Böcek İlaçlama Hizmeti Verebilir miyim?

Böcek İlaçlama Hizmeti Verebilir miyim?

Böcek ilaçlama hizmeti, özellikle yaz sezonunda karınca ve böceklerin istila ettiği evler için temel gereksinimler arasında yer alıyor. Bu gibi evlere mutlaka böcek ilaçlama yapılması lazım. Fakat ilaçlama, ciddi anlamda profesyonellik gerektiren bir iştir. Bu nedenle böyle bir hizmet verecekseniz, bu konuda uzman kişileri istihdam etmelisiniz. Bugün bir ilaçlama şirketi 200 bin liraya kurulabilir ve işi kurduktan sonra ayda 10-20 bin TL arası para kazanırsınız. İlaçlanmış evlerde böcek ve sinek oranları ciddi oranda düştüğü için çok fazla insan böcek ilaçlama şirketlerinden hizmet almaktadır. Sizde böyle bir şirket kurabilir ve böcek ilaçlama hizmeti vererek para kazanabilirsiniz.

Bocek Ilaclama Hizmeti Verebilir miyim
Böcek İlaçlama Hizmeti Verebilir miyim?

Bahçe Tasarım Hizmeti Vermek İstiyorum

Bahçe tasarım hizmeti, mimarların ve ziraat mühendislerinin yakından ilgilendiği bir konudur. Bahçedeki çiçeklerin şekilli dikimine kadar her alanda görev almak istiyorsanız bu işin oldukça karlı ve kazançlı olduğunu söyleyebilirim, ayrıca bu işi sadece kaba düzenleme olarak da yapabilirsiniz ve bu şekilde de çok para kazanabilirsiniz. Bahçe tasarım hizmetinde genel olarak iş başı ücretlendirme yapılmaktadır. Bu hizmeti vermek için, özellikle zenginlerin yaşadığı bölgelere ilan dağıtmanız gerekmektedir. Bu ilanlar aracılığıyla rahatlıkla iş bulabilirsiniz. Bahçe tasarım hizmetinden alacağınız ücretler genelde 2500-5000 TL bandında olmaktadır. Bu düzenlemeye planlama ve işçilik bedelleri de dahildir. Bu işten ayda 10.000 TL ile 20.000 TL arası para kazanabiliyorsunuz.

Bahce Tasarim Hizmeti Vermek Istiyorum
Bahçe Tasarım Hizmeti Vermek İstiyorum

Renkli yumurta satabilir miyim?

Renkli yumurta satabilir miyim, bu soru özellikle batı ve anadoluda yaşayan vatandaşlarımızın bir numaralı sorularından birisidir. Renkli yumurta, Ameraucana  adı verilen bir tavuk cinsi tarafından yumurtlanmaktadır. Çok sık yumurtalamadığından dolayı ve mavi yumurtaladığından değeri yüksektir. Bu tavuk ortalama 2 günde 1 yumurta vermektedir ve yumurtası mavidir. Her bir mavi yumurta 12-15 TL değere sahiptir ve çok satılmaktadır. Alanların çok ilgisini çektiği için sıkça tercih edilmektedir. Bu tavuğun değerini zaten kafadan az yumurtalaması belirliyor. Normal yumurtlasa bile yumurtaları en az 3 TL eder. Ayrıca mavi olduğu için çok ilgi çekiyor. Soruya gelirsek, evet, bir kafes sistemiyle rahatlıkla mavi yumurta üretip satabilirsiniz.

Renkli yumurta satabilir miyim
Renkli yumurta satabilir miyim?

1 thought on “Böcek İlaçlama Hizmeti Verebilir miyim?”

Leave a Comment