Bugün Hangi Kriptoyu Satın Almalısınız?

Bugün Hangi Kriptoyu Satın Almalısınız?

Kripto para birimine yeni yatırım yapmaya başlıyorsanız, bugün hangi kriptoyu satın alacağınızı merak ediyor olabilirsiniz. Kimileri kısa vadeli fiyat dalgalanmalarından kâr elde etmek isterken kimileri ise uzun vadeli yatırımlara yöneliyor. Uzun vadede, en az üç ila beş yılı kastediyoruz. Kripto para piyasasının inanılmaz hızlı doğası, yükselen piyasadan yararlanmak isteyenler için uzun vadeli yatırımları gerekli kılıyor. Kar elde etmenize yardımcı olabilecek daha güvenilir varlıklardan bazıları Bitcoin, Ethereum, Solana, Cardano ve Polkado’dur.

Kriptoda ngmi nedir

NGMI kısaltması, kripto topluluğu tarafından kötü yatırım kararlarını tanımlamak için kullanılan birçok ifadeden biridir. Belirli bir kararın bilginin yararı olmadan verildiğini ima eder. Başlangıçta, kısaltma, geç vücut geliştiricisi Zyzz tarafından motive edici YouTube videolarında göründü ve hızla popülerlik kazandı. Bu günlerde NGMI, kripto jargonunun bir parçası olarak kabul ediliyor. Ancak, tam olarak nedir? Ve yatırımcıları nasıl etkiler?

NGMI, “bunu yapmayacağım” anlamına gelir ve kripto topluluğundakiler arasında yaygın bir kısaltmadır. Kötü yargıyı tanımlar ve kripto girişimlerini derecelendirmenin bir yoludur. Özünde, birisinin kriptoya yatırım yapması ve ardından ilk yatırıma rağmen para kaybetmesi anlamına gelir. Sonuç olarak, bu ifade bir NFT’nin değerini düşürmek için kullanılır ve aynı zamanda sahibinin NFT’ye olan güvenini kaybettiği veya mali bir kayıp yaşadığı anlamına da gelebilir.

NGMI, kripto topluluğu tarafından kriptoya inanmayan ve endüstrinin temellerini anlamayanlarla alay etmek için kullanılan bir deyimdir. Sektör hakkında bilgi sahibi olmayan eleştirmenler karşısında dayanışmayı ifade eden bir yoldaşlık işareti olarak da kullanılabilir. NGMI kısaltması kullanmak kripto dünyasında popüler bir trend haline geldi, ancak çoğumuzun bunu başaramayacağını hatırlamak önemlidir. Temellerini anlamadan bir kripto ICO’ya yatırım yaptıysanız, muhtemelen paranızı kaybetmiş olursunuz.

Eclipse kripto nasıl satın alınır

Eclipse satın almadan önce bir finansman kaynağı oluşturmalısınız. Bu kripto para birimini satın almak için Banka Hesabınızı veya Kredi Kartınızı kullanabilirsiniz. Limite ulaştığınızda fiyat düşeceğinden, Eclipse’i hemen satın almanın en iyi yolu kredi kartıyla finansmandır. Hesabınızı ilk kurduğunuzda, haftalık 750$’lık bir limit belirlemeniz gerekecektir. Bundan sonra, dolandırılmamak için Eclipse’in fiyatını izlemelisiniz.

Eclipse satın almak için öncelikle Binance Coin satın almalısınız. Bunu Binance gibi büyük bir kripto para borsasında bir hesap açarak ve ardından BNB’nizi Trust Wallet’a aktararak yapabilirsiniz. Ardından, aynı para birimini kullanarak Eclipse’i PancakeSwap veya MoonShot üzerinden satın alabilirsiniz. Ardından, MoonShot adresini kullanarak BNB’nizi ECP ile değiştirmelisiniz. Eclipse’inizi satın aldıktan sonra, yeni kriptonuzu tutmak için yeni cüzdanınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Coti kripto nasıl satın alınır

Bugün COTI kriptosunu nasıl satın alacağınızı merak ediyorsanız doğru yere geldiniz. Son zamanlarda kripto para birimi akışı ile Coti satın almak kolaydır. Bunu, ABD merkezli borsalar kurmuş Binance veya Coinbase gibi bir borsa aracılığıyla yapabilirsiniz. Coti satın almanın ilk adımı bir borsaya kaydolmaktır. Ardından, e-posta adresiniz, şifreniz ve konumunuzla borsanın web sitesinde oturum açın. Kaydolduktan sonra hesabınıza giriş yapın ve Müşterinizi Tanıyın sürecini tamamlayın.

