Metaverse Coinleri Hangileri?

Metaverse Coinleri Hangileri?

Metaverse Coinleri listesinde bulunan coinler sekiz adettir. Bunlar: Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND), Axie Infinity (AXS), Theta Network (THETA), Enjin Coin (ENJ), SushiSwap (SUSHI), Chromia (CHR), Alien Worlds (TLM) şeklinde sıralanır.

Decentraland nedir? (MANA)

Geçen hafta, Decentraland (MANA) çifti güçlü bir toparlanma yaşadı. Ocak ayının son haftasında, fiyat 2 dolarlık desteğin yüzde 40’ını kurtardı. Geçen hafta, yüzde 20’den fazla arttı. Fiyat şimdi 2,60 dolardan 3,04 dolara yükseldi. Ayrıca MANA’nın günlük işlem hacmi 590 milyon dolar.

 

The Sandbox nedir? (SAND)

Sandbox (SAND) bir süredir tutarlı kârlar elde etti. Kısa vadeli piyasa değeri 4,39 dolarda zirve yaptı. SAND, MANA’dan sonra piyasa değeri bakımından ikinci en büyük Metaverse coinleri parasıdır. Ayrıca piyasa değeri 3.4 milyar dolar. 2020’nin sonlarından bu yana, The Sandbox’ın piyasa değeri yaklaşık yüzde 7.000 arttı.

 

Axie Infinity nedir? (AXS)

Axie Infinity (AXS), sıralamaya göre üçüncü en büyük Metaverse coinleri para projesidir. Mart 2018’de piyasaya sürülen AXS, Pokemon’dan esinlenmiştir. Platformunda oldukça büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olan Axie Infinity, sektöründeki en iyi girişim olarak kabul ediliyor. Benimseme açısından da üst düzeydedir.

 

Theta Network nedir? (THETA)

Theta Network (THETA) için 24 saatlik işlem hacmi 203 milyon dolar. Ayrıca, ağ ekosistemine çok sayıda benzersiz özellik eklenmiştir. THETA’nın geleceğine ilişkin görünüm bu nedenle iyimser.

 

Enjin Coin nedir? (ENJ)

Enjin Coin (ENJ), en uzun süredir devam eden kripto girişimlerinden biri olarak kabul edilmektedir. Popüler kripto paralar, 1,7 milyondan fazla indirme ile yüksek puan alan bir mobil uygulama olan ENJ’yi içerir.

 

SushiSwap Coin nedir? (SUSHI)

SushiSwap (SUSHI), önemli büyüme potansiyeline sahip bir madeni paradır. Analistlerin görüşlerine göre, SUSHI 2022’de 8.28$’lık bir kapanış fiyatına ulaşabilir. Yatırımcılar, 30 günlük fiyat hareketine bağlı olarak SUSHI fiyatının önümüzdeki beş yıl boyunca istikrarlı bir şekilde artacağına inanıyor.

 

Chromia Coin nedir? (CHR)

Mayıs 2019’da Chromia (CHR) piyasaya sürüldü. Chromium, zincirler arası uygulamaların geliştirilmesini kolaylaştıran madeni paralardan biridir. Bu da CHR coinin kendine has bir yapıya sahip olduğunu gösteriyor. Bu bakımdan yatırımcılar arasında en popüler para birimleri arasında yer almaktadır.

 

Alien Worlds Coin nedir? (TLM)

Aylık 1 milyondan fazla kullanıcısı olan Alien Worlds (TLM), en popüler Metaverse madeni para birimlerinden biridir. Oyun, kullanıcıların çeşitli dünyalarda TLM madenciliği yapmasına izin verir. Bu, oyuncunun ödüller kazanmasını sağlar. Analistlerin görüşlerine göre TLM uzun vadeli yatırımlar için uygun olabilir.

 

Metaverse Coin Nedir?

Yeni sanal dünya projesi olarak gündeme gelen bilgiler, metaverse para birimi, beklenmedik bir şekilde hareketliliğe yol açtı. Tüm kripto para birimlerinin Metaverse madeni paralarına, takas edilemeyen jetonlara ve sanal emtialara dahil edilerek sanal dünya satın alımlarına izin verileceği biliniyor. Metaverse madeni paraları, Bitcoin ve alternatif kripto para birimlerine benzer şekilde kripto para birimi borsalarında satın alınabilir.

 

Metaverse Nedir?

“Meta-evren”in kısaltması olan Metaverse, gerçek ve sanalın bir bilim kurgu konseptinde birleştiği, insanların cihazlar arasında dolaşmasına ve sanal bir ortamda konuşmasına izin veren dijital bir dünyadır. Artırılmış ve sanal gerçeklikten yararlanan ürün ve hizmetleri ifade eder.

 

Teknoloji blogu The Verge’e göre, metaverse hem geleceğin bir vizyonu hem de mevcut eğilimleri birleştirmenin bir yolu. İnsan nüfusunun avatarları kullanarak girebileceği fiziksel gerçekliğe paralel siber uzayı ifade eder. Neal Stephenson, 1992 bilimkurgu romanı Snow Crash’de bu kavramı tanıttı. Ek olarak, paylaşılan çevrimiçi alan, fiziksel, artırılmış ve sanal gerçekliğin yakınsamasını ifade eder.

 

Roblox (kullanıcı tarafından yaratılan sayısız oyuna sahip bir platform) ve Fortnite gibi bazı video oyunu toplulukları şimdiden meta-evrenlerin tohumlarını ekti. Neredeyse 12 milyon Fortnite oyuncusu, Nisan ayında oyunda avatarı ortaya çıkan müzisyen Travis Scott’ın beş sanal konserini izledi.

 

Metaverse Ne Zaman Hayata Geçer?

Facebook Reality Labs’den Andrew Bosworth’a göre, bu öğelerin çoğu önümüzdeki 10 ila 15 yıla kadar tam olarak uygulanmayacak. Ve Snow Crash’e benzer bir çevrimiçi ortam yaratmak için üstesinden gelinmesi gereken başka teknik engeller olduğunu gözlemliyor.

 

Leave a Comment