BORSADA NASIL PARA KAZANILIR?

BORSADA NASIL PARA KAZANILIR?

Borsada para kazanmak için , bu tür bir yatırımın risksiz olmadığını bilerek birkaç basit yöntem uygulamak önemlidir.

Yatırım fırsatlarını iyi biliyorsanız, borsada para kazanmak mümkündür. Borsa değerleri üzerinde pozisyon almak, finansal piyasaların nasıl çalıştığına dair biraz bilgi gerektirir. Katma değer yaratması muhtemel yöntemlere odaklanın.

BORSADA NASIL PARA KAZANILIR
BORSADA NASIL PARA KAZANILIR?

En umut verici sektörleri seçin

Şu anda, tasarruflar artık çok karlı değil, en iyi tasarruf hesapları için yıllık getiriler neredeyse %2’yi geçmiyor. Şimdi sermayenizi artırmak için finansal piyasalara yatırım yapma zamanı .

Ancak bu kesinlikle dinamik yatırım türü risksiz değildir.

Son yıllarda şiddetlenen ekonomik krize rağmen, bazı sektörler iyi gidiyor . Bu nedenle inşaat (Bina Bayındırlık İşleri), NTIC (yeni bilgi ve iletişim teknolojileri), petrol, dağıtım gibi görünürlüğü iyi olan alanlara odaklanmak tercih edilir. Ama aynı zamanda sermaye malları, tarım-gıda, tüketim malları, otomobiller vs gibi varlıklara yatırım yapılmaktadır.

Yatırımlarınızı çeşitlendirin

Borsaya iyi yatırım yapmak için portföyünüzü çeşitlendirmek daha iyidir . Yatırımcının profili ne olursa olsun, birkaç temel kural uygulayarak borsada para kazanmak mümkündür, çünkü en iyi 10 yatırım için internette arama yapmak yeterli değildir.
İdeal olan, on hisse senedi satın almaktır, böylece bir eylemdeki artış, diğerindeki düşüşü telafi eder.

Daha fazla risk almak isteyen yatırımcılar, örneğin gelişmekte olan ülkelerdeki gibi uluslararası piyasalarda kendilerini konumlandırabilirler.

Borsada para kazanmanın püf noktaları

Tüm yatırımcılar kâr hedefleri belirlemelidir. Bu nedenle, ağaçlar asla göğe yükselmediği için en çok gelişen değerlerden zaman zaman kar alınması tavsiye edilir… Bazı eylemler, kısa sürede %10 ile %20 arasında veya hızlı bir şekilde sermaye kazancı sağlar. orta vadeli.

Bu nedenle, trend tersine çevrilmeden önce bu durumda kazanımlarını cebe sokmanın zamanı geldi.

%10’luk bir düşüş makul bir sınırdır. Bir menkul kıymetin fiyatında önemli bir düşüş olması durumunda, Hisse Senedi piyasalarındaki bir sonraki önemli yükselişten elde edilecek bir sermaye kazancından yararlanmak için kendini yeniden konumlandırma fırsatını yakalamanın zamanı gelmiş olabilir.

Grafik analiz çalışması

Grafik analizi, hisse senedi fiyatlarının hareketini tahmin etmek için tasarlanmış bir araçtır . Hisse senedi piyasalarının eğilimine bağlı olarak satın alma veya satma kararı vermeyi mümkün kılan teknik analizi tanımlama eğilimindedir. Her hissenin fiyat geçmişini dikkate alır. Grafik analizi çalışması, uygulanan yöntemlerde (göstergeler ve sinyaller) biraz bilgi gerektirir. Borsada para kazanmak için grafik analizinin nasıl çalıştığını daha iyi anlamak için eğitimden yararlanılabilir.

2 thoughts on “BORSADA NASIL PARA KAZANILIR?”

  1. Borsada para kazanma hakkında detaylı öz ve verimli bir anlatım olmuş merak edenler için okumasını tavsiye ederim

    Reply
  2. Borsada para kaza hakkında detaylı ve açıklayıcı bir makale yazısı olmuş okumanızı öneririm

    Reply

Leave a Comment