Reklam İzleyerek Para Kazanma

Reklam İzleyerek Para Kazanma

Reklam izleyerek para kazanma sistemi herkes tarafından yoğun ilgiye maruz kalınan bir konu. Bu yazıda, konunun daha heyecan verici yönlerinden bazılarına değineceğiz.

Cep telefonunuz veya bilgisayarınız varsa, sisteme herhangi bir para yatırmadan reklam izleyerek para kazanma ve eğlenmek için kullanabilirsiniz. Bu sektördeki platformlara üye olmak ve onların web sitelerini veya mobil uygulamalarını kullanmaya başlamak yeterli olacaktır.

 

Reklamları görüntülemeniz veya herhangi bir uygulamayı kullanmanız için size ödeme yapmayı teklif eden bir platforma katılmadan önce biraz araştırma yapın. Bunu yapmazsanız, özellikle ödeme yapma konusunda çeşitli sorunlarla karşılaşabilirsiniz.Reklamlar para için görüntülenebilir. Çok para kazanmasanız bile, boş zamanınızı para kazanmak için kullanabileceksiniz.

 

Farkındalık yaratmak isteyen birçok firma ve marka, reklamlarını izleyen tüketicileri ödüllendiriyor. Ödül olarak hediye kartları, indirim kuponları veya nakit kullanılabilir. Reklamverenler ve izleyiciler artık çeşitli kanallar ve uygulamalar aracılığıyla bağlantı kurabilirler. Bu ağlara katılarak reklam izleyerek para kazanma sisteminizi kurabilirsiniz.

 

Çoğu zaman böyle işler:

 

l Şirket reklam vermeye karar verir.

l Şirket, reklamların gösterileceği web sitesi veya uygulama ile çalışır.

l Uygulama reklam göstermeye başlar. Sonunda, şirket ona parasını verir.

 

Uygulamanın üyeleri, reklamları izleyerek elde edilen paranın bir kısmını alır. Ödül olarak bir hediye kartı, indirim kodu ve hatta nakit para verilebilir. Bir web sitesi veya uygulamadan yapılan ödemeler, reklam izleyerek para kazanmak istiyorsanız yurtdışına para transferi yapmanızı gerektirebilir. Wise’ın çoklu döviz hesap özelliği, çok çeşitli hesap bilgilerine erişmenizi sağlar. Bu nedenle, diğer ülkelerden herhangi bir sorun yaşamadan para alabileceksiniz. Hesap bilgileri şu anda USD, EUR, GBP, CAD, HUF, AUD, NZD ve SGD cinsinden mevcuttur.

Telefondan Reklam İzle Para Kazan

Mobil reklam uygulamaları, hareket halindeyken reklam izlemenize izin vererek para kazanmanızı sağlar. Arayüz menüleri, istediğiniz uygulamaya göre biraz farklılık gösterse de, telefonunuzu kullanmak için bazı genel ipuçları aşağıda verilmiştir:

 

l Mobil uygulamayı platformun resmi web sitesinden veya bir uygulama mağazasından telefonunuza indirin.

l Uygulamayı telefonunuza yüklemek için talimatları izleyin.

l Platforma kaydolmak için uygulamayı kullanın veya zaten yaptıysanız oturum açın.

l Ana ekrandan (Ana Sayfa), bakiyenizi, yeni gelenleri, duyuruları, bildirimleri, günlük hedeflerinizi ve yaptığınız birçok şeyi görebilirsiniz.

l Video izlemek için İzleme menüsüne gitmeniz ve izlemek istediğiniz reklama dokunmanız yeterlidir.

l Hesabınızı veya profilinizi kontrol ederek puanınızın ne kadar olduğunu görebilir, bunları hediye kartına veya nakite çevirebilir ve paranızı çekebilirsiniz.

 

Reklam İzleyerek Para Kazandıran Uygulamalar

l Swagbucks

l InboxDollars

l iRazoo

İnsanlara reklam izleterek para kazandıran uygulamalar ve web siteleri, bazen kimlerin katılabileceği ve hangi ülkelerden gelebileceği konusundaki kurallarını değiştirir. Platformlardaki en son bilgileri takip etmek en iyisidir.

 

Reklam izleyebileceğiniz platformların mobil uygulamaları ve masaüstü sürümleri olabilir. Bununla ilgili daha fazla bilgiyi platformların resmi web sitelerinde bulabilirsiniz.

Swagbucks

2008 yılında, Los Angeles bölgesinde Swagbucks adlı bir şirket kuruldu. Arama yapmak, oyun oynamak, anketlere katılmak, çevrimiçi satın almak ve reklam veya video izlemek size SB adı verilen ve ödüller için kullanabileceğiniz puanlar kazandırır. Puan kazanmak, para veya hediye kartı almanın kolay bir yoludur. Bir USD 100 SB’ye eşittir. Hem mobil uygulama hem de web sitesi, onu kullanmak için seçeneklerdir. Türkiye’den katılmak mümkündür.

InboxDollars

2000 yılı itibariyle InboxDollars faaliyete geçmiştir. E-posta okumak, anket yapmak, video izlemek ve TV izlemek size para kazandırabilir. Videoyu izledikten hemen sonra bir kazı kazan kartı kazanacaksınız. Kazı kazan kartlarının her biri tipik olarak 0,05 ile 0,25 sent arasındadır. Kullanmak için tek ihtiyacınız olan bir akıllı telefon uygulaması veya resmi web sitesi. Şu an için Türkiye’den katılım söz konusu değil.

iRazoo

Web sitesinde, bunu kullanabilirsiniz. Bununla, oyun indirip oynayarak, anketleri yanıtlayarak ve videoları izleyerek para kazanabilirsiniz. Kaç görev tamamladığınıza bağlı olarak, farklı oranlarda puan alırsınız. Her 3000 puan için 5 USD verilmektedir. Türkiye katılabilir, ancak videolar artık kapalı. Bu siteleri kullanmadan önce hizmet şartlarını ve gizlilik politikalarını inceleyin.

 

13 thoughts on “Reklam İzleyerek Para Kazanma”

  1. Reklam izleyerek para kazanma ile ilgili son derece başarılı ve güzel bir yazı olmuş diyebilirim. Çok teşekkürler.

    Reply
  2. Boş zamanlarda rahatlık kullanılabilecek reklam izleyerek ve benzeri ufak çalışmalar yaparak çok olmasada bir kazanç elde etme adına kullanılabilek uygulamalar ile ilgili yazınız çok faydalı oldu. Teşekkür ederiz.

    Reply
  3. Kesinlikle yükleyin paranızı veriyor ve basit görevlerle çabuk kazanabilirsiniz diğer uygulamalar gibi uzun uzun işlem yapmıyorsunuz.

    Reply
  4. Açıklayıcı bilgilendirici kisa ve net bilgiler içeren guzel bir yazi öpmüş ellerinize saglik…

    Reply
  5. Çok güzel bir yazı bunlara ek olarak büyük firmalar arasında ki kıyaslamalar eklenebilir elinize sağlık

    Reply
  6. Boş zamanlarımızı değerlendirebilmek için güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık. Bu tarz uygulamalara sayenizde erişmek çok daha kolay. Teşekkürler

    Reply

Leave a Comment