Papara Hesap Nasıl Açılır?

Papara Hesap Nasıl Açılır? Papara Hesap Nasıl Silinir?

Finansal işlemlerinizi hızlı ve güvenli şekilde tamamlamanıza yardımcı olan Papara, 7/24 ücretsiz biçimde para göndermenize, para almanıza ve ödeme yapmanıza olanak tanıyor. Son yılların popüler ödeme araçlarından olan Papara Card, aslında birçok avantajı da beraberinde getiriyor. Bu yüzden de üye sayısı her geçen gün artıyor. Parasal konularda zamandan ve maddiyattan tasarruf etmenizi sağlayan Papara hesap, tam anlamıyla finansal özgürlük sunuyor. Peki, Papara hesap nasıl açılır? Papara hesap silme yöntemleri neler? Detayları birlikte inceleyelim.

Papara Hesap Nasil Acilir
Papara Hesap Nasıl Açılır?

Papara Hesap Nedir?

Öncelikle, Papara hesap; dünya çapında ve ülkemizde ödeme almanıza yardımcı olan bir elektronik cüzdan. 7/24 finansal işlem yapmanıza imkân tanıyan Papara Kart, transfer işleminde komisyon ödemenizi gerektirmez. Bu da demek oluyor ki, Papara sanal kart ile ek masraflar yapmazsınız. Bununla beraber, yapmış olduğunuz transfer ve ödeme işlemlerinde hangi bankayı kullandığınız fark etmez.

Papara Hesap Avantajları

Papara sanal kart hesabı birçok yönden avantaj yaratır. Bunlardan en önemlileri:

  • Papara hesap açmak için 18 yaş zorunluluğu bulunmaz. Yaşı 13’ten büyük olanlar bu karttan edinebilirler ve online bankacılık ve finans işlemlerini hızlı ve kolay şekilde yapabilirler.
  • Günün herhangi bir zaman diliminde para gönderme ve alma işlemlerini yapabilir ve dilerseniz faturalarınızı anında ödeyebilirsiniz. Bu durum zamandan ve enerjiden tasarruf sağlar. Papara hesap komisyon almadığı için fazladan ödeme yapmamış olursunuz.
  • EFT gerçekleştirmek istediğinizde saat problemiyle uğraşmak ve beklemek zorunda kalmazsınız. Para anında karşı tarafa geçer. En fazla 15 dakika içinde para hesaba transfer edilmiş olur.
  • T.C kimlik numaranızı doğrulasıysanız, günlük işlem limitiniz elli bin liradır.
  • Papara hesap açma işlemi son derece basittir. Bu yüzden de herkes Papara kart sahibi olabilir. Kimlik doğrulamasına gerek kalmadan hesap açmak istiyorsanız, günlük işlem limitiniz 750 lira olur.
  • Papara sanal kart kullanım alanları oldukça fazladır. Çünkü kredi kartı ve banka kartı geçen her türlü yerde bu kartı da kullanmanız mümkün olmaktadır.
  • 40 bin bira üzerindeki miktar için Papara hesaptan para çekmek istediğinizde ATM’den komisyonsuz işlem yaparsınız.

Papara Hesap Nasıl Açılır?

Bilmelisiniz ki, Papara hesap açılış yöntemi çok kolaydır. Bunun için takip etmeniz gereken adımlar şunlar:

  • İlk önce Papara sayfasından hesap oluşturmanız lazım.
  • Sonrasında kişisel bilgilerinizi, e-posta hesabınızı ilgili alanlara girmelisiniz.
  • Üyeliğinizi doğrulamak adına e-postanıza gelen maile tıklamanız gerekiyor.
  • Papara hesap üyeliğiniz açıldı bile!

Papara Hesap Nasıl Kullanılır?

Papara üyelik oluşturma işlemlerinden söz ettik. Şimdi de Papara hesabı nasıl kullanabileceğinizi açıklayalım.

Papara Hesap Para Yükleme Nasıl Yapılır?

Hesabınıza para yüklemek istediğinizde uygulama veya web sayfası üzerinden Para Yükle alanına tıklamanız gerek. ATM, banka hesabı ya da anlaşmalı noktalardan bu işlemi yapabilirsiniz. Kendinize ait olan banka hesabından yükleme yapacaksanız, gönderim sırasında Papara’nın ilgili banka için IBAN numarasına ödeme yapmanız lazım. Açıklama alanına ise ID numaranızı yazmayı unutmayın.

ATM üzerinden bu işlemi yapacağınızda da yine aynı adımları tekrar etmelisiniz. Bununla birlikte, açıklama bölümüne ID numarasını kesinlikle eklemelisiniz. Aksi halde işleminizin tamamlanması günler sürebilir.

Papara Hesap Para Gönderme Nasıl Yapılır?

Papara ile para göndermek de oldukça kolay. Site veya uygulama üzerinden Para Gönder bölümüne tıklamalısınız. Sonrasında e-posta, Papara numarası ve cep telefonu gibi seçeneklerden size uygun olanını tercih etmelisiniz. Tercih ettiğiniz yönteme göre sizden talep edilen bilgileri ilgili alana girmelisiniz.

Papara Hesap Silme Yontemi
Papara Hesap Silme Yöntemi

Papara Hesap Silme Yöntemi

Artık Papara hesap kullanmak istemiyorsanız; Papara hesabı nasıl silinir diye merak ediyor olabilirsiniz. Tıpkı Papara hesabı açma işleminde olduğu gibi bu işlem de son derece basittir. Uygulama adımları şunları içerir:

  • Üye olurken belirttiğiniz numaradan Papara Çağrı Merkezi numarasını tuşlayın.
  • Burada görüştüğünüz kişiye hesabınızı kapatmak istediğinizi söyleyin.
  • Hesabınızda bakiyeniz var ise öncesinde bu bakiyeyi kullanmayı unutmayın.

Okumaya değer yazıları : Etsy Üzerinden Ürün Satarak Nasıl Para Kazanılır?
Görev Yap Para Kazan Siteleri

8 thoughts on “Papara Hesap Nasıl Açılır?”

  1. Merhaba bende de papara üyesiyim ama yeni oldum. Transfer işlemlerinde komisyon ücreti alınmıyor demişsiniz ama benden alındı. Bunun içi ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.

    Reply
  2. Güzel anlatım sonucunda papara hesabımı açabildim bir türlü anlamamıştım acamamistim şükür oldu teşekkür ederim .

    Reply
  3. Papara gerçekten hizmetlerini çok kaliteli ve hızlı çözüyor. Bunun yanında mobil uygulaması başka birçok finansal hizmet veren kurumlardan çok daha sade ve hızlı. Umarım rakipleri feyz alır.

    Reply
  4. Papara gerçekten hizmetlerini çok kaliteli ve hızlı çözüyor. Bunun yanında mobil uygulaması başka birçok finansal hizmet veren kurumlardan çok daha…

    Reply
  5. Gerçekten bende papara hakkında pek bi bilgim yoktu youtubeden baktım ama anlamadım bu sayfaya girince gayet anlaşılır bir şekilde anlattıkları için anladım çok teşekkür ederiz

    Reply
  6. Papara gerçekten hizmetlerini çok kaliteli ve hızlı bir şekilde ulaştırıyor.Sayenizde kayıt oldum.Transfer konusunda transfer ücreti olmamasına rağmen anlık para geçişi sağlaması çok büyük bir avantaj.Ülkemizde kullanımının artmasını isterim bu açıdan güzel ve paylaşılası bir yazı olmuş😊😊

    Reply

Leave a Comment