, bu altcoin projelerinde 10x bekliyor

XRP (XRP)

Şu anda Ripple, SEC ile dava sürecinde önemli bir yol kat etti. RippleNet Genel Müdürü Asheesh Birla’da, yakın tarihli bir röportajda şirketin geleceği hakkında iddialı açıklamalar yaptı. Diğer yandan XRP, yazım sırasında 0.4168 dolardan işlem görüyor. Arkasında devasa bir topluluğu olduğu için dava sonrası yapabileceği fiyat hareketleri nedeniyle analistin ilk sırasında yer alıyor.

Teknik kısımda XRP, 26 Mayıs’ta 0,38 doların altına düşmesine rağmen, 28 Mayıs’ta düşüş trendi çizgisine kadar toparlandı. Eğer fiyat düşüş trendi çizgisinden yön değiştirirse, ayıların sıradaki hedefi 0,37 dolar ve ardından 0,33 dolar bölgesindeki kritik destekler olacak. Ayrıca, 3.84 dolar zirve fiyatının yaklaşık %80 altında işlem gördüğü için olası bir trend değişiminde kat edeceği uzun bir yolu var.

Stellar (XLM)

Listedeki ikinci altcoin Stellar (XLM), finansal sistemlerini birbirine bağlamak ve ödeme sağlayıcıları ile finansal kurumlar için bir protokol sağlamak amacıyla 2015 yılında başlatıldı. Projeye dair en son haberler, Moneygram ve Stellar ortaklığı. Moneygram artık Stellar üzerinde USDC veya USD işlemlerini destekliyor.

MoneyGram ve Stellar ortaklığı XLM için neden önemli?

Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, 30 Mayıs’ta, uluslararası transfer şirketi MoneyGram, Circle ile işbirliğini duyurdu. Geçtiğimiz yılın ekim ayında MoneyGram, Stellar ile Circle’ın Stellar ağını kullanan stablecoin’i USD Coin’i (USDC) entegre etmek için iş birliği yapmıştı. Sonuç olarak, Stellar Blockchain ağında cüzdanı olan MoneyGram kullanıcıları, yeni entegrasyon ile kolayca USDC alıp gönderebilecek ve fiat paraya dönüştürebilecek.

Bu haberlerin Stellar için oldukça iyimser olduğu söylenebilir. Diğer yandan, projenin işlevsel kripto para birimi XLM, son 24 saatte %6,55 yükselerek 0.145 dolar bölgesine ulaştı. XLM’in ATH seviyesi Mayıs 2020’de kaydettiği 0.9381 dolar.

Leave a Comment