Gezici Araç Bakım Hizmeti Nasıl Verilir?

Gezici Araç Bakım Hizmeti Nasıl Verilir?

Gezici araç bakım hizmeti, bir aracın içinde tamirci çırağı, ustası ve tamir malzemelerinin olduğu araç bakım hizmetidir. Gezici araç bakım hizmeti ile, araçlar tamamen gezerek bakım hizmeti sağlamaktadır. Tabi ki her sorun direk anında ilgili bölgede çözülecek değildir, bazı sorunları çözmek için tamirhaneye gitmek gerekebiliyor. Bu gibi durumlarda ilgili tamir hizmeti, doğrudan tamircide sağlanabilmektedir. Bu bakım hizmeti yalnızca alanında uzman kişiler tarafından ve en az 100.000 TL sermaye şartı ile verilebilmektedir, aksi takdirde çok fazla zarar edersiniz. Bakım hizmetini sağladıktan sonra müşteriden 100 TL’den 10.000 TL’ye kadar değişebilen skalada ücretler alınabiliyor, ayrıca sadece servis ücreti bile 100 TL’dir.

Gezici Arac Bakim Hizmeti Nasil Verilir
Gezici Araç Bakım Hizmeti Nasıl Verilir?

Yat Temizliği Hizmeti Vermek Kolay mı?

Neredeyse tek başlarına birer malikane olan yatların periyodik olarak bakımlarının yapılması gerektiği gibi yine periyodik olarak temizlenmesi de gerekmektedir. Her bir yatın, en kötü ihtimalle haftada bir kez derin temizliğe ihtiyacı vardır. Eğer yat kullanılmıyorsa, iki haftada bir kez temizlemek yeterli olacaktır. Yat temizliği hizmeti verebilmek için bu alanda uzman kişileri istihdam etmek gerekmektedir. Ayrıca minimum 100 bin lira sermaye gerekir. Tüm bunlar sağlandıktan sonra, bir yatın tamamen temizliği sadece 600-700 TL gibi bedellerle sağlanabiliyor. Bu hizmet bedelini karşılayan kişiler rahatlıkla yat temizliği hizmeti verebilmektedir. Yat temizliği hizmeti bu bağlamda yüksek gelir vadeden bir iş kolu olduğundan rahatlıkla yapılabilmektedir. Sadece biraz uzmanlık yeterlidir.

Yat Temizligi Hizmeti Vermek Kolay mi
Yat Temizliği Hizmeti Vermek Kolay mı?

Tamir Merkezi Açmak Kolay mı?

Tamir merkezi açmak kolay mı? Tamir merkezi açmak kolaydır, sadece alanında uzman kişilerin işle alakadar olması yeterli olacaktır. Eğer tamir merkeziniz arabalarla ilgiliyse bu alanda hizmet vermek sanıldığı kadar zor olmayacaktır. Sanayi bölgelerinde bir dükkân açmak için 100-200 bin TL yeterlidir. Tabi araç tamir etmesini de iyi bilmek gerekir. Eğer iyi biliyorsanız çok ciddi paralar kazanabilirsiniz bu işten. Ancak bilmiyorsanız, diğer ustalar sizi dolandırabilir ve işinizde ciddi zararlar edebilirsiniz. Tamir merkezlerinde aylık kazanç 20-30 bin TL’yi bulabiliyor, işini iyi yapan biriyseniz 50 bin TL dahi kazanabilirsiniz. Sadece işini iyi yapmak, dürüst olmak önemlidir ve tabi ki gereken sermayeyi karşılamak.

Leave a Comment