Kripto Para Ticareti Yapabilir miyim?

Kripto Para Ticareti Yapabilir miyim?

Kripto para ticareti, 2010’lu yıllardan itibaren ciddi şekilde yaygınlaşmaya başlamış bir ticaret şeklidir. Çok ciddi paraların kazanılabildiği bu işte, giriş sermayesinin olmaması 1 dolarla dahi yatırım yapılabiliyor olması işleri kolaylaştırmıştır diyebiliriz. Kripto para ticareti yapabilmek için, her şeyden önce bu alanda hizmet veren sitelerde bir hesabınız olması gerekir. Binance gibi siteler, kripto para ticaretinin döndüğü sitelerdir. Bu sitelerde hesap açarak çok rahat bir şekilde kripto para ticareti yapabilirsiniz. Bu ticaret sayesinde her ay sermayenizin %10’u kadar para kazanma şansınız vardır. Yani 100 bin TL başına 10 bin TL kar gibi düşünebilirsiniz. Bu şekilde rahatlıkla ticaretinizi yapabilir ve güzel paralar kazanabilirsiniz.

Kendi Kripto Param Olabilir mi
Kendi Kripto Param Olabilir mi?

Kendi Kripto Param Olabilir mi?

Kendi kripto param olabilir mi, özellikle son zamanlarda kripto para hayranlarının sık sık dile getirdiği bir sözdür. Evet, kendi kripto paranız olabilir fakat bunun maliyeti ciddi olarak yüksek olacaktır. Sebebine gelirsek, kripto para çıkarmak çok ciddi uzmanlık ister. Bu alanda çalışan kişi sayısı azdır ve özellikle Türkiye’de yok denecek kadar azdır. Ayrıca çıkarılan kripto paraların güvenliği de bir o kadar zor olacaktır. Tüm bunları sağlamak birkaç yüz bin dolara mal olabilir. Hatta satacağınız pazara göre bu rakam 1 milyon dolara kadar çıkabilir. Eğer sizlerde kendi kripto paranızı çıkarmak istiyorsanız, bunun oldukça zor olduğunu söylemeliyim. Bu konuda bilgili olanlardan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Green Card Danismani
Green Card Danışmanı

Green Card Danışmanı Olarak Para Kazanabilir miyim?

Green card, ABD’de yaşamak ve çalışmak isteyenlere piyango ile çıkan bir kart türüdür. ABD bir göçmen ülkesidir ve ekonomisinin en önemli sorumlusu, ülkesine aldığı nitelikli göçtür. ABD, iyi bir hukuk sistemi ve güçlü bir demokrasiyle ülkesine göçmenleri çekmektedir. Her yıl ABD, belirli ülkelerden, belirli sayılarda göçmen almak için kota çıkartmaktadır. Bu kota, ülkenin nüfusuna ve ülkenin ABD ile olan ilişkilerine bağlıdır. Örneğin bir ülkeye 600 kişilik kota verilir ve 60 bin kişilik başvuru olursa, kazanma şansı %1 olur. Fakat 6000 kişi başvurursa kazanma şansı %10 olur. Green card danışmanı özellikle Türkiye’den 170 bin başvuru yapıldığı düşünüldüğünde para kazandırma şansının çok yüksek olduğu söylenebilir.

1 thought on “Kripto Para Ticareti Yapabilir miyim?”

Leave a Comment