Ebeveynlerinizden Nasıl Para Kazanılır

Ebeveynlerinizden Nasıl Para Kazanılır

Ebeveynlerinizden Para Kazanmanın Temelleri. Ailenizden para kazanmak hassas bir konu olabilir, fakat öyle olması gerekmiyor. İşte başlamanıza yardımcı olacak birkaç temel ipucu.

İlk önce anne ve babanız ile bu konuyu konuşun. Açık bir diyaloga sahip olmak ve ne istediğiniz konusunda net olmak önemlidir. Ne istediğinizi ve neden istediğinizi açıklayın.

İkincisi, saygılı ol. Bu anne babanın parası ve onların isteklerine saygı duymalısın. Size para vermek istemiyorlarsa, üzülmeyin. Para kazanmanın başka yolları da var.

Son olarak, harcamalarınıza dikkat edin. Ailenizden para alıyor olmanız, onu pervasızca harcayabileceğiniz anlamına gelmez. Paranızı bütçelendirdiğinizden ve akıllıca kullandığınızdan emin olun.

Ticarete başlarken dikkat edin

Ticarete başlamadan önce yapmanız gereken birkaç şey var. Bir komisyoncu ile bir hesap oluşturmanız, biraz para yatırmanız ve ticaret platformunu nasıl kullanacağınızı öğrenmeniz gerekecek.

Hesap oluşturmak kolaydır. Sadece komisyoncunun web sitesine gidin ve “Kayıt Ol” bağlantısını tıklayın. Adınız, adresiniz ve e-posta adresiniz dahil olmak üzere bazı kişisel bilgileri sağlamanız gerekecektir.

Ayrıca hesabınıza bir miktar para yatırmanız gerekecektir. Minimum depozito genellikle 500$’dır, ancak komisyoncuya bağlı olarak değişebilir.

Son olarak, ticaret platformunu nasıl kullanacağınızı öğrenmeniz gerekir. Her komisyoncunun kendi platformu vardır ve talimatlar biraz karmaşık olabilir. Ama merak etmeyin, öğrenmenize yardımcı olacak birçok kaynak var. Aracının web sitesinde genellikle nasıl ticaret yapılacağını öğrenmeye ayrılmış bir bölüm bulunur. Size ticaretin temellerini öğretebilecek birçok çevrimiçi eğitim ve kurs da vardır.

Ipuçları ve Püf noktaları öğrenin

Yazarken üretkenliğinizi artırmak için kullanabileceğiniz birçok ipucu ve püf noktası vardır. İşte bizim en çok beğendiklerimizden bir kaç tanesi:

Bir program belirleyin ve ona bağlı kalın. Vaktiniz olmadığında yazmaya çalışmak sadece hayal kırıklığına yol açacaktır.

Bir zamanlayıcı kullanın. Bu, odaklanmanıza ve dikkat dağıtıcı şeylerden kaçınmanıza yardımcı olabilir.

Aralar vermek. Arada bir zihninize ara vermek önemlidir, yoksa odağınızı kaybetmeye başlarsınız.

Bir planın olsun. Başlamadan önce ne yazmak istediğinizi bilmek, yolda kalmanıza yardımcı olabilir.

Grammarly gibi bir araç kullanın. Bu, hataları yakalamanıza ve yazınızı geliştirmenize yardımcı olabilir.

Çözüm arayın

Sonuç olarak, kanıtlar uyku yoksunluğu ile akademik performans arasında bir ilişki olduğunu göstermektedir. Uyku yoksunluğu notların düşmesine ve okulu bırakma riskinin artmasına neden olabilir. Öğrencilerin okulda ellerinden gelenin en iyisini yapabilmeleri için yeterince uyumaları önemlidir.

6 thoughts on “Ebeveynlerinizden Nasıl Para Kazanılır”

  1. Bir planın olsun. Başlamadan önce ne yazmak istediğinizi bilmek, yolda kalmanıza yardımcı olabilir

    Reply
  2. konuyu konuşun. Açık bir diyaloga sahip olmak ve ne istediğiniz konusunda net olmak önemlidir. Ne istediğinizi ve neden istediğinizi açıklayın. İkincis

    Reply

Leave a Comment