Youtube Video İndirme ve Mp3 Dönüştürücü Nasıl Yapılır?

Youtube Video İndirme ve Mp3 Dönüştürücü Nasıl Yapılır?

Zamanımızın çoğunu içerik oluşturucuların favori kanalı olan YouTube’da geçiriyoruz çünkü internet tüketicileri için birçok farklı seçenek sunuyor. Youtube Premium aboneleri daha önce ücretsiz video indirme erişimine sahipti, ancak şimdi herkes bu özellikten yararlanabilir. YouTube’dan video indirmenin çeşitli yolları vardır. Bir YouTube videosunu bilgisayarıma nasıl kaydederim? İşte tüm ilginç bilgiler.

YouTube’daki videoları, dersleri ve diğer içerikleri daha sonra kullanmak üzere bilgisayarınıza kaydetmek istiyorsunuz. Bu basit ve adım adım talimatlarla herhangi bir uygulama veya yazılıma ihtiyaç duymadan YouTube’da ki içerikleri hem mp3 formatında hemde mp4 formatında indirebilirsiniz.

 

YouTube’den Kolay Video İndirme Yöntemi

URL’yi değiştirmek, YouTube’dan video indirmenin basit bir yöntemidir. Gelin birlikte bir göz atalım.

• İndirmek istediğiniz videoyu açın, ardından www. ss az önce sildiğiniz harfler yerine kullanılmalıdır. Örneğin, alan adınızdaki www.youtube.com/watch’ın ssyoutube.com/watch olarak değiştiğinden emin olmalısınız.

youtube

• Format seçiminden sonraki adım gerekli bilgileri doldurmaktır. Bunlardan birini seçtiğiniz anda dosya bilgisayarınıza indirilmeye başlayacaktır. Dosya ne kadar büyük olursa, bilgisayarınızda o kadar fazla yer kaplar; pixel değeri ne kadar küçükse, o kadar az yer kaplar. Karar tamamen size kalmış.

• YouTube’dan video indirmek için çeşitli yöntemler vardır. URL’yi doğrudan SaveForm.net’e kopyalamak ve URL alanına yapıştırmak da dahil olmak üzere videoları indirmenin birkaç yolu vardır. Aynı alternatiflerle tekrar karşılaşırsanız indirmeyi iptal etmeyi seçebilirsiniz.

YouTube Video İndirme Nasıl Yapılır?

• Adım 1: YouTube’da bir video bulun ve üzerine tıklayın.

• Adım 2: Sağlanan bağlantıyı kullanarak videonun sayfasını ziyaret edin.

• 3. Adım: ‘youtube’ ile önündeki nokta arasına ‘vd’ yazın ve www.youtube.com’da Enter’a basın.

• 4. Adım: İndirmek istediğiniz video türünü ve kalitesini seçebileceğiniz yeni bir sayfaya yönlendirileceksiniz.

YouTube Video Indirme Nasil Yapilir

Söz konusu web sitesi tarafından oluşturulan VD indirme yöntemini kullanarak YouTube videolarını indirmek kolaydır. Bir URL kodu kullanmak, YouTube videolarının en hızlı ve en uygun şekilde indirilmesidir. YouTube’dan indirmek istediğiniz videoyu açın, URL’de youtube.com’dan önce ‘vd’ harflerini yazın ve indirme işlemini başlatmak için Enter’a basın. Resimde görüldüğü gibi izlediğiniz videonun indirme sayfasına yönlendirileceksiniz. YouTube videolarını kolayca kaydetmek için video formatını ve kalitesini bu noktadan seçebilirsiniz.

iPhone ve iPad (iOS) Cihazlarda Youtube Video İndirme

  • Documents by Readdle uygulamasını App Store uygulamasına girerek İndirin.
  • YouTube’dan video indirmek için önce YouTube uygulamasını açmalı ve indirmek istediğiniz videoyu seçmelisiniz.
  • Belgeleri girmek için Readdle’ı kullanırken şu adımları izleyin:
  • Pusula simgesi ekranın sağ alt kısmında bulunur.
  • Keepvid.pro, URL’ye ‘keepvid.pro’ girilerek bulunabilir.
  • YouTube Video Dönüştürücü yazısına tıklayın ve daha önce kopyaladığınız URL’yi açılan sitedeki URL alanına yapıştırın.
  • Şimdi İndir düğmesine tıklayın ve indirmek istediğiniz video formatını seçin.
  • Dosyalar uygulamasının mavi bir simgesi vardır.
  • Dosyalar uygulamasını açın.
  • Tara düğmesi ekranın alt kısmında bulunur.
  • Sağ üstten “Düzenle’yi” seçin.
  • Son adım, yeşil “Documents’” onay kutusunu tıklamaktır.
  • Sonuç olarak, indirilen videolara “Dosyalar” uygulamasından erişebileceksiniz.
  • Prosedür tamamlanmıştır.