COTI satın alırken hangi borsaları kullanacağınızı seçebilirsiniz. COTI satın almak için kredi kartlarını, banka havalelerini ve banka kartlarını kullanabilirsiniz. Halihazırda ETH’niz yoksa, para yatırma yöntemi olarak Bitcoin’i kullanabilirsiniz. Ardından, BTC’yi COTI ile değiştirin ve kişisel cüzdanınıza çekin. COTI’ye sahip olduğunuzda, COTI ile uyumlu bir cüzdan kurmalısınız. Para çekme için gerekli olduğundan özel anahtarınızı güvende tutmanız önemlidir.

Xum kripto nedir

XUMCoin’e yatırım yapmak için birkaç neden var. İki yıldan fazla bir süredir var olmasına rağmen, kripto alanında hala nispeten yeni. İster kripto para biriminde yeni olun, ister yıllardır ticaret yapıyor olun, onunla para kazanmanın birkaç yolu vardır. İşte bunlardan sadece birkaçı. İlk olarak, XUMCoin merkezi olmayan bir para birimidir. Çok sayıda rakibi olmasına rağmen, XUMCoin herkes tarafından kullanılabilme özelliği nedeniyle popüler bir seçimdir. Ayrıca, büyüyen bir küresel kullanıcı tabanına sahiptir.

Diğer kripto para birimlerinde olduğu gibi, riskler vardır. Bir kripto para birimine yatırım yaparken, satın aldığınız para biriminin risklerini ve faydalarını anlamanız gerekir. XUMCoin’e yatırım yapmadan önce ihtiyaçlarınız ve koşullarınıza uygunluğunu değerlendirmelisiniz. Herhangi bir yatırımda olduğu gibi, her zaman vergi, hukuk ve muhasebecilerden profesyonel tavsiye almanız önerilir. Bu şekilde, doğru yatırım konusunda en bilinçli kararı verebileceksiniz.

Eclipse kripto nereden alınır

Eclipse kriptosunu bugün nereden satın alacağınızı arıyorsanız, ETH veya BTC satın alarak başlayabilirsiniz. ETH satın almak başlamanın en kolay yoludur, ancak başka seçenekler de var. ETH veya BTC kabul eden borsalarda Eclipse (ECP) satın alabilir ve daha sonra takas edebilirsiniz. Yatırımlarınızı takip etmek için üçüncü taraf web sitelerini ve uygulamaları da kullanabilirsiniz. Yatırımlarını manuel olarak takip etmeyi tercih edenler için bunu yapmanın birkaç yolu vardır.

Eclipse kripto para birimini satın almak için en iyi yer bir borsadır. CoinMarketCap’e bakarak başlayabilirsiniz. Bu web sitesi size bugün Eclipse kriptosunu nereden satın alacağınızı ve bunun için hangi piyasa çiftlerinin mevcut olduğunu gösterecek. Uygun değişimi bulmak için tutulma kısa adı ECP/USD’ye de bakabilirsiniz. Farklı platformların farklı güvenlik seviyelerine, güvenilirliğe, likiditeye ve bir şeyler yapma yollarına sahip olduğunu unutmayın. Farklı platformlarda alım satım yapmak daha yüksek maliyetlere ve daha düşük likiditeye yol açabilir.

Poodle kripto nereden alınır

Bugün poodle kriptosuna yatırım yapmak istiyorsanız, onunla ilişkili riskleri ve ödülleri bilmelisiniz. Bu dijital para birimi hızla dalgalanabilir, bu nedenle araştırmanızı yapmalı ve yalnızca güvenilir kaynaklara güvenmelisiniz. Poodle kriptosunu nereden alacağınızdan emin değilseniz, Bittrex ve Upbit gibi popüler borsalarda bulabilirsiniz. İşte başlamak için bazı ipuçları:

Öncelikle, bir kripto para cüzdanınız olduğundan emin olun. ETH ve BTC, borsalarda yaygın olarak bulunur, ancak yalnızca BTC veya ETH cüzdan kimlikleriyle Poodle Token satın alabilirsiniz. BTC veya ETH’nizi yatırmak için bu para birimlerinin yanındaki YATIRIM düğmesine tıklayın. Bunlar hesabınıza özel olduğundan, doğru cüzdan kimliğinizi girdiğinizden emin olun. Sadece Bitcoin ve Ethereum’un aynı cüzdana girmesine izin verilir, bu yüzden ikisine de sahip olduğunuzdan emin olun.

