İnternetten Para Kazanma Rehberi 2023

İnternetten Para Kazanma Rehberi 2023

İnternetten para kazanma ve gelir elde etmek isteyenler için hazırlanan bu 2023 rehberi ile sizlere yol göstermek istemekteyiz. Para kazanmanın birçok yolu mevcut, fakat hangi yolu izlemeniz gerektiği konusunda kararsız olabilirsiniz.

Para kazanma

Bu kavram özelikle internetten nasıl para kazanırım düşüncesinde olanlar için oldukça yorucu ve zahmetli bir yol olarak gözükse de aslında izlenecek doğru yol ile para kazanmanız o kadar da zor olmadığını göreceksiniz.

Para kazandıran uygulamalar 2023

Gelin ilk önce para kazandıran uygulamalardan başlayalım. Sizler için hazırladığımız rehber ile uygulamalardan nasıl para kazanacağınızı anlatmak istiyoruz.

Birinci sırada Get Midas yer almakta.

Eğer günümüzde hisse senetleri ile uğraşıyor iseniz ve Türkiye’deki hisse senetlerinden yanısıra yurtdışı hisse senetleri alım satmak istediğinizde yüksek komisyonlar ile karşılaşmaktasınız. Örneğiz İş Bankas üzerinden Microsoft, Tesla vb hisseler almak istediğiniz 15 dolardan aşağı olmayan komisyonlar ödemek durumunda kalabilirsiniz. Get Midas buradan yola çıkarak ve yerli bir girişim olarak kendini kanıtlamaya çalışmakta. Burada Hisse senedi komisyonu 1.5 dolar civarında. Burada para kazanmak ve alım-satım yapmak için web sitelerinden bilgi alabilir ve kayıt olabilirsiniz. Müşteri bilgileri ve belgeleri tamamladığınızda bu işlemleri yapabilirsiniz.

Peki buradan nasıl mı kazanacağız?

Elbette bunun bir çok yolu mevcut. Uzun süreli yatırım veya al sat ile özelikle Amerikan borsalarında yer alan hisseler ile dolar doğrultusuna gelir elde edebilirsiniz.

TaskPara ile para kazanabilirsiniz

Evet, özelikle TaskPara gibi bir anket sitesinden para kazanabilirsiniz. Anket doldurarak yüksek gelirler elde etmek mümkün. Görev siteleri arasında yer alan ve üyelerine gerçek para dağıtan tek görev sitesidir. Anket başına 5-10 TL arası para kazanmak mümkün. Elbette TaskPara benzeri diğer uygulamaları da yükleyerek diğer görevleri de yerine getirerek özelikle video izleme, yorum yapma ve abone olma gibi işlemler ile de para kazanmanız mümkün. 5-10 benzer sitelerden günlük 100 TL üstü para kazanabilirsiniz.

Tiktok canlı yayın ile para kazanmak da kolay

Günümüzde Tiktok en çok tercih edilen sosyal medya uygulamalardan biri. Burada canlı yayın yaparak para kazanmak gibi bir yol izleyebilirsiniz. Hayran kitlesi elde ederek ve onlar için canlı yayın yaparak para kazanmak istemez misiniz ? Burada para kazanmanın yolu sponsorluk veya abonelerden alacağınız hediyelerdir. Örneğin Öpücük ile 20 TL veya Yat hedyesi ile 900 TL, 10 TL bir adet gül alarak kazanabilirsiniz. TikTok ise, gönderilen hediyelerden belirli komisyonlar keserek, kalan kısmını size gönderir. Sadece TikTok üzerinden bu yöntem ile, aylık 6 Milyon TL üzerinden gelir elde eden fenomenler bulunmaktadır.

Bionluk ile bağımsız çalış para kazan

Bionluk web sitesi yeteneklerinizi paylaşarak para kazanabilirsiniz. Bu web sitesine üye olabilir ve yapabileceğiniz işleri, hizmetleri listeleyerek para kazanabilirsiniz. Örneğin; ”500 TL karşılığında sizler için sokak röportajı yaparım” gibi. Bu ve benzeri web siteleri üzerinde yapabileceğiniz binlerce iş mevcut. Eğer yazma yeteneğiniz var ise makale yazma, grafik tasarım yeteneğiniz ile logo, sosyal medya görselleri tasarlama, mobil uygulama geliştirme, video seslendirme, İngilizce çeviri vb. diye devam ediyor. Yapmış olduğunuz işlerde bildirdiğiniz ücret üzerinden, site %20 komisyon alır. Hem App Store hem de Googel Play üzerinden Bionluk uygulamasını indirerek şimdiden gelir elde etme yöntemlerini araştırmaya başlayabilirsiniz.

Eski eşyalarınızı dolapta satın

Dolap uygulaması ile alım satım işlemleri yapabilirsiniz. Bu uygulama ile eski eşyalarınızı satabilir veya bit pazarı gibi yerlerden daha ucuza satın aldığınız ürünlere kar komisyonu ekleyerek satabilirsiniz. Dropshiping denemesi de yapabilirsiniz. Eğer başka bir platformda bir ürün gördüyseniz onu burada daha yüksek fiyat ile listeleyin ve alış geldiğinde siz de diğer uygulamadan satın alarak alıcıya iletebilirsiniz.

Evinizin bir odasını kiraya verin

AirBnb gibi platformlardan evinizin bir odasını veya tamamını günlük kiraya verebilirsiniz. Özelikle büyükşehirlerde bu ihtiyaç artmakta. Eğer boş bir odanız mevcut ise, bunu kiralayabilir ve ek gelir elde ettiğiniz gibi, giderlerinizi de paylaşmış olabilirsiniz.

1 thought on “İnternetten Para Kazanma Rehberi 2023”

Leave a Comment