CHZ Coin Geleceği 2022

CHZ Coin Geleceği 2022

CHZ coin geleceği konusu, kripto borsasında önemli bir yere sahip olmaya başladı. Geçen hafta CHZ Coin’in fiyatındaki önemli düşüşün ardından, birçok kişi kripto paranın geleceği konusunda endişeli.

CHZ Coin Fiyatı

CHZ coin geleceği konusunda ilk merak edilenler arasında fiyatı oldu. Chilez Coin’in fiyatı 1,90 Türk lirasıdır. Chiliz madeni parası bu yazı itibariyle yüzde 5,49 hareket etti. Her gün 1.365.207.834 TL değerinde Chiliz coin takası yapılmakta ve günlük hacim bazında tüm kripto para birimleri arasında 70. sırada yer almaktadır.

Bir CHZ madeni paranın parasal değeri nedir? Toplam 0.119341 dolar değerinde. Son 24 saatte yüzde 5,49 düştü.

TL bazında ise toplam maliyeti 1,90 TL’dir. Değeri önceki 24 saatte yüzde -5,49 düştü.

 

CHZ Coin Projesi

Malta’da bulunan Chiliz, 2018’de kuruldu. Bunu Chiliz Alexandre Dreyfus’un HX Entertainment’ı yarattı. Chiliz, CHZ olarak kısaltılır. Chiliz, Ethereum ağında çalışan ve ERC20 standardına uyan bir ERC20 tokenidir. Şu an için sadece 8,88 milyar Chiliz dolaşımda olacak. Şu anda dolaşımda 5,9 milyar dolar var.

 

Chiliz’de bilinen bir maden işletmesi bulunmamaktadır. Sahip olduğunuz işlem gücü miktarının madencilikle hiçbir ilgisi yoktur. Chiliz ve Socios önemli platformlardan ikisi olsa da. CHZ, merkezi olmayan bir dijital varlıktır.

 

Projesinin amacı nedir?

Chiliz, spor ve eğlenceyi dijital olarak değiştirmeyi amaçlayan, spor sektörüne odaklanan bir projedir. Chiliz, spor hayranlarını favori takımlarıyla birleştirmek için blockchain tabanlı Socios platformunu kullanıyor.

Öne Çıkan Temel Özellikleri Nelerdir?

Chiliz, spor hayranlarına favori takımları için taraftar jetonları alma fırsatı sunuyor. Taraftarlar, Socios ağı üzerinden taraftar jetonlarını kullanarak takımlarıyla iletişim kurabilir.

Kullanım Alanları Nelerdir?

İlk kez CHZ, artık genel halka açık olan hayran tokenlerini satın almak için kullanılabilir. CHZ, spor ve eğlence etkinliklerine katılmak için gerekli olan Socios biletlerini satın almak için kullanılabilir.

Chiliz, spor ve eğlence endüstrilerinin token ekonomisini hızla benimsemesini kolaylaştırdı. Önümüzdeki yıllarda hızla büyümesi beklenen token ekonomisini araştırın ve diğer alanların hızla adapte olup olmayacağını görün.

Chiliz Nasıl Yükselir?

Chz fiyat tahmini, Chiliz’de belirli koşullar altında bir artışın meydana gelme olasılığının yüksek olduğuna inanan uzmanlara dayanmaktadır. Talep arzı aştığı sürece fiyatlar artabilir. Chiliz’in fiyatı, boğaların arz desteği ile 0.90-0.90 $ seviyesine geri çekilebilir.

Chz Coin Yorum 2022

Piyasa, en güçlü hayran tokenlerinden biri olduğu için Chz Coin yorum verilerine değer veriyor. Madeni para ilk piyasaya sürüldüğünde, bunun gibi başka bir proje yoktu ve şu anda hala güçleniyor. Chiliz madeni parasının piyasaya sürülmesinden bu yana, birçok başka hayran token girişimi ortaya çıktı.

Tanınmış kuruluşlarda ön plana çıkmış olsa da elde edilen verilere göre aynı başarıyı birim fiyatlandırmaya yansıtamayan Chz ile bağlantılı üreticiler, geçtiğimiz üç hafta içinde Coin Base’i sıraladı. Bu hamle sonucunda hem beklentileri yüksek yatırımcıların hem de işlem hacminin artacağı tahmin ediliyordu.

Chiliz, Coin Base’den istediğini almak için bir hafta beklemek zorunda kaldı ve bunun sonucunda değerinde önemli bir artış görmedi. Coin Base listesinin ardından P’lik bir artış tahminlerine rağmen, gerçek rakamlar olarak kaldı. Sonuç olarak hayal kırıklığına uğrayan yatırımcıların Chz Coin Comment verileri bu duruma doğrudan yansıdı. Yatırımcılar son zamanlarda beklenen getirileri alamadıklarında bir aksilik yaşadılar. Kısa bir an için Chz Coin’in değeri düştü ve sayısal veriler Mart 2021’den beri görülmeyen seviyelere döndü. ‘lik bir düşüş gözlemlendi.

Bu son düşüşün ardından, piyasa kasvetle kaplandı. Genel azalmanın ne zaman tersine çevrileceğini belirlemek mümkün değildir. Yatırımcılar Chz coin geleceği konusunda endişeye kapılmaya başlamıştı ve piyasanın belirsizliğinden bıkmıştı, ancak Chiliz’in son üç aydaki düşük değeri, huzursuz kitleleri madeni paradan vazgeçme noktasına getirdi.

Chz Coin Comment uzmanlarına göre, ani para çekme işlemleri oldukça standart. Borsanın henüz toparlanmadığı ve oynaklığın yıl sonuna kadar devam edeceği konusunda hemfikirler.

1 thought on “CHZ Coin Geleceği 2022”

  1. Chiliz coin taraftar tokenlerinin lideri konumda olmalı ve buna göre yöneticilerinin çalısmalarıyla önümüzdeki yıllarda gereken değerini bulacağını 1 $ da geçeceğini düşünüyorum

    Reply

Leave a Comment