MicroPets PETS Coin Nedir ?

MicroPets PETS Coin Nedir ?

Ülkemizde son yıllarda artan bir trend izleyen blockchain veri yığınına ve kripto para borsasına her geçen gün yeni bir proje dolayısıyla yeni bir alt coin katılmaktadır. Bu coinlerin belirli bir istikrar potansiyeli olduğu kadar yatırımcılar için belirli dönemlerde yatırım kazançlarının da habercisi olmaktadır. Buna göre son dönemlerde ön plana çıkan PETS olarak bilinen MicroPets coin, nedir, ne sunmayı hedefler, kazanç vaadinde neler vardır hep beraber inceleyelim.

MicroPets PETS Coin Nedir
MicroPets PETS Coin Nedir ?

MicroPets Coin Ortaya Çıkışı

PETS, bir blockchain projesi olarak ödeme merkeziyeti karşıtlığından çıkan inovatif bir ödeme yöntemi biçiminde tasarlanmıştır. Blockchain ve kripto borsasında rezerv bir para birimi olarak işlem görmesinin yanında finansal altyapının geliştirilmesini de amaçlamaktadır. Ancak PETS bunu yaparken meme coin ve NFT trading bazında işlemlere aracı olabilen bir token olarak tasarlanmıştır. Kripto borsası, henüz bu alana yeni giren ya da bir süredir işlem yapamaya çalışan, keşifte bulunanlar için kavramsal olarak biraz zorlayabilmektedir. Meme coinler ile PETS, temelde  DOGE ya da SHIB olarak bilinen ve NFT ile oyunlaştırılabilen bir sanal platformu hedeflemektedir. Sanal dünyada eğlenceye zaman ayırırken aynı zamanda yatırım yapılmasına da olanak tanıyan PETS, NFT kazanımını sağlayan bir proje altyapısına ve yaratılış amacına sahiptir.

Adından da anlaşılabildiği gibi PETS üzerinden sanal bir simülasyon üzerinde evcil hayvanlar vasıtası ile oynanan bir oyun kurgusuna dahil olurken, evcil hayvanların ya da NFT’lerin trading faaliyeti temel alınmaktadır. MicroPets diyarında yer alan Pazar üzerinde çeşitli evcil hayvanların alım satım işlemleri yapılmaktadır.

Peki bu proje diğer sanal oyunlardan ne derecede farklıdır? Öncelikle proje geliştiricileri ve pazarlama ekipleri, PETS için altyapı anlaşmalarını Certik ve Skynet ile yaparken oyun geliştirme adımlarını Cubix ile yapmaya başladı. Metaverse camiasından da uzak kalmayacağının sinyalini veren MicroPets, Whitepaper ipuçları ile takipçilerine kripto alanında kalıcı olacağının işaretlerini oldukça sağlam biçimde vermiş bulunuyor. Defi ve marketing uzmanlarının uzun süren mesaileri karşılığını verirken, PETS de kripto yorumcuları tarafından tam not almaktadır.

PETS ve Gelecek Avantajlar

Her ne kadar yaşam tarzı ve dijitalleşmeye karşı bakış açıları değişiklik gösterse de sanal alanda eğlenmek ve eğlenirken yatırım yapmak herkesin beklentileri arasında yer almaktadır. Özellikle yatırımda kripto borsasına yeni girmiş ve gelecekte popüler olacak coinlere yatırım yapmak isteyen girişimciler, güncel gelişmeleri takip etmektedir. Kullanıcıları için düşük bir fee uygulaması sunan PETS projesi, yeni yatırımcı kümelerini destekleyen bir oyun altyapısına sahiptir. Düşük komisyon uygulaması, NFT trading için kullanılacak olması, oyun oynarken yatırım yapılmasına imkan tanıması ve en nihayetinde metaverse projelerine yönelik gelecek vizyonu, PETS’in gelecek yatırımları arasında yer almaya aday bir token olduğunu kanıtlar niteliktedir. Bugünden yatırım yapmak isteyenlerin ise büyük bir merakla beklemesine neden olmaktadır.

MicroPets projesinin sunduğu avantajlar arasında oyun ile beraber gelen artılar bir hayli fazladır. Buna göre NFT alım satım işlemleri için Pazar yeri, buna uygundur. Buna göre NFT’lerin nadir ya da sıradan olma durumuna göre token değeri değişmektedir. Temelde bu alana giriş ise oyuna giriş yapılarak elde edilen sandık ile yapılmaktadır. Sandıktan çıkan evcil hayvan, değiş tokuş edilebildiği gibi evcil hayvan üzerinden pasif olarak token biriktirme de yapılabilmektedir. Aynı zamanda evcil hayvanların güçlendirilmesi, donanım eklenmesi ya da özellik artırımı gibi özelliklere de imkan verecek olan oyun, kazanmak için oyna sloganı ile takipçilerine hitap etmektedir.

MicroPets’in toplam piyasa arzı 10 Trilyon iken alım vergisi %3 oranı ile 2022’in ilk aylarında takipçilerin karşısına çıkmayı beklemektedir. Android ve iOS üzerinden oynanabilecek MicroPets Runner, eğlenirken yatırıma açılan bir dapp olarak pasif yatırım yapmanın olanağını sunmaktadır.

2 thoughts on “MicroPets PETS Coin Nedir ?”

Leave a Comment