Nasıl gizli numaradan arayanı bulurum (Kesin Sonuç)

Nasıl gizli numaradan arayanı bulurum (Kesin Sonuç)

Bu yazının içeriğinde bulabileceğiniz Nasıl gizli numaradan arayanı bulurum konusunda kesin sonuçlardan bahsedeceğiz. *#30# özel numara bulma nasıl bulur, ve veya Iphone ile arayan gizli numarayı bulma programı veya kodu var mı? Türktelekom, Turkcell veya Vodafone özel numara bulma ve 11880 gibi özel numara bulma yöntemlerinden bahsedeceğiz. Gizli numaraları tespit etmek artık çok daha kolay.

Sizleri arayan gizli numarı mu bulmak istiyorsunuz. Çok fazla rahatsız ediliyor ve kim olduklarını bilemiyor iseniz, lütfen bu yazıyı adım adım okuyun. İşte sizler için hazırladığımız rehber niteliğinde yazımız ile Turkcell, Vodafone, Türk Telekom ve diğer bir çok operatör kullanıcıların kullanabileceği gizli numaradan arayanı öğrenme yöntemleri öğreneceksiniz.

Çözüm: Özel numaradan arayanı bulma

Günümüzde bir çoğumuz özel numara veya gizli numaralardan aranmaktayız ve bu da bizleri rahatsız etmekte. Bir çok reklam şirketleri, güvensiz internet siteleri tanıtım amaçlı aranabilmekteyiz. Sizler için tehdit niteliğinde olabilecek gizli aranma da alabilirsiniz. Soru şu ki, özel numara bulunabilir mi ? bilinmeyen telefon numarası kime ait olduğunu nasıl öğreniriz? tüm gizli numaradan arayanı öğrenme yöntemlerini inceleyelim.

Numaranın Kime Ait Olduğunu Nasıl Öğrenebilirim?

Gizli Numaradan Arayanı Bulma yöntemleri ile sizi arayan telefon numarasının kime ait olduğunu öğrenmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Yine Gizli Numaradan Arayanı Bulma Öğrenmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  • Cihazınızdan *100#‘yi tuşlayın ve arama yapın.
  • Açılacak olan İşlemler menüsünden Bilinmeyen Numaralar Servisi’ne tıklayınız.
  • Bu menü üzerinden bilinmeyen numaranın kime ait olduğunu sorgulayabilirsiniz.

Bilmediğim numaranın kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim, özelden arayanı bulmak mümkün. Yukarıda ki işlem ve adımlarını uygulayarak, bilmediği ve gizli çağrıların kime ait olduğunu anında tespit etme yöntemleri bulunmaktadır.

Numaradan Arayanı Öğrenmek

Cep telefonların işletim sistemlerine bağlı olarak Android veya APP markelerinden ”beni kim aramış” yazarak bir çok uygulamaya ulaşabilirsiniz. Bu uygulamalar bir çok kullanıcının paylaştığı rehberleri sorgulayarak arayan numaranın kime ait olduğunu öğrenebilirsiniz. Bu yöntem ile sizleri arayanların kim olduklarını öğrenme şansınız olabilir. Telefon operatörleri Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom için gibi farklı farklı yöntemleri bulunmaktadır.

Bilmediğiniz Numaradan Arayanı Bulmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz

11842 Bilinmeyen Numaralar servisini aramak veya,

“KIM” yazıp boşluk bıraktıktan sonra sizi arayan 10 haneli GSM numarasını yazıp 7048’e mesaj atmaktır.

*100#‘yi tuşlayarak,

 11880 bilinmeyen numaralar servisi

 *#38# tıklayarak

*#30# tıklayarak Gizli Numaradan Arayanı kesin olarak bulabilirsiniz.

Gizli numara kime ait ?

Aşağıda sizler için hazırladığımız yöntemler ile gizli numara kime ait olduğunu adım adım uygulayarak ulaşabilme ihtimaliniz var.

Gelen gizli arama bulma yöntemi

  1. Telefonunuzdan *100#‘yi tuşlayın ve arama yapın.
  2. Açılacan İşlemler menüsünden Bilinmeyen Numaralar Servisi seçin
  3. Açılan menü ile bilinmeyen gizli numaranın kime ait olduğunu sorgulayabilirsiniz

Bilmediğiniz numaranın kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirisiniz, özelden arayanı bulmak artık kolay ve muhtemel. Yukarıda ki işlem ve adımlarını uygulamak, bilmediğiniz ve gizli aramaların kime ait olduğunu bu yöntem ile tespit edebilirsiniz.

Gizli Numara Bulma uygulamaları listesi

Android ve Ios için bir çok uygulama mevcut. Bunların sayesinde gizli numara bulma uygulamaları ile aramalar yaparak sizleri arayanları bulabilirsiniz. Bunlara ek yasal yollara başvuru yaparak gizli numaranın kime ait olduğunu öğrenilmektedir.

