Gezilecek Yerler – Gürcistan Batum

Gezilecek Yerler – Gürcistan Batum

İçerisinde Türk kültürünü de barındıran Gürcistan’ı sizlere tanıtacağız. Kapı komşumuz Gürcistan’ın turizm kenti Batum’u tanıtacağız. İnanılmaz güzelliklere sahip olan kent ilginç mimari yapıların başkentidir. Batum Gürcistan’ın olağan üstü tatil kentidir. Karadeizde ki Akdeniz kendi olan Batum sizleri tatile bekliyor.

 

Batum akşamları diye bir tabir vardır duydunuz mu bilmiyorum sırf bu kelime için Batum’un gecelerinde dolaşırken aslında tam olarak neyi kastettiğini anlamıştım. İnanılmaz bir tatil kenti olan Batum bu akşamları ile beni kazanmış durumda. Su danslarından tutunda ışık şovlarına kadar birçok eğlence ortamınız sizler için yansıtmaktadır. Su dansları denildiği zaman ne var bu bizim ülkemizde de var demeyin. İllaki vardır ancak Batum’un su dansını şu şekilde düşleyin sulardan bir kadın ve bir erkek yapıldığını düşünün ve onların dans ederek eşsiz bir gece yaşattıklarını hayal edin işte Batum akşamları bu şekilde. Lazer gösterileri ile inanılmaz bir hava yaşatan Batum sorduklarımıza ise aşk şehri olarak da tanıtılmaktadır. Birçok aşkın burada yaşadığı ve dünyaca ünlü romanlara konu olan aşkların buradan çıktığını bizlere söylüyorlar.

 

Vatandaşlarımızdan Batum’a gidecek olanlar yemek derdini düşünmesinler. Bizim vatandaşlarımız önce yemeği düşünürler ya o bakımdan söyledim. Yani yemek kültürü bakımından bizimle aynılar diyebiliriz. Yani Türk yemekleri orada görebilmek herhangi bir basit durumla karşılaşmak gibidir. Çünkü yemek kültürünü bizden almıştır Batum bu konuda içiniz rahat olsun.

 

21 thoughts on “Gezilecek Yerler – Gürcistan Batum”

  1. Arkadaşlar bence çok ideal bir yer herkesin gitmesi gerektiği bir yer verdiği hizmetler çok güzel güzel bir tatil yapabilirsiniz

    Reply
  2. Gurcistan kelimenin tam anlamiyla muhtesem bir sehir bunu kaleme aldiginiz icin tesekur ederim cogu kisi bilmez oralarin guzelligini.

    Reply
  3. Gurcistan kelimenin tam anlamiyla muhtesem bir sehir bunu kaleme aldiginiz icin tesekur ederim cogu kisi bilmez oralarin guzelligini.o kadar guzel anlatmissiniz ki tebrik ederim.

    Reply
  4. İlk fırsatım olduğunda Gürcistan Batum’a gitmek istiyorum. Gerçekten gezip görülecek hem de harika bir tatil yapabileceğim bir yer. Pasaportsuz gidip gelebiliyoruz.

    Reply
  5. Bende Gürcistan Batumla ilgili turlar görmüştüm Karadeniz’de sonra oraya götürüyorlar guzel fotoğrafları vardı gerçeği daha güzeldir

    Reply
  6. Bende turlarını görmüştüm gerçekten çok güzel görünüyordu bende gitmek isterim fotoğraftan bile guzel

    Reply
  7. Gurcistan hakkında gitmeden ön ölemeli bir yazı oldu benim için paylaşım için teşekkürler

    Reply
  8. Gürcistan Türklerinde çok yaşadığı eğlenceli insanları iyi olan bir şehir özellikle Batumun ünlü ve güzel ve çokça tursiti ağırladığını biliyorum herkesin gidip görmesi gereken bir ülke Gürcistan.

    Reply
  9. Hiç gitmemiştim güzel yermiş ve yer hakkında da bir kaç bilgi sahibi de oldum burada sizin sayenizde

    Reply
  10. Gürcistan türklerinde çok yaşadığı eğlenceli insanları iyi olan bir şehir.Özellikle Batumun ünlü güzel be de çokca turisti ağırladığını bliyorum,Herkesin gidip görmesi gereken bir ülke Gürcistan.

    Reply
  11. Gidip görülmesi gereken yerlerden. Ben çok beğendim imkanı olanlar mutlaka gidin şiddetle tavsiye ediyorum

    Reply
  12. Çok merak ettiğim yerlerden biri Batum inşallah şahane su dansı gösterilerini izleme fırsatım olur yazınız daha çok gitme isteği uyandırdı ben de

    Reply
  13. İlk fırsatım olduğunda Gürcistan Batum’a gitmek istiyorum. Gerçekten gezip görülecek hem de harika bir tatil yapabileceğim bir yer. Pasaportsuz gidip gelebiliyoruz

    Reply
  14. Bence herkesin gidip görmesi gereken bir yer. Mutlaka gidip görmelisiniz. Şiddetle tavsiye ederim.

    Reply
  15. Gürcistan gezilecek yerleri ile ilgili çok güzel bir yazı olmuş diyebilirim. Çok teşekkür ederim. Batum harika bir yer gezilmesi gerekir.

    Reply
  16. Daha önce hic aklima bi gelmemis bir yeri simdi gezip gormek istedim adeta.. Okuduklarim beni oldukca etkiledi cok guzel yararlı bir yazi olmus.

    Reply

Leave a Comment