Nedir bu Jasmy coin?

Nedir bu Jasmy coin?

Jasmy Coin son günlerin en çok aranan coin’lerin başında geliyor. Özelikle Binance üzerinden satışına başlanan Jasmy coin, şu an trand olmuş durumda.

Peki, nedir bu Jasmy coin ve özellikleri nelerdir ? Kısa sürede büyük hacimlere ulaşan bu coin (koin) hakkında edindiğimiz bazı bilgileri payaşmak istedik.

Jasmy projesi Nesnelerin İnterneti IoT, kullanıcıların cihazlarından oluşuturlan çeşitli verileri işltemelere saılabilecek bir veri pazarı projesi olarak tanımlanmakta. Jasmy veri platformu tarafından ödeme para birimi olarak hizmet veren yerel para birimi yardımcı program simgesidir.

Hacim bakımından en büyük kripto para borsası olan Binance’ın listeleyeceğini duyurduğu JasmyCoin (JASMY) fiyatı sert yükseldi.

JASMY COİN NE KADAR OLDU?

Bugünlerde Trandingview verilerine bakacak olursak, bu altcoin’in listeleme haberinden sonra kısa süre içinde %73 yükselme gerçekleşti ve 0,143 dolar seviyesinden 0,248 ATH olarak görüldü.

2 thoughts on “Nedir bu Jasmy coin?”

  1. Ben daha önce coin çeşitleri içinde hiç duymamıştım Jasmycoini. Sizin yazınız sayesinde bilgi sahibi oldum. Aslında daha bilmediğimiz ne kadar çok coin vardır. Değerli bilgiler için çok teşekkür ederim.

    Reply
  2. Bu aralar bu coinler çok ilgimi çekiyor ve bilgi sahibi de değilim,bu siteyi bulduğum iyi oldu,cok açıklayıcı yazılmış bilgiler

    Reply

Leave a Comment