Turistik Yerlerde Ne Satabilirim?

Turistik Yerlerde Ne Satabilirim?

Turistik yerlerde ne satabilirim? İstanbul’da özellikle Sultanahmet ve Fatih civarlarında satılan turistik eşyalardan çok ciddi paralar kazanılmaktadır. Aylık yüzbinlerce lira para kazananlar olduğu gibi, binlerce lira kazanan insanlar da vardır. En kötü ihtimal sabahtan akşama kadar bu işi yapan kişiler 10 bin TL kazanmaktadır. Bu gibi turistik yerlerde, harita, hediyelik eşya, su, simit, kartpostal, kahve, çay gibi ürünler satılır ve oldukça iyi para kazandırırlar. Bu gibi ürünleri satarak turistik eşyalardan ciddi paralar kazanmak mümkündür. Sizlerde turistik yerlerde bu ürünleri satarak ciddi gelirler elde edebilir ve para kazanabilirsiniz. Turistik yerler bu bağlamda oldukça önemli bölgelerdir.

Turistik Yerlerde Ne Satabilirim
Turistik Yerlerde Ne Satabilirim?

Turistlere ne satabilirim?

Turistlere ne satabilirim sorusunu son zamanlarda birçok Türk vatandaşı sormaktadır. Sürekli değer kaybeden TL nedeniyle, turistlere satış yapmak oldukça karlı hale gelmiştir. Turistlerin bazen bıraktıkları bahşiş bile ciddi gelir elde etmenize neden olabiliyor. Örneğin bir turist, 32 lira tutan bir alışverişe 40 tl ödeyip üstüne almayabiliyor çünkü üstü sadece 50 cent yapıyor.  Bu bağlamda turistlere ne satacağınızı iyi bilmeniz, iyi anlamanız gerekiyor. Bu bahşişler sayesinde ciddi para kazanmak mümkün oluyor. Sizlerde turistlere satacak bir şeyler arıyorsanız bunu iyi bir şekilde araştırmanız lazım. Öyle bir ürün olmalı ki turistlerin ilgisini çekmeli ve bahşiş vermelidirler, bunu sağlayabilirseniz çok fazla para kazanabilirsiniz.

Yerel Elektrikli Scooter Nasıl Kiralanır?

Yerel elektrikli scooter, çeşitli köşe ve caddelerde birden fazla elektrikli scooter aracının yer aldığı ve bunların saatlik olarak kiralandığı bir sistemdir. Bu araçlar, dakikalık ücretle ve saatlik ücretle kiralanır, genel olarak 2,50 TL gibi sabit bir açılış ücreti ve dakikası 1.00-3.00 TL gibi ücretlendirmelere tabiidir. Elektrik fiyatlarına göre ücretlendirmeler değişebilmektedir. Elektrikli scootter hizmeti bu bağlamda önemli bir hizmet sunmaktadır. Scooter kiralamak için, caddelerinizi gezmeniz ve scooter bölgelerini bulmanız lazım. Şu anda İstanbul’da martı araçları popülerdir. Dakikası 1 tl gibi oldukça düşük ücretlerle kiralanabilmekte ve sürülebilmektedir. Araçların maksimum hızı 15km/sa olup, genel sürat 8km/sa civarındadır.

1 thought on “Turistik Yerlerde Ne Satabilirim?”

  1. Arkadaşlar ben bu şiteyi çok sevdim ve canım sıkıldığında bu şiteyi giriyorum ve camının sıkıntısını gideriyorum kesinlikle gelin ve dolaşın bu sitenin içerisinde ben yaklaşık olarak hergun geliyorum ve bu sitede geziniyorum ve sizede tavsiye ediyorum kesinlikle gelin ve gezinin derim tek kelimeyle harika ve muhteşem bir site kesinlikle tavsiye ederim teşekkürler ☺️

    Reply

Leave a Comment