 

Apple’ın iOS cihazları mümkün olduğunca kullanıcıların dosya indirmesini ve kaydetmesini engellemek için tasarlanmıştır. Ancak, umutsuzluğa kapılmayın; biraz dolambaçlı olsa da bir çözüm var. Apps by Readdle, AppStore’dan indirilebilen ücretsiz bir uygulamadır. İndirdikten sonra YouTube uygulamasını açın ve bilgisayarınıza kaydetmek istediğiniz videonun yanındaki ‘Paylaş’ düğmesine dokunun.

Documents by Readdle uygulamasına girin ve bağlantıyı kopyalamak için ekranın sağ alt köşesindeki pusula simgesine dokunun. YouTube bağlantısını kopyalayın ve bilgisayarınıza kaydetmek için ‘Şimdi İndir’ düğmesini tıklayın. Sadece çözünürlüğünü değiştirerek bu videonun yüksek çözünürlüklü bir sürümünü indirmek mümkündür.

Videolarınıza daha hızlı erişmek için Documents by Readdle uygulamasını Dosyalar uygulamasına ekleyin. Bunu başarmak da çok kolay: İlk adım, Dosyalar uygulamasını açmak, alttaki  Tara düğmesine, sağ üstteki Düzenle’ye ve Belgeler uygulamasını seçmektir. Documents by Readdle’dan indirilen videolar artık Dosyalar uygulamasında hazır.

 

YouTube’dan Mp3 İndirme

Youtube MP3 indirmeleri, üçüncü taraf mp3 dönüştürücü platformlarının kullanılmasını gerektirir. YouTube videoları bu platformlarda MP3 formatına dönüştürülerek kolaylıkla indirilebilmektedir. İşte YouTube videolarını MP3 olarak nasıl alacağınıza dair bir kılavuz.

  • YouTube müziğini MP3 olarak indirmek için öncelikle istediğiniz müziği açmalısınız.
  • Ardından, bağlantıyı kopyalayın ve bu platformun “https://onlinevideoconverter.com/tr/youtube-converter” kutusuna yapıştırın.

YouTubedan Mp3 Indirme

Bir videoyu dönüştürmek için önce kullanmak istediğiniz formatı seçmelisiniz.

YouTubedan Mp3 Indirme 1

Aşağıya bir göz atın ve başlat düğmesine basın.

Asagiya bir goz atin ve baslat dugmesine basin

Dönüştürülen videoyu şimdi indir düğmesine tıklayarak MP3 formatında indirebilirsiniz.

 

Ücretsiz Diğer YouTube mp4 ve mp3 indirme Programları

  • By Click Downloader
  • Vidd.ly
  • KEEPVid
  • iTube HD Video Downloader
  • SuperParse
  • Youtube-dl
  • Y2mate
  • FileConverto

 

By Click Downloader

By Click Downloader

By Click Downloader ile YouTube ve diğerleri dahil olmak üzere çeşitli kaynaklardan video indirmek kolaydır. By Click Downloader, Windows için en iyi ve en güvenli medya indiricilerinden biridir, ancak aynı zamanda mp3, çalma listeleri, canlı içerik, altyazılar ve çok çeşitli diğer dosyaları indirmenize izin verir. By Click Downloader ile en popüler web tarayıcıları ile uyumluluk sorunları hakkında endişelenmenize gerek yok.

 

Vidd.ly

Viddly

YouTube videolarını hızlı ve güvenli bir şekilde indirmek istiyorsanız Vidd.ly mükemmel bir seçimdir. YouTube’a ek olarak, bu programla çeşitli diğer kaynaklardan videolar indirebilirsiniz. Bu videoları video formatı (MP4) yerine ses formatında (MP3) indirebilirsiniz. Vidd.ly, 8K çözünürlüklü videoları başarı ile indirebilir, böylece indirdiğiniz videoların kalitesi konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Elbette internet bağlantınız indirme hızınızı etkileyecektir.

