TRT haberin olsun başvurusu nasıl yapılır ?

TRT haberin olsun başvurusu nasıl yapılır ?

Çocukların dünyadaki gelişmeleri hakkında bilgi sahibi olmak hakkı vardır. TRT ekranlarında yayınlanan ve son derece ilgi gören Haberin Olsun programı çocuklar için yeni bilgiler verirken, onlara hazırlandıkları dünya için merak uyandıran ve yenilikçi bilgiler iletmekte. Haberin Olsun izleyen çocukların merak duygusu gelişmekte.

Haberin Olsun programı, TRT Çocuk ekranlarında yayınlanan tamamen çocuklara yönelik bir porgram ve çocukların aktif katılımını sağlamakta. Çocuklar biri birinden güzel hediyeler kazanabilmekteler.

Sizler için Haberin Olsun başvuru formu hazırladık ve telefon numarası bilgileri de ileteceğiz.

TRT haberin olsun basvurusu nasil yapilir
TRT haberin olsun başvurusu nasıl yapılır ?

Haberin Olsun Başvuru nasıl yapılır ?

Haberin Olsun programı, bugünlerde TRT Çocuk ekranlarında çocuk izleyicileri ile buluşmakta. Program, yayın akışında bilgilendirici ve eğitici bilgiler iletmekte, kıyasla başka çocuk programlarına, göre çok daha faydalı yayın politikası izlemekte.

Program tamamen çocukları bilgilendirmek amacı ve misyonu edinmekte. Çocuklar edindikleri bilgilerden dolayı mutlu oldukları kadar, bilgilenmekteler. Dünyadan ve Türkiye’den önemli gelişmeleri derledikten sonra, çocukların anlayabileceği dilde ve eğlenceli bir şekilde çocuklara aktarılmakta.

Haberin Olsun sunucusu kim ?

Çocuklara yönelik bu kaliteli programın sunuculuğunu uzun zamandır sunucu Gözde Çevik yapmaktadır. Eğlenceli ve eğitici yorumları ile çocukları kendine hayran bırakan bu akıllı sunucuya Oğuzhan İbiş eşlik etmektedir.

Bu program, Haberin Olsun programı özellikle yetişmekte olan çocukları öğrenmeye sevk ediyor. Dünyada yapılan son icatlar, robotlar ve diğer buluşlar gibi bilimsel ve teknolojik gelişmeler bu program içerisinde yer alıyor.

Özellikle çocukların da programa katılması ile birlikte izlenme oranları bir hayli artır göstermiştir. Çocuklar “Muhabirimiz olur musun?” başlığı altındaki formu doldurarak programa haber gönderebilir ve katılım sağlayabilirler.

Programda sadece icatlara ve yeniliklere değil, aynı zamanda çevre olaylarına, hayvanlarla ilgili haberlere ve eğitim bilgilerine de fazlasıyla yer veriliyor. Dolayısıyla çocuklar tarafından en çok izlenen programlar arasına girmeyi başarıyor.

Haberin Olsun Başvuru Formu

Haberin olsun programına özellikle bilime meraklı çocukların katılımı öngörülmekte. Bu programa katılmak için yapılması gereken Haberin Olsun programının formunu doldurmak olacaktır. Haberin olsun programına iki türlü katılabilirsiniz:

  1. Canlı yayına katılma
  2. Muhabir olarak haber gönderme

Haberin Olsun Canlı yayına katılmak için aşağıdaki bilgiler gerekir:

  • Ad soyad
  • Doğum yeri ve adres
  • Doğum tarihi
  • Ebeveyn bilgileri

Haber içeriği yeterince elde tutulur olduğunu düşündünüzde, haberlerinizin yayınlanması için Haberin Olsun programına göndermek için formda aşağıdaki bilgileri iletmeniz gerekmekte.

  • Göndermek istediğiniz haberin konusu nedir?
  • Bu haber yer olarak nerede geçiyor?
  • Haberde meydana gelen olay nasıl oldu?
  • Bu olayı neden haber yapmak istiyorsun?
  • Bu olay ve haber ne zaman gerçekleşti?
  • Bu olayın kahramanı kimlerdir?
  • Adınız soyadınız
  • İletişim bilgileriniz
  • Adres bilgileriniz

Eğer canlı yayına katılmak ve hediyeler de kazanmak istiyor iseniz… işte size Haberin Olsun telefon numarası

TRT Çocuk Haberin Olsun Telefon Numarası: 0505 756 02 10

Yeni ve değerli bilgiler öğrenmek, kendi özel haberinizi yapmak ve tüm çocuklarla paylaşmak için Haberin Olsun’a katılın ve hediyeler kazanın.

 

Bunları Da Okuyun: Yurtdışından Ne Getirip Satabilirim?

2 thoughts on “TRT haberin olsun başvurusu nasıl yapılır ?”

Leave a Comment