Soru Yazarak Para Kazanmak

Soru Yazarak Para Kazanmak

Soru yazarak para kazanmak internet kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte popüler meslek grupları içerisinde yer almaya başladı. Günümüzde bazı web sitelerine hem soru hazırlayıp hem de orada sorulara cevap vererek gelir elde edebilirsiniz.

Aşağıda bahsedeceğimiz web sitelerinde sorular oluşturup, sizde başka insanların sorduğu sorulara yanıt verebilirsiniz. Soru değeri ya da cevap değeri taşıyorsa o zaman iyi kazançlar elde edebilirsiniz. Belirli alanlarda bilginiz varsa, boş zamanlarınızı değerlendirmek istiyorsanız sizde soru yazabilirsiniz ya da soruları yanıtlayabilirsiniz. Soru çöz para kazan ya da soru yaz para kazan yöntemleriyle boş zamanınızı önemli ölçüde değerlendirebilirsiniz.

Soru Çözerek Para Kazandıran Uygulamalar

Soru çözerek para kazandıran uygulamalar üzerinden aynı zamanda soru da hazırlayabilirsiniz.

Yukleniyoo.com

Soru hazırlayarak ve sorulara cevap vererek gelir edebilirsiniz. Her soru sorduğunuzda ve cevapladığınızda 20 kr kazanırsınız. Bakiyeniz 100 TL Parapuan olduğunda çekebilirsiniz. Aynı zamanda her sorunuzun görüntülendiği kadar da para kazanabiliyorsunuz.

Earn.com

Soru hazırlama ve gelen sorulara cevap vermenin yanında; gelen e-postalara da bu site üzerinden cevap verebilirsiniz. Earn.com ödemelerini Bitcoin üzerinden yapmaktadır. Earn.com sitesi üzerinden para kazanmak için ilk olarak profilinizi oluşturmanız gerekiyor. Uzmanlık alanınıza ve becerilerinize göre sorular hazırlayabilirsiniz. Aynı zamanda gelen sorulara da cevap verebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir – Para Kazanma Teknikleri 2022

PrestoExperts

Online soru çöz para kazan sitelerinden biri de PrestoExperts’tir. Herhangi uzman olduğunuz bir alanda soru oluşturabilirsiniz. Ayrıca yukarıda bahsettiğimiz uygulamalar gibi bu site üzerinde de soruları yanıtlayıp para kazanabiliyorsunuz. PrestoExperts sitesi;

  • Teknik destek,

  • Özel ders verme,
  • İş çözümleme,
  • Ruh sağlığı danışmanlığı,
  • Soru hazırlama,
  • Sorulara cevap verme gibi imkanlar sağlıyor.

600’ün üzerinde site üzerinde kategori bulunuyor. Bu kategorilerden size uyanları seçip o doğrultuda çalışmalar yapabilirsiniz. Siteye üye olmak için uzmanlığınızın olduğu alandaki başvuru formunu doldurabilirsiniz. Birden çok uzmanlık alanı seçme imkanına sahipsiniz.

Experts123

Soru çözerek para kazandıran uygulamalar içerisinde kullanılan diğer bir yöntemse, Experts123’tir. Experts123 web sitesinden para kazanmak için soru da hazırlayabilirsiniz. Diğer uzmanlar tarafından sorulan sorulara yanıt verebilirsiniz. Ayrıyeten insanlara faydası dokunacak makaleler de hazırlayabilirsiniz. Experts123 web sitesinde;

  • Makaleleriniz,
  • Sorularınız,
  • Cevaplarınız ziyaretçi çektikçe para kazanırsınız.

Makalelerinizin durumunu yakından takip etmenizi öneriyoruz. Çünkü site sizden ücretli makale yazmanızı isteyebilir. Site üzerinden profil bilgilerinizi doldurup, uzmanlığınızı da sistem üzerinden belirtiniz.

Wonder

Araştırmayla ilgili soru-cevap sitesi olduğunu söyleyebiliriz. Site kullanıcıları araştırma analisti olarak topluluğa içerisine katılır. Site üzerindeki araştırma panosundan soruları yanıtlayınız. Böylelikle soruları yanıtlayarak gelir sağlayabilirsiniz. Soruları cevaplarken doğruluğundan emin olmanız gerekiyor. Çünkü site, cevap değeri taşıyan sitelere ödeme yapıyor. Soruyu soran kişi eğer cevabınızdan memnun değilse o zaman size para ödemez. Wonder web sitesine araştırmacı olarak katılabilmek için öncelikle başvuru formunu doldurmanız gerekiyor. Daha sonra çalışmak istediğiniz alanı seçmelisiniz. Bu web sitesinden para kazanabilmek için İngilizcenizin çok iyi olması gerekiyor. Eleştirel akıl yürütme becerisinde mutlaka 3 aşamalı başvuru süreci içinden geçmelisiniz. Sistemi geçmeyi başarırsanız, site size maille bilgi veriyor.

StudyPool

Soru çözerek para kazandıran uygulamalar arasında yer alan diğer bir siteyse; StudyPoll’tir.  Bu web site, ders çalışmaya yönelik bir sitedir. Soru- cevap şeklinde ilerlemektedir. Öğrenciler soru sorarak para kazanırlar. StudyPool’de eğitmen olabilmek için; Linkedln, Facebook ve Google hesabınızdan siteye kaydolmanız gerekiyor. Uzman olduğunuz konuları, eğitiminizi sistemde belirterek, profilinizi tamamlayabilirsiniz. Daha sonra para kazanmak için soru havuzu bölümünü inceleyebilirsiniz.

Bahsetmiş olduğumuz siteler dışında bizim sitemizden de yararlanabilirsiniz. Sitemiz üzerinden yukarıdakilere kıyasla daha hızlı para kazanabilirsiniz. Hızlı para kazanmanın yanında daha büyük miktarlarda kazanma şansınız var.

5 thoughts on “Soru Yazarak Para Kazanmak”

Leave a Comment