Kendi Hamburger Markamı Yaratabilir miyim?

Kendi Hamburger Markamı Yaratabilir miyim?

Son zamanlarda sık sorulan sorulardan biri de kendi hamburger markamı yaratabilir miyim sorusudur. Kendi hamburger markanızı başarıyla yaratabilirsiniz. Fakat bu iş için mutlaka ciddi bir sermaye gerekmektedir. Eğer günde 1000 civarı hamburger satacağınız bir restoran açma planınız varsa, bu durumda minimum 1 milyon TL sermaye gerekecektir. Hamburger markası zor yaratılmakta ve zor işlemektedir, bu nedenle iyi bir sermaye gereksinimi şarttır, çünkü rekabet çok fazladır. Eğer sizlerde kendi markanız çatısı altında, risk alarak ticaretinizi yapacaksanız bunu başarıyla gerçekleştirebilirsiniz. Bu iş için en az 4 eleman çalıştırmanız gerektiğini de eklemeliyim. Ayrıca servisi tabak yerine plastik ekipmanlarla yaparsanız, bulaşık personeli çalıştırma masrafından da kurtulabilirsiniz.

Kendi Hamburger Markami Yaratabilir miyim
Kendi Hamburger Markamı Yaratabilir miyim?

Pazarda Ürün Satabilir miyim?

Pazarda ürün satabilir miyim? Evet, pazarda ürün satabilirsiniz. Pazarda ürün satabilmek için, Pazar tahtası denilen yerleri kiralamak gerekir. Bu pazar yeri olarak da bilinir. Pazar tahtalarının günlük kirası 200-300 lira arasında değişmekle beraber, 100-200 bin liraya satışı yapılmaktadır. Bu şekilde tahta kiralaması yaparak veya pazar satın alarak bu işi rahatlıkla yapabilirsiniz. Aylık gelir 10 bin TL’nin üzerinde olmakla beraber, son derece karlı bir iş olduğunu da söylemem gerek. Gerçekten de çok fazla para dönüyor. Bu işe başlamak için bir tane kamyonet, kiralanmış bir Pazar tahtası ve ürün için 10 bin lira sermaye yeterlidir, yani kabaca 100 bin lira gibi bir paraya bu işi yapabilirsiniz.

Bitkisel Çay Nasıl Satarım?

Bitkisel çay, son zamanlarda satışı çok popüler olmuş olan ürünlerden biridir. En büyük sebebi ise, bitkisel çaylarla zayıflama merakı nedeniyledir. Özellikle detoxon gibi bitkisel çay markaları bu hareketin baş mimarıdırlar. Bugün bitkisel çay satarak ciddi paralar kazanabilirsiniz. Tabi ki satacağınız bitkisel çayların bir niteliği olmalı. Metobolizma hızlandıran, zayıflatan veya kabızlığa iyi gelen çaylar gibi. Bu tarz isimler ile çayları satarak ciddi paralar kazanabilirsiniz. Bitkisel çaylar bu bağlamda önemli bir hizmet sunmaktadır. Bitkisel çay nasıl satarım diyorsanız bitkisel çay satan dükkân açabilmek için 70 bin lira yeterlidir ve ciddi paralar kazanmanızı sağlayabilir. Aylık kar, 7-10 bin TL arası değişmektedir.

1 thought on “Kendi Hamburger Markamı Yaratabilir miyim?”

Leave a Comment