En İyi Kripto Para Borsaları

En İyi Kripto Para Borsaları

En iyi kripto para borsaları Binance, Btlo, Bitpanda, Coinbase Pro, Bitfinex, Bitstamp, Kraken, KuCoin ve CEX.IO, Amerika Birleşik Devletleri ve dünyadaki en popüler bitcoin borsalarından bazılarıdır. Kullanıcı dostu arayüzü ve geniş işlem hacmi nedeniyle şu anda en iyi kripto para borsalarından biridir. Başlıca kripto para borsaları şu şekildedir:

Binance

CZ tarafından 2017 yılında piyasaya sürülen Binance, günlük 37 milyar dolarlık işlem hacmiyle günümüzün En iyi kripto para borsalarından biridir. Bu site, hem güvenlik hem de kullanım kolaylığı açısından dünyada ki en büyük kripto para borsasıdır. Günlük 28 milyon ziyaret alan Binance, yüzlerce kripto para seçeneği ve 876 diğer para birimini takas etme imkânı sunuyor. Binance, yıldırım hızındaki işlemleri ve neredeyse anında para yatırma ve çekme olanakları nedeniyle kullanıcılar arasında popülerdir. Türkiye’nin ve dünyanın en güvenilir bitcoin borsasıdır.

Günlük 37 milyar doların üzerinde işlem hacmine sahip olan Binance, tüketicilerini hırsızlık ve hacklemeye karşı koruyan bir platformdur. En büyük kripto para borsasıdır ve eyalet düzenlemelerine göre çalışır. Binance, kullanıcı dostu bir yerleşim düzenine ve bir Türk ofisine ve Binance’in nadiren bakım sorunları yaşaması, para transferleri, bir Türk canlı sohbet tesisi, bir piyango ve hızlı işlem onayı gibi kullanıcı deneyimi için kritik olan unsurlara sahiptir.

 

Gate.io

Gate.io, mevcut 1.200’den fazla jetonla, herhangi bir kripto para birimi borsasında en fazla kripto varlığına sahip olmasıyla bilinir. Bu yönden en iyi kripto para borsaları arasında listelenir. Bu portal, müşterilerine kripto para piyasası hakkında ayrıntılı bilgi sağlar ve kripto para yatırımcılarının dijital para birimlerinde işlem yapmaları için bir platform sağlar. Çok çeşitli altcoinlerin fiyatları, dört önemli kripto para birimi Bitcoin, Ethereum, USDT ve QTUM ile birlikte görüntülenir.

Gate.io 1.200’den fazla kripto para birimini destekler, bu nedenle platformumuzda neredeyse istediğiniz herhangi bir parayı satın alabilirsiniz. Yüzde 0,2’lik düşük işlem maliyeti, para yatırma ve çekme ücretlerinin olmaması, kullanıcı dostu platformu ve çok çeşitli kripto para birimleri desteği nedeniyle bu borsayı seçtik.

Kuruluşun güvenliği, SSL şifreleme teknolojisi ile daha da artırılır ve tüketiciler, iki faktörlü kimlik doğrulama kullanma seçeneğine sahiptir. Kısaca Gate.io platformu, kullanıcılarına gerçek zamanlı piyasa verileri sağlar. Geçerli fiyat, işlem hacmi, likidite ve fiyat değişiklikleri gibi ayrıntılar, desteklenen tüm altcoinler için mevcuttur. Tüm bilgiler, bir bakışta anlaşılmasını kolaylaştıracak şekilde grafiksel olarak sunulur.

Bitpanda

Viyana’da bir kripto para borsası var. Bir süredir kripto para borsası işinde olan Bitpanda, Bitcoin’i kredi kartı, elektronik fon transferi veya havale ile satın almanıza olanak tanıyor. Bitpanda, hizmet verdiği ülkelerde yürürlükteki tüm mevzuata uymakta ve müşterilerine sağladığı güven ve esneklik sayesinde oldukça büyük bir işlem hacmi elde etmiştir.

AB güvenlik standartlarına göre Bitcoin ve Ethereum dahil olmak üzere 50’nin üzerinde kripto para birimini Türk Lirası üzerinden kolayca alıp satmanızı sağlayan Bitpanda borsası, güvenilir bir hizmet sunabilmeniz için tüm kullanıcılara AML5 ve fon kanıtı da veriyor. Kuruluş, küresel müşteri tanıma sağlayıcısı Onfido ile işbirliği içinde KYC kullanarak kimlik doğrulaması yapar.

Coinbase Pro

San Francisco, California’da kurulan Coinbase Pro, sektörün en güvenilir isimlerinden biridir. En iyi kripto para borsalarından biri olan Coinbase Pro, 24 saatlik işlem hacminde 2 milyar doları aşan ve günlük 5 milyonu aşkın ziyaretçisiyle düşük komisyon ücretleri ile öne çıkıyor. En cesaret verici unsurlardan biri, Coin Base Pro’nun New York Finansal Hizmetler Departmanına kayıtlı bir BitLicense’e sahip olmasıdır.

Öncelikle tecrübeli yatırımcıların tercihi olan bu borsa, yeni başlayanların hızlıca anlayabileceği, kullanıcı dostu bir yerleşim düzenine ve kaliteli bir tasarıma sahiptir. En cesaret verici unsurlardan biri, Coin Base Pro’nun New York Finansal Hizmetler Departmanına kayıtlı bir BitLicense’e sahip olmasıdır. Öncelikle tecrübeli yatırımcıların tercihi olan bu borsa, yeni başlayanların hızlıca anlayabileceği, kullanıcı dostu bir yerleşim düzenine ve kaliteli bir tasarıma sahiptir.

3 thoughts on “En İyi Kripto Para Borsaları”

  1. Çok güzel bir site arkadaşlar ben her zaman gelirim bu sitede gezunirim ve canımın sıkıntısını gideririm tek kelimeyle harika ve muhteşem bir site arkadaşlar gelin ve gezinin derim tek kelimeyle harika ve muhteşem bir site teşekkürler 😊

    Reply

Leave a Comment