Antre Halı Modelleri ve Fiyatları

Antre Halı Modelleri ve Fiyatları

Antre halı modelleri ve fiyatları sizler tarafından sorulmakta ve merak konusu olmaktadır. Antre, evlerin giriş kısımlarıdır. Bu kısımlarda kullanılacak halıları seçerken dikkat edilmesi gereken bazı durumlar bulunmaktadır. Antreler evin diğer odalarına geçerken kullanılmakta ve bu nedenle evin en çok kullanılan alanlarından birisi olmaktadır.

Antre halı modelleri arasında en çok kullanılan model kesme halılardır. Antrelerin genelde uzun ve dar bir yapısı olduğu için bu alanlarda kesme halılar daha çok tercih edilmektedir. Antre halı modelleri aşağıda sıralanmıştır.

  • Kaymaz tabanlı halı
  • Kabarık halı
  • Kilim
  • Paspas
  • Tüylü halı

Bu antre halı modelleri arasından dilediğinizi tercih edebilir, antrelerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Antre halı modellerinin fiyatları ise birçok konuda değişiklik gösterebilmektedir. Halının kalitesi, boyutu ve modeline göre fiyatlar belirlenmektedir. Fakat ortalama bir fiyat verilecek olursa 50 TL ile 500 TL arasında zevkinize uygun antre halısı bulmak mümkündür.

Antre Halı Modelleri ve Fiyatları
Antre Halı Modelleri ve Fiyatları

Dekoratif Antre Halısı

Dekoratif antre halısı, evin havasını değiştirmekte ve evin girişinde güzel bir görüntü sunmaktadır. Bu nedenle ev sahipleri tarafından oldukça yaygın bir şekilde tercih edilmekte ve beğenilerek kullanılmaktadır.  Dekoratif antre halısı pek çok desen ve renk seçeneği ile karşımıza çıkmaktadır.

Antrenize uyumlu bir dekoratif halı seçimi yapabilmek için antrenizin sahip olduğu duvar boyası, kapı dekorasyonu gibi durumlara da dikkat etmeli ve ona göre dekoratif antre halısı seçimi yapılmalıdır. Uyumlu bir görüntü sunmak için duvar boyanızın zıttı bir renkte dekoratif antre halısı rengini tercih edebilirsiniz.

Yolluk Halı modelleri

Yolluklar, antre halıları ile aynı amaçla kullanılmaktadırlar. İnce ve hafif olmalarının yanı sıra kullanışlı da olan yolluklar, evlerin giriş kısmındaki koridorlarda kullanılmaktadır. Birçok modeli bulunan yolluklar aynı zamanda balkonlarda da kullanılabilmektedir. Aşağıda yolluk halı modelleri sıralanmıştır.

  • Kesme yolluk
  • Anti bakteriyel yolluk
  • Su geçirmeyen yolluk
  • Kir tutmayan yolluk
  • Kilim
  • Paspas

Bu yolluk modelleri arasında zevkinize ve kullanım amacınıza en uygun yolluğu tercih edebilirsiniz. Ayrıca yolluklar kirlenebilen alanlarda kullanıldığı için kir tutmayan yollukları tercih etmeniz sizler için daha avantajlı olabilmektedir.

Modern Yolluk modelleri

Yolluk seçimi yaparken tercihinizi modern yolluklardan yana kullanmak isteyebilirsiniz. Modern yolluk modelleri evinizin girişine güzel bir hava katacak ve sizleri memnun edecektir. Modern yollukların birçok desen ve renk seçeneği de mevcuttur. Bu seçenekler arasında göz zevkinize ve kullanım amacınıza en uygun olan yolluğu belirlemelisiniz.

Klasik yolluklara göre daha çok tercih edilen ve evlerde daha yaygın olarak bulunan modern yolluklar, ince ve hafif bir yapıdadırlar. Yıkanabilen ve su geçirmeyen yolluklar da mevcut olup özellikle titiz kişilerin beğenisine sunulmaktadır. Geçiş alanlarında kullanılmasından ötürü kirlenmesi kolay olan modern yolluklar için kir tutmayan modelleri tercih edebilirsiniz.

Kaydırmaz Yolluk Modelleri ve Fiyatları

Yolluklar ince ve hafif olmalarından dolayı zeminde çok kolay bir şekilde kayabilmektedir. Bu durum kazaların yaşanmasına neden olmaktadır. Bu tür kazaların önüne geçebilmek için kaydırmaz yolluk modellerini tercih etmek sizler için daha iyi olacaktır. Kaydırmaz yolluk modelleri zeminde daha sağlam duracak ve düşme gibi durumların önüne geçecektir.

Kaydırmaz yolluk modelleri ve fiyatları birçok duruma bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir. Tüm yollukların aynı fiyatta olması mümkün değildir. Yolluğun metre karesi, kalitesi ve deseni gibi durumlar fiyatı belirlemektedir. Ayrıca kaydırmaz yolluklar diğer yolluk modellerine göre bir miktar daha pahalı olabilmektedir. Ortalama bir kaydırmaz yolluk fiyatı 50 TL ile 600 TL arasında değişebilmektedir.

4 thoughts on “Antre Halı Modelleri ve Fiyatları”

Leave a Comment