Getir İş Başvurusu Nasıl Yapılır, Şartları Nelerdir?

Getir İş Başvurusu Nasıl Yapılır, Şartları Nelerdir?

Getir iş başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir kapsamları doğrultusunda kariyer planınızı çizebilirsiniz.  Getir uygulaması, bilindiği üzere son birkaç yıldır Türkiye’de çok kullanılmaya başlamıştır. Getir sayesinde dışarıya çıkmak zorunda kalmıyorsunuz. Çünkü ünlü uygulama istediğiniz her şeyi ayağınıza kadar getiriyor.

Getir uygulaması, özellikle Covid-19 salgınıyla birlikte popüler olmuştur. Getir uygulaması, evlere servis sunuyor. Bakkala ve markete gitmenize gerek kalmadan dilediğiniz tüm ürünleri ayağınıza kadar getirtebiliyorsunuz. Getir sanal market uygulaması üzerinden dilediğiniz tüm temizlik ve gıda ürünlerine sahip olabiliyorsunuz. Evden çıkmak istemediğinizde, hasta olduğunuzda tüm acil ihtiyaçlarınız için Getir uygulamasından yararlanabilirsiniz. Getir uygulaması, 30 dakikada istediğiniz tüm ürünleri size ulaştırıyor.

Getir Kurye Başvurusu Nasıl Yapılır?

“Getir kurye başvurusu nasıl yapılır” hususunda mutlaka form doldurmanız gerekiyor. Getir uygulamasında kurye olarak istihdam etmek için resmi internet sayfası üzerinden başvuru formunu doldurmalısınız. Getir kurye iş başvuru formu üzerinde; daha önceki iş tecrübelerini de mutlaka belirtmek gerekiyor. Getir iş başvuru formunda belirttiğiniz bilgilerin doğru ve eksiksiz olmasına dikkat etmelisiniz.

İlginizi Çekebilir – Para Kazandıran Anketler

Getir kurye başvurusunda istenen belgeler;

  • İkametgâh belgesi,
  • Adli sicil kaydı,
  • Fotoğraf,

Getir kurye başvurusu yaparken; onay kodunu uygulamanın ilk başında belirtilmektedir. O onay kodunu girip başvuru yapmanız gerekiyor.

Getir İş Başvurusu Nasıl Yapılır, Şartları Nelerdir
Getir İş Başvurusu Nasıl Yapılır, Şartları Nelerdir

Getir Çalışma Şartları Nelerdir?

“Getir çalışma şartları nelerdir” hususunda birçok açık pozisyonlar bulunuyor. Getir’de çalışmak istiyorsanız konuyla ilgili mutlaka bilgi sahibi olmanız gerekiyor. Getir şirketinde kurye olarak çalışmayı düşünüyorsanız öncelikle başvuru şartlarını öğrenmeniz gerekiyor. Getir kurye çalışma şartları;

  • Motosikletli kurye olabilmek için mutlaka ehliyetinizin olması gerekiyor.
  • Müşterilerin siparişlerini hızlı şekilde ulaştırmalısınız.
  • Hem kendinizden hem de hızınızdan emin olmalısınız.
  • Sorunsuz şekilde siparişlerinizi müşteriye teslim etmelisiniz.
  • Araba kuryesi olabilmek için mutlaka sürüş deneyimlerinizin çok iyi olması gerekmektedir.

Getir İş Başvuru Formu

Getir iş başvuru formu için ilk olarak uygulamaya giriş yapmanız gerekiyor. Uygulamayı telefonunuza indiriniz. Size ait telefon numarasıyla uygulamaya kaydolunuz. Akabinde Getir iş başvurusu için gerekli olan belgeleri de mutlaka sisteme yüklemelisiniz. Belgeleri uygulamaya yükledikten sonra “Tamam” butonunu tıklayınız. Böylelikle tüm işlemleriniz sonuçlanmış olacak.

Getir iş başvurunuzu yaptıktan sonra insan kaynakları size çok kısa sürede ulaşacak. Ulaşım uygulama üzerinden olmaktadır. Getir iş başvurusu yaparken sizden istenilen belgeleri belirtmiştik. Başvuru yaptığınız esnada yanlış adımlarınız olduysa 1 günde o adımları düzeltebilirsiniz. Getir iş başvurularına genel olarak 3 gün içinde cevap veriyor. Getir iş başvuruları, insan kaynakları tarafından yapılmaktadır. Getir’de araçlı kurye olmanız için; A2/A1 ehliyetine sahip olmalısınız. Getir’in çalışma saatleri de çok esnektir. O yüzden o çalışma şartlarına uyum sağlayabilecekseniz öyle başvuru yapmanızı öneriyoruz. Aynı zamanda takım çalışması konusunda da uyumlu olmanız gerekiyor.

 

Getir Uygulaması Personel Maaşları

“Getir uygulaması personel maaşları” konusunu Getir’e iş başvurusu yapacaklar çok merak ediyor. Getir kurye maaşları, yeni giren bir personelin asgari ücrettir. Kişinin maaşı zaman geçtikçe çalıştığı süreyle bağlantılı olarak artmaktadır. Özellikle çalışılan süre arttıkça alınan maaşta artmaktadır.

Getir iş ilanları, uygulamanın son dönemlerde popüler olmasıyla birlikte artmıştır. Getir devamlı araçlı kurye almak için ilanlar oluşturmaktadır. Getir’in web sitesi üzerinden boş pozisyonları kolayca görebilirsiniz. Getir boş pozisyonlar kapsamında şartlarını taşıdığınız ilanlara başvuru yapabilirsiniz. Getir son dönemlerde kurye personel alımları çok yapıyor. Yukarıdaki hususları taşıyorsanız işe alınma olasılığınızın çok olduğunu söyleyebiliriz. Getir iş ilanları için devamlı resmi web sitesini takip ediniz.

 

11 thoughts on “Getir İş Başvurusu Nasıl Yapılır, Şartları Nelerdir?”

  1. Bu yazı için çok teşekkür ederim Getir’de iş başvurusu için ödeme yapabileceğim koşulların neler olduğunu artık kolaylıkla biliyorum çünkü bir süredir siparişleri teslim etmek için iş arıyordum ve sonunda buldum şimdi

    Reply
    • Getir iş ilanı hakkında güzel ve yararlı bir bilgi oldu benim için en net detaylı şekilde anlatan bir makale olmuş her konu hakkında öz detaylı anlatım

      Reply
  2. Ben de başvurmak istiyorum ama ehliyetimi daha alamadım ya aldığım gibi başvurucam bir sürü borcum var umarım kabul ederler

    Reply
  3. Çok faydalı oldu. Bununla beraber diğer kurye şirketlerinin çalışma saatler, ücret ve şartlarında paylaşırsanız çok memnun olurum. Yurt dışına çalışan kabul eden şirketler yazınızı az önce okudum emek harcamanızın karşılığını alacağınızı umuyorum.

    Reply
  4. Getir gayet uygun gözüküyor. Zaten getir den sipariş verdiğim de çok hızlı ve nazik bir şekilde yapıyorlar. Hem çalışan hem de müşteri olarak çok memnunuz.

    Reply
  5. Eşim için merak edip araştırdığım bir konuydu yazınız çok açıklayıcı olmuş umarım eşime dönüş yaparlar 👏👏

    Reply

Leave a Comment