Bir sonraki adım, bir kripto para birimi değişimi bulmaktır. Coinbase ve Bittrex’te Poodle kriptosu bulacaksınız, ancak cüzdanınızda biraz kripto para birimine ihtiyacınız var. Hiç yoksa, başka bir borsa kullanarak kripto satın alabilirsiniz. İhtiyaçlarınız için en iyi kararı verebilmeniz için araştırmanızı yapmak en iyisidir. Poodle kripto satın alırken saygın bir borsa seçmeniz çok önemlidir.

Wink nereden alınır

Wink kripto para birimini satın almanın birçok yolu vardır. Kredi veya banka kartınızı kullanmanın yanı sıra, Wink’i Ethereum veya Bitcoin ile de satın alabilirsiniz. CoinBase, kripto için en uzun süredir devam eden borsadır. Aynı zamanda en basit ve en hızlı işlemleri sunar. Giriş yaptıktan sonra, istediğiniz para birimini seçmeye ve tutarı girerek ilerleyebilirsiniz. Satın alma işleminizi onayladıktan sonra Wink’inizi alabilirsiniz. Bir sonraki adım, Ethereum’unuzu Wink ile değiştirmek için bir borsa seçmektir.

Wink ekibi, kripto para birimi endüstrisi hakkında derin bir anlayışa sahip deneyimli profesyonellerden oluşur. Ekip, Ogilvy’nin eski bir çalışanı olan B Wong tarafından yönetiliyor. Ekibin diğer önemli üyeleri arasında Operasyon Başkanı Alex Ye, Aiden Luo, Ürün N Yang, Teknik Jacky Li Başkanı ve DevOps Başkanı JL Lv. Başarılı bir kripto para birimi tüccarı, platformun birçok avantajından yararlanabilmeli ve onunla ilişkili risklerden kaçınabilmelidir.

Crypto.com hesabı nasıl silinir

Crypto.com üyeliğinizi sonlandırmak istemeniz durumunda, bir sonraki adıma geçmeden önce şirketin hüküm ve koşullarını ve diğer yönergelerini okumalısınız. Hizmet şartları gelecekte değişebilir, bu nedenle devam etmeden önce kontrol etmeye değer. Ayrıca hesap kapatma işleminin adımlarını ve süresini de gözden geçirmelisiniz. Aksi takdirde, ihtiyacınız olmayan hizmetler için ödeme yapmanız gerekebilir. Üyeliğinizi sonlandırmaya karar verirseniz, hesabınızı silmek için izleyebileceğiniz birkaç adım vardır.

Hesabınızı silmek için oturum açmanız ve Hesabım > Hesabımı Sil’e tıklamanız gerekir. Hesap silme sürecini görüntülemek için Yardım Merkezini de ziyaret edebilirsiniz. Gerekli bilgileri girmeniz gerekecektir. Doğrulama işlemi için ek bilgiler de sağlamanız gerekebilir. Tüm süreç birkaç dakika hatta bir gün sürebilir. Daha sonra müşteri desteğinden hesabınızı silip silemeyeceğinizi teyit etmesini isteyebilirsiniz.

 

 

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Taskpara.com sitesinde kullanılan kaynaklardaki herhangi bir hata/eksiklikten dolayı, sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların ve üçüncü kişilerin uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan TASKPARA hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

8 thoughts on “Bugün Hangi Kriptoyu Satın Almalısınız?”

  1. gerçekten çok yararlı ve güzel bir paylaşım olmuş zaten cripto ile ilgilenen birisiydim benim için bu olayı daha çok açmış oldu elinize emeğinize sağlık.

    Reply
  2. Bugün şu piyasanın kötü dalgalanma yaşadığı vakitte crypto para önerileriniz herkese bir ışık tuttu yani fikir oldu,bende bu yazdıklarınızdan yola çıktım ve kâr elde ettim teşekkür ederim

    Reply

Leave a Comment