Noborder VPN

Noborder VPN

Dünyanın her yanında yaygın olarak kullanılan VPN uygulamaları, ücretli ya da ücretsiz seçeneklere sahiptir. Farklı özelliklere sahip uygulamalar arasında en iyi VPN uygulaması olarak nitelendirebileceğimiz Noborder VPN, Türk yapımı olup birçok özelliği de içerisinde barındırmaktadır.

Noborder VPN, her yerde kullanabileceğiniz yapıda olup hızlı çözümlere ulaşmanızı sağlar. Avantajlarına karşılık minimal bir boyutu olduğu için cihazınızda yer problemlerine de neden olmamaktadır.

Bunun haricindeki sistem gereksinimleri de düşük olduğu için her Android sistemli cihazda kolayca kullanılabilir. Güçlü bir altyapıya sahip olan uygulama sürekli güncellendiği için hem sorunsuz hem de hızlı çözümleri vardır.

Noborder VPN Kullanım Alanları Nereleridir?

Ücretsiz VPN seçenekleri arasında bulunan Noborder, buna karşılık gelişmiş bir yapıya sahiptir. Kullanıcı deneyimini artırmak üzere hazırlandığı için farklı yerlerde pratik bir şekilde kullanmanızı sağlar.  Bunlardan bazıları şu şekildedir;

  1. Verilerinizi gizlemenizi sağlar. Böylece şifresiz wi-fi ağlarında daha güvenli bir yapı elde edilebilir.
  2. Şifreli ya da şifresiz ağlarda güvenliğinizi arttırır.
  3. Anonim bir şekilde internette dolaşma imkanı sunar. Böylece asıl kimliğinizi gizleme olanağı vardır.
  4. Giremediğiniz, engelli sitelere girmenize olanak tanır.

Böylece daha güvenli ve istediğiniz gibi kullanmanızı sağlar. Farklı ülkelere bağlanma özelliğine sahip olduğu için onlara özel Netflix yayını gibi seçeneklere ulaşmanıza da yardımcı olabilir.

Noborder VPN Özellikleri

Noberder VPN kullanıcılarının daha iyi sonuçları alabilmesi için hazırlanmıştır. Bu nedenle gelişmiş çözümlere sahiptir. Ana hatlarıyla özellikleri şöyledir;

  1. Telefonunuz ile VPN sunucusu arasındaki verileri şifrelemenize olanak tanır.
  2. Giriş yasağı bulunan sitelere girme fırsatı sunar.
  3. IP adresinizi girmenize, anonim olmanıza olanak tanır.
  4. Fiziksel konumunuzu gizler.

IP adresinizi farklı ülke üzerinden gösterdiği için Netflix, BBC iPlayer, HBO Max ve daha birçok kanalın o ülkeye özel yayınlarına ulaşmanızı sağlar. Türkçe arayüzü oldukça kullanışlı olup gözlerinizi ağrıtmayacak, tek dokunuşla çözüm bulacak yapıdadır.

Farklı sunuculara sahip olması sebebiyle size geniş bir seçim tercihi sunar. Bunların hepsinde istediğiniz zamanda ve yerde değişiklik yapabilirsiniz. Bedava VPN programı olarak internete istediğiniz gibi bağlanma olanağı tanır.

1 thought on “Noborder VPN”

Leave a Comment