SHIB, DOGE Değil: Balinalar Bu Altcoin’den Yüklüce Aldı!

Terra fiyaskosu piyasa genelinde kayıplara yol açarken, TRON (TRX) yörüngesini korumayı başarıyor. TRX token, bu ay en çok değer kazanan altcoin’ler arasında yer aldı. Bu arada, en büyük balinanalar SHIB veya DOGE yerine yüklü miktarda TRX biriktiriyor.

Balinalar neden SHIB yerine TRX satın alıyor

Whale Alert tarafından sağlanan verilere göre, balinalar bir dizi işlemde yaklaşık 293 milyon dolar değerinde TRX satın aldı. Binance’den diğer anonim cüzdanlara yaklaşık 3.56 milyar TRX transfer edildi. Bu işlemler, toplam 76 milyon doları aşan iki büyük satın almadan oluşuyor. Ek olarak balinalar, 30 Mayıs 2022’de benzer işlemlerle yaklaşık 87,7 milyon dolar değerinde TRX satın aldı. Binance’den anonim bir cüzdana yapılan en büyük işlem 960 milyon TRX oldu.

Yazım sırasında, son 24 saat içinde hafif düşüş gösteren TRX 0.08088 dolardan işlem görüyor. 24 saatlik işlem hacmi %12 artarak 978 milyon dolara yükseldi. Son 30 günde, TRON fiyatı %20’den fazla değer kazandı. Bu arada, Bitcoin ve Ethereum gibi en kripto para birimleri ortalama %10 yükseldi.

En son Tron haberleri

Three Arrows Capital’in resmi tezgah üstü (OTC) masası olan TPS Capital, bu hafta başlarında TRON DAO Rezervinin sekizinci üyesi olarak doğrulandı. Rezerv, Falconx ağını üye listesine ekledi. Kriptokoin.com haberlerin yer verdiğimiz üzere, TRON CEO’su Justin Sun, stablecoin USDD hakkında bazı önemli haberlerin bu hafta açıklanacağını söyledi.

TerraUSD çöküşünün ardından, TRON ağının stablecoin’i USDD dalgalanmalara ne kadar dayanıklı olduğunu kanıtladı. Kripto para piyasasından milyar dolar silinirken, USDD’nin tüm arzı 601 milyon dolara yükseldi. Şu anda 24 saatlik işlem hacmi 60 milyon dolar. TRON Blockchain, bu yükselişin bir sonucu olarak piyasa krizi boyunca kilitlenen toplam değerini (TVL) büyütebildi. Geçen aydan bu yana, TRON’un TVL değeri yaklaşık %50 artış kaybetti. TVL şu anda 5,9 milyar dolar. Ethereum ise TVL açısından liderliğini sürdürüyor.

Leave a Comment