Kimsenin aklına gelmeyen zekice iş modelleri nelerdir?

Kimsenin aklına gelmeyen zekice iş modelleri nelerdir?

Birçok farklı iş modeli olabilir, fakat kimsenin aklına gelmeyen zekice iş modelleri gibi göz atarak burada bazı fikirler vermek istiyorum:

  1. Özelleştirilmiş ürünler satışı: Özel tasarımlar ve özelleştirilmiş ürünler satarak müşterilere özel bir deneyim sunarak para kazanabilirsiniz. Örneğin, tasarımınızı yaptığınız çantaları veya gümüş bileklikleri satabilirsiniz.
  2. Özel dersler verme: Eğer bir uzmanlık alanınız varsa, özel dersler vermeyi düşünebilirsiniz. Örneğin, dil öğretimi, müzik dersleri, sınav hazırlık kursları gibi çeşitli konularda özel dersler verebilirsiniz.
  3. Hediye paketleme hizmeti: Özel günler veya özel olaylar için hediyeler paketleme hizmeti sunarak para kazanabilirsiniz. Örneğin, doğum günü hediyeleri, yılbaşı hediyeleri gibi farklı sebeplerle müşterilere hediyelerinizi paketleyebilir ve bu hizmeti satabilirsiniz.
  4. Özel yemek servisi: Özel yemekler hazırlayarak veya özel yemeklerinizi evlerine götürerek müşterilere satabilirsiniz. Örneğin, vegan yemekler, sağlıklı yemekler veya özel yöresel yemekler gibi çeşitli seçenekler sunarak para kazanabilirsiniz.
  5. Özel organizasyon hizmetleri: Özel etkinlikler veya partiler için organizasyon hizmeti sunarak para kazanabilirsiniz. Örneğin, doğum günü partileri, evlilik yıldönümleri veya özel toplantılar gibi farklı olayları organize ederek para kazanabilirsiniz.

 

Evet size kimsenin aklına gelmeyen zekice iş modelleri ve daha fazla bahsetmemiz gerekiyor. İşte yazımızın devamı.

 

Ultra hızlı diş fırçası önerileri ?

Benzer işler yapanlar

Ultra hızlı diş fırçaları, dişlerinizi normalden daha hızlı ve daha etkili bir şekilde temizlemenize yardımcı olan diş fırçalarıdır. Bu tür diş fırçaları, genellikle bir motor kullanarak, dişlerinizi düzenli olarak hareket ettirerek plak ve diş eti hastalıklarını önlemeye yardımcı olur. Aşağıda birkaç ultra hızlı diş fırçası önerisi sunuyorum:

  1. Philips Sonicare DiamondClean: Bu diş fırçası, 31,000 hareket/dakika hızıyla, dişlerinizi ve diş etlerinizi temizlerken aynı zamanda plakı önler. Ayrıca, 5 farklı mod seçeneği ile diş eti hassasiyetinizi dikkate alarak dişlerinizi temizleyebilirsiniz.
  2. Oral-B Genius X: Bu diş fırçası, dişlerinizi ve diş etlerinizi yüksek hızda hareket ettirerek temizlerken aynı zamanda plakı önler. Ayrıca, bir sensör ile dişlerinizin fazla basınca maruz kalmadığını tespit ederek, diş etlerinizi hassas hale getirme riskini azaltır.
  3. Waterpik Sonic-Fusion: Bu diş fırçası, bir diş fırçası ve bir su püskürtme cihazını birleştiren bir cihazdır. Diş fırçası modunda, 2,400 hareket/dakika hızıyla dişlerinizi temizlerken aynı zamanda plakı önler. Su püskürtme modunda ise, diş etlerinizi temizler ve plakı önler.

Bu öneriler sadece birkaç örnek. Hangi ultra hızlı diş fırçasını kullanacağınız konusunda, öncelikle diş hekiminiz veya diş sağlığı uzmanınızdan tavsiye almanızı öneririm. Ayrıca, diş fırçasının özelliklerine ve müşteri yorumlarına da göz atarak bir seçim yapmayı düşünebilirsiniz.

Kafa lambası üreterek para kazanabilir miyim ?

42 thoughts on “Kimsenin aklına gelmeyen zekice iş modelleri nelerdir?”

  1. Harika iş modellerimiz sayesinde yeni ufuklara sahip olarak kazancımi arttırmaya devam ediyorum teşekkür ederim 😌

    Reply
  2. Başlangıçta ek iş olarak düşünülebilecek sonraki zamanlarda ana iş konusu olarak bile incelebilecek çok güzel fikirler. Tabi düşünülüp çeşitlendirilmesi çok önemli. Çok teşekkürler TaskPara…

    Reply
  3. Çok güzel iş fikirleri ek iş yapmak isteyen ve evden çalışmak isteyenler için mükemmel fikirler güzel ve bilgilendirici yazı için teşekkürler

    Reply
  4. Gayet güzel bir yazı evden iş yapmak isteyenler için çok faydalı olmuş. Bana çok güzel iş fikirleri verdi. Bu metin eminim ki benden başka insanlara da yararlı olacaktır.

    Reply
  5. Gerçekten mükemmel ek iş yapmak isteyenler için çok iyi uygulama evden iş yapmak gerçekten para veriyolar

    Reply
  6. En iyi görev yapıp para kazanma uygulaması task para mükemmel bir şekilde görevler yenileniyor 👏

    Reply
  7. Ek iş yapmak için harika bir uygulama severek yapıyorum görevleri çok güzel olmuş elinize sağlık 👏

    Reply
  8. İnsanda bir aydınlanma sağlayan iş fikirleri gerçekten her fikir madde madde açıklanmış kaleminize sağlık akıllı anahtarlık tutacak bir fikir bencede

    Reply
  9. değişik iş modelleri var buda tasarım ve imalat programı ve kafadaki planı imalata yansıttığını güzel kazanç elde edebilirsiniz

    Reply
  10. Para kazanmanın hangi işe atılmak hangi isi imakninda daha cok para kazanmayi guzel ve aciklayici sekilde firsatlari ve fikirler bu blogda paylastiginiz icin teşekkür ederim emeğinize sağlık

    Reply
  11. Kazanç sağlamak için güzel bir makale olmuş çok faydalandim ve bilgilendim bu tarz makalelerin gelmesi dileğiyle ellerine sağlık yazan arkadaşın.

    Reply
  12. Genel kültür anlamında da çok iyi bir makale olmuş çok bilgilendim bu tip makalelerin artmasını umuyorum emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

    Reply
  13. Ek iş ler ile ilgili çok güzel bir yazı olmuş evden de para kazanmak için harika bir yazı teşekkürler

    Reply

Leave a Comment