Binance yeni girecek coinler

Binance yeni girecek coinler

Binance yeni girecek coinler, yüksek hacimli kripto para birimleri listesinden seçilerek eklenebilecek yeni paralar sunmaya devam ediyor. Oylama, paraların Binance borsasına dahil edilip edilmeyeceğini belirler. Ek olarak, paralar Binance’in Twitter hesabına gönderilen yatırımcı talepleri ile incelenir.

Binance, dünyanın en büyük ticaret platformlarından biridir. Hem kripto para geliştiricisi hem de yatırımcı için Binance yeni girecek coinler için hangi madeni paraların teklif edileceğini bilmek çok önemlidir. Kripto para birimi ihraççıları paralarını Binance’de yayınladıklarında meydana gelen önemli değer artışlarının bir sonucu olarak. Büyük bir yatırımcı tabanına sahip bir kripto para birimi değişimi olan Binance’a 2022’de yeni para girişi ilgi çekici.

 

Binance Yeni Listelenecek Coinler

Binance yeni girecek coinler, hem alıcılar hem de kripto para birimi üreticileri için büyük bir pazar oluşturuyor. Borsa, günlük 76 milyar dolarlık işlem hacmiyle 600’den fazla kripto para biriminde işlem görüyor. Geniş işlem hacmi nedeniyle Binance, yeni listelenen paraları satın alma fırsatı sunar.

2022’de Binance’da girecek yeni coinler: GAL Token, Mob Coin, Nexo Coin, Ape, Kda, Biswap, Stepn, Astar, ANC coin, Aca coin, Glimmer coin, Loka coin, JOE, High coin, Bıconomy, Voxel, Flux, Anywsap, Meric circle.

 

Binance’in Yeni Çıkacak Coinleri Belirleme Kriterleri

2022’de Binance’de sunulan kripto paralar aşağıdaki kriterlere göre karar verilir. Bu nedenle yeni coinler için erken bir hamle yapma şansınız var.

Piyasada binlerce kripto para birimi mevcuttur. Ve bu rakamlar her geçen gün artmaya devam etmektedir. Buna karşılık Binance, bu kripto para birimlerinden yüzlercesini listeler. Bir takasta önemli miktarda madeni para değiş tokuş edilmelidir. Bu nedenle borsa, piyasadaki tüm madeni paraları listeleyemez; bunun yerine, yalnızca talep edilenleri listeler.

Binance, yüzlerce aktif kripto para birimine ev sahipliği yapmaktadır. Yeni çıkarılan madeni para bunlardan ayırt edilebilir olmalıdır. Ek olarak, çeşitli projelerin listelenmesiyle ilişkili önemli bir risk vardır ve benzer projelerle daha az para vardır.

Bir para birimini destekleyen ekip çok önemlidir. Bu grup, gerekli iyileştirmeleri yapmalı ve projenin devamını sağlamalıdır. Projenin hedef kitlesi göz önüne alındığında, projeye ne kadar çok kişi destek verirse, ilerlemesi o kadar etkili ve sağlam olacaktır. Ekip ve topluluk, temel proje parametreleri arasındadır. Kaliteli bir ekip kaliteli bir proje üretecektir. Kaliteli bir projenin kaliteli bir topluluğu da vardır.

 

Binance Yeni Coin Listeleme İsteği

Binance’de listelenen coinler anlamadan önce kapsamlı bir inceleme gereklidir. Binance, kripto para piyasalarında halk için kripto paraları büyük bir özenle seçiyor. Kapsamlı veri girişi gerektiren form sayfaları var. Ayrıca proje ekibi, madeni para ekonomik istatistikleri, proje içeriği, firma bilgileri, tedarik kalitesi gibi onlarca parametre var. Ayrıca formları dikkatli ve kapsamlı bir şekilde dolduran proje sahipleri, yeterli görüldüğü takdirde madeni paralarını yayınlayabilirler. Ek olarak, Binance’in son derece dikkatli davrandığını ve bir para birimini listelediğinde titiz süreçlerden geçmesi gerektiğini unutmamak önemlidir. Ek olarak, her madeni paranın bu piyasada listelenemeyeceğinin anlaşılması önemlidir.

Binance Yeni Listelenecek Coinler Nasıl Alınır?

Binance’in yeni listelenen madeni paralarını almak için Binance aboneliğinizin olması size yardımcı olacaktır. Üyeliğiniz onaylandıktan sonra alım satım yapabilirsiniz. Piyasaya çıkacak paraları satın almadan önce BNB paraları satın almanız size yardımcı olacaktır. Aldığınız BNB Coin stake ederek listedeki coinleri satın alabilirsiniz.

 

l Binance’de oturum açın ve “hesabım” sekmesine tıklayın.

l Satın almak istediğiniz parayı bulmak için Piyasalar menüsünü kullanın.

l “Satın Al” sekmesini tıklayın ve ardından satın almak istediğiniz tutarı yazın.

l Lütfen ödeme birimini seçiniz. TL veya USDT seçeneğiniz olabilir.

l Hesabınızda doğru para biriminde doğru miktarda para bulunmalıdır.

l Binance’de sadece TL ticareti yapabilirsiniz. Sisteme USD veya EUR gönderemezsiniz.

l Bir satın alma işlemi yaptığınızda, bu tür harcamaların fiyatını veya jeton miktarını birim olarak girebilirsiniz. Ekran size her iki durumda da ne kadar alabileceğinizi gösterecektir.

l Başka bir seçenek olan banka veya kredi kartı ile de ödeme yapabilirsiniz. Kart bilgilerinizi girdikten sonra “Devam” butonuna tıklayın.

l Son bir kez, satın almadan önce ayrıntılara bakın.

l Hesabınızda para varsa, satın alma işlemini onayladıktan sonra çekilecek ve para Binance cüzdanınıza eklenecektir. Kredi kartı ile ödeme yaptığınızda banka doğrulama ekranına gittiğinizde birkaç saniye içerisinde ödemeniz tamamlanır.

Leave a Comment