Dev Balinaların Yeni Avı Bu Metaverse Coinler: İşte Liste!

Kripto para piyasası toparlanma belirtileri gösterdiğinden, dünyanın en büyük Ethereum (ETH) balinaları üç metaverse coin projesinde birikime geçti.

Balinalar bu 3 metaverse coin projesini dipten topluyor

Balina izleyicisi WhaleStats’a göre, oyna-kazan Blockchain oyun platformu Gala (GALA), Pazar günü stablecoin’ler ve ETH dışında en büyük 100 Ethereum balinasının ilk hedefiydi. Hafta sonu 24 saatlik bir süre boyunca, ilk 100 ETH balinası GALA için ortalama 3.287 dolar harcadı.

Axie Infinity (AXS) ekosisteminin ödül tokeni Smooth Love Potion (SLP), balinaların diğer metaverse coin avıydı. Balinalar ortalama 1.879 dolarlık SLP satın aldı. Ek olarak, balinalar, oynayarak kazanılan bir metaverse oyunu olan The Sandbox’ın tokeni SAND için 130 dolar harcadı. Sandbox, ABD’deki en büyük kripto para borsası olan Coinbase’de listeleneceğinin ortaya çıkmasıyla son zamanlarda yükselişe geçti. Kriptokoin.com olarak ayrıntıları bu makalede ele aldık.

Balina cüzdanlarını dolduran diğer altcoin’ler

Kripto kredi platformu olan Compound (COMP) ortalama 645 dolar ve bir kripto para varlık yönetimi platformu SwissBorg’un yerel tokeni CHSB ortalama 107 dolar ile balina cüzdanlarını dolduran diğer altcoin’ler oldu. Her iki kripto para birimi de bu esnada yükselişteydi.

Bir diğer önemli balina işleminde TRX yer alıyor

Whale Alert verilerine göre, birden fazla işlemde balinalar 293 milyon doların üzerinde TRX satın aldı. Yaklaşık 3.56 milyar TRX Binance’den farklı anonim cüzdanlara taşındı. Bu satın alma, 76 milyon doları aşan iki büyük işlemi içeriyor. Benzer işlemlerde, balinalar 30 Mayıs’da 87,7 milyon doların üzerinde TRX token ekledi. En büyük işlemi Binance’den bilinmeyen bir cüzdana yaklaşık 960 milyon TRX taşıdı.

Bu dev satın alımlar, geçtiğimiz günlerde duyurulan TRON DAO Reserve’ün Three Arrows Capital için OTC masası olan TPS sermayesinin sekizinci üyesi olduğunu açıklamasının ardından geliyor. Daha önce, Falconx ağı Rezerv tarafından üye listelerine eklendi. Bu arada, TRON kurucusu Justin Sun, stablecoin’leri USDD ile ilgili bazı büyük haberlerin bu hafta düşeceğini belirtti. USDD, TerraUSD çöküşünün ışığında en güçlü stalecoin’lerden biri olarak ortaya çıkmıştı.

Leave a Comment