Bu uygulamalar listesi sizlere yardımcı olabilirler

  • UpCall,
  • GPT Numara Sorgulama,
  • TürkContact,
  • Gizli çağrı,
  • Numara Numara Sorgulama & Arayan Kim?
  • Dedektif,

iPhone Arayan Numara Yok

İphone arayan numara yok ise ve bulmak gibi bir yötem arıyor iseniz İOS işletim sistemine ait özel bir program kod ne yazık ki yok. Sizleri gizliden arayan numaraları ancak operatörünüz yardımı ile bulabilirsiniz. Lütfen önceliklerinizden biri operatörlerinize aramak olun. Gizli aramalara telefonunuzu kapatarak bu aranma durumundan kurtulmuş olursunuz. *253# kodunu yazıp araya basarak gizli numaradan aranmayı kapatmış olursunuz.

*#38# Özel Numara Bulma

Öncelikle *#38# özel numara bulma yöntemi değildir. Gizliden arama yapacak kişiler telefon numarasının başına *#30# #31# veya *#38# tuşlaması yaparak kendi numaralarını gizli hale getirmektedir. Bu teknik ile size düşen aramalar özel ya da gizli şeklinde olmakta ve herhangi bir şekilde iletişim bilgileri görülmemektedir.

*#30# Özel Numara Bulma

*#38# özel numara bulma konusunda da bahsettiğimiz gibi *#30# özel numara bulma yöntemi de sadece kendi telefon numaranızı gizliye alabileceğiniz bir hizmet sunmaktadır. İnternet üzerinde pek çok gizli numaradan arayanı bulma tekniği verilmiştir fakat bu yolları denediğinizde bir işe yaramadığını ve sonuç vermediğini göreceksiniz.

Gizli numara öğrenmek için Savcılığa nasıl başvurulur

Sizi arayan gizli numarayı bulamazsanız savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Başvuru sürecinde yasal temsilciniz yani avukatınız ile görüşerek ve başvurudan rahatsızlığınızı dile getirerek başvurunuzu mahkemeye taşıyabilirsiniz. 

Sizi arayan gizli numarayı bulamıyorsanız veya Başsavcılık’a suç duyurusunda bulunmak istiyorsanız, bu iş için bir avukata başvurabilir veya doğrudan Başsavcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz. . bazı gizlilik iddiasıyla avukata. Dilekçede hoşnutsuzluğunuzu beyan ederken, kişinin sizin mağdurunuz olduğunu açıklamanız yeterlidir.

Özel Numara Bulunabilir mi?

Özel numarayı bulmak için hukuksal yollara müracaat yapmak gerekmektedir.

Özel Numaranın Kime Ait Olduğunu Nasıl Öğrenebilirim?

11842 Bilinmeyen Numaralar servisini aramak ya da. “KIM” yazıp boşluk bıraktıktan sonra sizi arayan 10 haneli GSM numarasını yazıp 7048’e mesaj atarak öğrenebilirsiniz.

Fatura detaylarından özel numaralar öğrenilebilir mi? 

Tüm taşıyıcıların müşterileri için fatura ödeme hizmetleri vardır. Kullandığınız operatörün web sitesine bağlanarak, fatura detayları menüsünden gizli numaranın sizi aradığını tarih, saat ve kaç defa gördüğünü görebilirsiniz. 

Ancak bazı fatura bilgilerinde ayrı numara bölümünde açılan iletişim bilgileri yerine sadece “İNTERNET” yazdığını görebilirsiniz! Bu durumda diğer teknikleri uygulayabilirsiniz.

Numaranızı Gizli Aramaya Kapatın!

Gizli numaradan aranmak istemiyorsanız ve gelen aramalardan rahatsız oluyorsanız numaranızı devre dışı bırakın. Bilinmeyen veya özel aramalarla rahatsız edilmek istemiyorsanız, özel aramalar için hattınızı kapatabilirsiniz. Tüm servis sağlayıcılardan gelen telefon numaralarını özel bir numaraya kapatmak için;

  • Turkcell kullanıcıları *253#‘yi tuşlayıp ”YES” butona basarak,
  • Türk Telekom aboneleri *253#‘yi tuşlayarak arama yaparak,
  • Vodafone operatör sahipleri GiZLi AC yazıp 7046‘ya mesaj göndererek,
  • PTTCell aboneleri ise *253#‘ü tuşlayıp arama yaparak, gizli numaralardan gelen çağrıları engellemiş olacaktır.

7 thoughts on “Nasıl gizli numaradan arayanı bulurum (Kesin Sonuç)”

  1. Çok teşekkür ederim. Öğrendiğim. İyi oldu ya merak ediyordum. Süpersiniz. Harika bilgiydi 👍👏

    Reply
  2. Gerçekten çok yardımcı oldu kimin aradığı buldum teşekkürler yazara başarılar dilerim yazıların devamını bekliyoruz

    Reply
  3. Bilgiler gerçekten çok işime yaradı ne zamandır böyle bir şey arıyordum net ve öz anlatmışsınız

    Reply
  4. Bilgilendirici içeriklerinize hayran kaldım. Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. Böyle faydalı içeriklerinizi heyecanla bekliyorum

    Reply

Leave a Comment