KEEPVid

KEEPVid

Keepvid, önde gelen bir SaveFrom aynı araçlara sahip olan çevrimiçi bir video indirme aracıdır. KEEPvid’i, YouTube dahil ancak bununla sınırlı olmamak üzere herhangi bir video görüntüleme veya sosyal medya platformundan video indirici olarak kullanabilirsiniz. Siteden MP3, MP4 ve WEBM formatlarında videolar indirebilir, 4K içerik indirmenize olanak sağlayabilirsiniz.

 

iTube HD Video Downloader

iTube HD Video Downloader

iTube HD Video Downloader adlı bir program, YouTube dahil olmak üzere herhangi bir video izleme veya sosyal medya platformundan video indirmenize izin vermek için özel olarak oluşturulmuştur. Program, kalite veya hızdan ödün vermeden aynı anda istediğiniz kadar video indirmenizi sağlayacaktır. Altyazılar ve çok dilli video desteği de iTube HD Video Downloader’da mevcuttur.

SuperParse

SuperParse

SuperParse video indirme platformu, çoğu indirme kaynağını destekler. SuperParse, herhangi bir video görüntüleme veya sosyal medya platformundan video indirmenize izin verir. Yalnızca maksimum 720p çözünürlüğe sahip, HD kalitesinde videoları indirebilirsiniz. En çekici özelliklerinden biri, kullanıcı arayüzünün basitliğidir.

Youtube-dl

92cs5ch

En dikkat çekici YouTube video indirme programı olan Youtube-dl, küçük bir dosya boyutuna sahiptir ve Windows, macOS ve Linux işletim sistemlerinde kullanılabilir. İlk kez kullananlar, programın arayüzünü MS-DOS’a benzediği için garip bulabilirler. Ancak komut sistemine alıştıktan sonra Youtube-dl gerekli hale gelecektir.

Y2mate

Y2mate

YouTube’dan başka hiçbir yerde bulunmayan videoları yalnızca Y2mate’te indirebilirsiniz. Y2mate, YouTube dışındaki kaynaklardan video indirmenize izin vermez, ancak herhangi bir reklam göstermez. YouTube merkezli bir platform olan Y2mate, kullanıcıların MP4, M4V, 3GP ve WMV dahil olmak üzere çeşitli formatlardaki dosyaları indirmesine olanak tanıyan, kullanımı kolay bir arayüze sahiptir. Rakiplerinden ayıran en önemli özelliklerinden biri de bu.

23 thoughts on “Youtube Video İndirme ve Mp3 Dönüştürücü Nasıl Yapılır?”

  1. Youtube Video İndirme ve Mp3 Dönüştürücü Nasıl Yapılacağı ile ilgili son derece başarılı ve güzel bir yazı olmuş diyebilirim. Çok teşekkürler.

    Reply
  2. Çok büyük bir video veri deposu haline youtube üzerinde videoların indirilmesi veya formatlarının değiştirilip indirilmesi üzerine hazırlanmış çok sağlam bir çalışma olmuş. Ve ücretsiz birçok siteninde verilmesi çok hoşuma gitti. Çok fayfalı oldu. Teşekkürler.

    Reply
  3. YouTube video indirme çok başarılı hızlı ve kullanışlı son kalitede indiriyor yapan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum beğendim

    Reply
  4. Harika bir video veri deposu olmuş.İstedigim YouTube videosunu formatlarını değiştirip hızlı bir şekilde burdan indirebiliyorum teşekkürler

    Reply
    • Evet. Bu sayfayı inceleyip değerlendirmenizi tavsiye edebilirim. İhtiyaçlarınıza uygun pek çok şey bulabilirsiniz.

      Reply
  5. Gerçekten bayıldım çok faydalı olmuş çok çok teşekkür ederim başarılarınızın devamıni dilerim

    Reply
  6. Harika bir makale YouTube video indirme ve MP3 dönüştürüp indirmek için çok iyi bilgi sahibi oldum teşekkürler

    Reply
  7. Harika bir makale YouTube video indirme ve MP3 dönüştürüp indirmek için çok iyi bilgi sahibi oldum teşekkürler

    Reply

Leave a Comment