Dosya Paylaşarak Para Nasıl Kazanılır?

Dosya Paylaşarak Para Nasıl Kazanılır?

Dosya Paylaşarak Para Nasıl Kazanılır? Dosya paylaşımları ile para kazanmayı tercih ediyorsanız, üyeliğe açık sitelere üye olma işlemini gerçekleştirerek indirme başına ve Premium şekilde kazanç sağlayabilirsiniz.

İnternette güvenli para kazanabilmek istiyorsanız, internet üzerinden kazanç sağlayabileceğimiz birçok yöntem bulunur. Herhangi bir ek gelir, sermaye bulundurmadan kazanç elde edebilirsiniz. Daha çok öğrencilerin ve ev hanımlarının tercih ettiği yöntemler arasında olan dosya paylaşımı için güven veren firmalar ile çalışmanız büyük önem taşır. Kolay şekilde sürdürebileceğiniz bu iş ile evinizde sadece belirlenen 2-3 saat ile kolaylıkla kazanç elde edebileceksiniz.

Yüklemiş olduğunuz dosyalarınızı kullanıcıların indirmesi halinde sistem işlemektedir. Yani Premium satış ile para kazanmanız söz konusuyken indirmelere göre de para kazanmanız mümkün hale gelir. Bu durum çalışmayı hedeflediğiniz firmalarla alakalıdır. Bazıları bu yol ile çok iyi kazançlar sağlayabiliyor. Sizlerde dosya paylaşımlarınız ile evinizden rahat şekilde para kazanabileceksiniz. Peki, dosya paylaşarak para kazanma yöntemleri nelerdir?

Dosya Paylaşarak Para Kazanma Yöntemleri

Dosya paylaşımı ile para kazanabilme yöntemlerinden birisi indirmeler doğrultusunda para kazanılmasıdır. Yani direkt olarak insanlar dosyalarınızı ne denli indirme işlemi gerçekleştirirse sizlerde o orantı ile para kazanmış olursunuz.

Bunun yanı sıra Premium satışlarla da para kazanabiliyorsunuz. Dosyalarınızı indirmeyi tercih eden kişilerin siteden Premium alması halinde yapılan bu işlemden komisyon alabiliyorsunuz. Komisyon oranlarının %70’lere kadar ulaştığını da bilmekteyiz.

Bu yolla para kazanabilmeniz için dosyalarınızı tercih etmek istediğiniz bir upload sitesine yükleyebilirsiniz. İndirme linkleriniz için de linkleri çeşitli blog sayfaları, web siteleri ve sosyal medya araçları olmak üzere belli platformlara gönderilmelerini sağlayabilirsiniz. Böylelikle dosyanızın indirilme durumuna göre sizde kazanç elde edersiniz. Bunun yanı sıra dosyanızın hızlı olarak indirilmesi hususunda reklamsız indir seçeneğinden faydalanarak kazanç elde edebilirsiniz.

Dosya Paylaşarak Nasıl Para Kazanılır?

Dosya indirme işlemi ile para kazanılması için dosya boyutları önem arz etmez. Bu işlem için önemli nitelik dosyanızı kaç kişinin indirmiş olduğudur. Bundan sebep dosya paylaşarak para kazanabilmeniz için harekete geçebilirsiniz.

Bu işi yapmayı hedefliyorsanız dosyalarınız çalıntı olmamalı ve uygunsuz içerikler bulundurmamalıdır. Yasaklı kategorilerin haricinde istediğiniz dosyayı paylaşmanızda bir sakınca yoktur. Daha önce indirdiğiniz dosyaları inceleyerek sizlerde uygun içerikleri üretebilirsiniz.

Uploud ile para kazanabilmeniz için tercih edebileceğiniz oldukça fazla site bulunur. Bu siteler arasından birisini seçerek para kazanabilirsiniz. Sitelerinizin güvenli olduğundan kesinlikle emin olmalısınız.

Upload İşinde Çalışırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Dosya paylaşımları ile para kazanacaksanız, bu işi yapmadan önce dikkat edilmesi gereken hususlar mevcuttur. Bu noktaları dikkate almanız halinde oldukça kolay ve sorunsuz şekilde para kazanabileceksiniz. Bu hususlar:

l İlk olarak dikkatli olmanız gereken konu kota meselesidir. Bazı sitelerde kota sınırları bulunmaz. Bu duruma dikkat etmeniz oldukça yararlı konumdadır.

l Bir diğer husus silme sürelerine dikkat edilmesidir. Bazı sitelerde, bir dosyanın uzunca bir süre indirimi gerçekleşmezse o dosya silinir. Bu silinme süresi siteden siteye değişkenlik gösterir, ortalama olarak 30-90 gün arasını ifade etmektedir.

l Dosya paylaşım işinde, Premium partnerliklere de dikkat edilmesi bir diğer husus olarak karşımıza çıkar. Premium partner olmanız halinde, dosyalarınız daha uzun bir zaman zarfı silinmeden kalabilecektir.

l FTP ile dosya yüklemeniz de dikkat edilmesi gereken hususlar arasındadır. Dosya upload ile kazanç sağlayabilmek için belirlenen konularda dikkatli olmanız büyük önem arz eder.

Bu hususları bilmeli ve dikkat kesilmeniz büyük bir önem taşır. Buradaki durumlara dikkat ederek işlerinizi kolay ve sıkıntısız gerçekleştirebilirsiniz.

4 thoughts on “Dosya Paylaşarak Para Nasıl Kazanılır?”

  1. Bu yontemi ilk defa duymuştum denemek istiyorum bu makale çok yararlı oldu yazanın ellerine sağlık gerçekten

    Reply
  2. İlk defa duydum garip ama mantıklı denemeye çalışırım task paraa ekibii her konuda yazıları var çıldiricam😂

    Reply
  3. İlk defa duyuyorum böyle bir kazanç yöntemi olduğunu. Ama hangi sitelere başvurulur, nasıl yapılır hiçbir bilgim yok maalesef. Daha bilmediğimiz ne yöntemler vardır.

    Reply

Leave a Comment