Simit Sarayı Bayilik Şartları Nelerdir?

Simit Sarayı Bayilik Şartları Nelerdir? Simit Sarayı Bayilik Kazandırır Mı?

Simit sarayı özellikle son zamanlarda hemen her şehirde bayilik açmış ve oldukça sevilen mekanlardan biridir. Simit özellikle okula veya işe giden kişilerin tercih ettiği bir yiyecek türüdür. Hem tüketimi daha pratik hem de oldukça ucuzdur. Hatta simit ekmekten sonra tüketilen en popüler ikinci yiyecektir diyebiliriz.

Ülkemizde simit sarayı birçok şehirde bulunmaktadır. 300’e yakın şubesi ve binlerce çalışanı ile simit sarayı hizmet vermektedir. İlk şubesini İstanbul’da açan simit sarayı kısa sürede büyümüş ve diğer şehirlere yayılmıştır. Sizlerde kendi şehrinizde simit sarayı bayilik alarak iş kurabilirsiniz. Simit sarayı bayilik almak kısa sürede güzel bir kâr marjı elde edebilir. Markanın bu kadar tanınması ve bilinmesi bu konuda önemli bir rol oynamaktadır.

Simit Sarayı Bayilik Alma Şartları Nelerdir?

Simit sarayı marka adı olan büyük bir firmadır. Bu nedenle bayilik vereceği kişileri özenle seçecektir. Simit sarayı bayilik almanın bazı şartları bulunmaktadır. Şartları yerine getiren ve kabul eden kişiler bayilik almaya hak kazanır. Simit sarayı bayilik şartlarından bazıları şunlardır:

  • Bayilik alacak olan kişinin gerekli olan yatırım bedelini ödemesi gerekmektedir. Simit sarayı yatırım bedeli, simit sarayının konumuna, büyüklüğüne ve hatta bulunduğu şehre göre farklılık göstermektedir.
  • Simit sarayı bayilik almak isteyen kişiler, markanın isim hakkı bedelini ödemek durumundadır. Firma isim hakkı bedeli olarak %3 kadar pay almaktadır.
  • Bayiliğinizden kazanmış olduğunu yıllık ciro üzerinden her sene %2 reklam ödemesi yapmak zorundasınız.
  • Simit sarayında satılan ürünler belirlidir. Markanın belirlemiş olduğu ürünler dışında bir ürün satmak yasaktır.
  • Çalışanların çalışma saatleri içerisinde aksesuar ya da takı takması yasaktır.
  • Simit sarayı hijyen koşullarına oldukça dikkat etmektedir. Bu nedenle çalışanlar eldiven ve maske takmak ve hijyen kurallarına dikkat etmelidir.
  • Çalışanların maske ve eldiven ihtiyaçlarını temin etmeniz gerekmektedir.

Simit Sarayı Bayilik Nasıl Alınır?

Simit sarayı bayilik almak isteyen kişiler resmi sayfa üzerinden başvuru taleplerini iletebilirler. Başvurusu onaylanan kişilerle firma iletişime geçer ve gerekli olan süreç başlar. Simit sarayı bayiliği almak için gerekli olan yatırım bedelini ödemeniz gerekmektedir. Ancak ilk olarak simit sarayı franchise sistemine girmek için 50 bin Euro kadar bir ücret ödemeniz gerekecektir. Daha sonra firma ile anlaşırsanız ve bayilik açmanıza izin verilirse 600 bin TL kadar daha ödeme yapanız gerekecektir.

Yatırım bedeli şubenin açılacağı şehre, şubenin konumuna ve büyüklüğüne göre değişecektir. Simit sarayı bayilik almak için en az 1 milyon liraya ihtiyacınız olacağını söyleyebiliriz. Marka adını korumak istiyor ve bu nedenle de katı kurallar koyuyor. Kuralları uyabileceğinizi ve şartları yerine getirebileceğinizi düşünüyorsanız bayilik başvurusunda bulunmanızı tavsiye ederiz. Aksi taktirde ilk başta vermiş olduğunuz 50 bin Euro parayı kaybedebilirsiniz.

1 thought on “Simit Sarayı Bayilik Şartları Nelerdir?”

Leave a Comment