Yurtdışında İş Fırsatları 2022

Yurtdışında İş Fırsatları 2022

Türkiye’de aradığı işleri bulamayıp yurt dışında daha yüksek maaşlarla çalışmak isteyenler yurtdışında iş fırsatları 2022 araştırmalarına devam ediyor. Yurt dışında ticari faaliyetlerine devam eden ve Türk vatandaşlarına iş imkanı sunan çok sayıda şirket bulunuyor. Yerli sermaye ile kurulan bu şirketler, zaman zaman ucuz iş gücü sağlamak adına Türk işçi çalıştırmayı öne çıkarıyor. İşte yurtdışında iş fırsatları ve iş imkanı sunan firmalar…

Yurtdisinda Is Firsatlari 2022
Yurtdışında İş Fırsatları 2022

Yurtdışında İş İmkânı Sunan Firmalar

Genel olarak bakıldığında en çok inşaat sektörünün yurt dışında iş imkanları sunduğu görülüyor. İnşaat sektörü her ne kadar ön planda olsa da bunu arkasında petrokimya, elektrik elektronik, gıda ve otomotiv gibi çeşitli sektörlerde de yurtdışında çalışma fırsatları bulunuyor. Türk vatandaşlarına yurtdışında iş imkanı veren holdingler sayesinde vatandaşlar ülkede bulamadıkları işleri yurtdışında daha yüksek maaşlarla yapabiliyor. Dönemlik veya uzun süreli işlerde çalışmak isteyenlerin öncelikle yurtdışında faaliyet gösteren holding ve firmaların işe alım süreçlerini yakından takip etmeleri gerekiyor.

Rönesans Holding İş Fırsatları

Günümüzde Türkiye dışında 24 farklı ülkede faaliyetlerine devam eden Rönesans Holding, en çok tercih edilen firmaların başında geliyor. 1993 yılından itibaren sektörde faaliyet sürdüren firma, müteahhitlik ve inşaat işleri ile uğraşıyor. Avrupa geneli en büyük 10. firma olmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Rönesans Holding bünyesinde yurtdışında yapılan otellerde, AVM’lerde, şirket binalarında ve çeşitli inşaat projelerinde Türk vatandaşları çalışabiliyor. Vasıflı ve ya vasıfsız elemen ihtiyacını karşılamak için vatandaşları tercih eden Rönesans Holding firmasının resmi internet sitesi üzerinden güncel iş ilanları duyurularını takip edebilirsiniz.

Tekfen Holding İş Fırsatları

Türkiye’nin yurtdışında tanınmasını ve temsil edilmesini üstlenen firmalardan biri de Tekfen Holding olarak öne çıkıyor. Petrokimya tesisleri enerji santralleri inşaat projeleri ve gayrimenkul alanındaki çalışmaları ile Tekfen Holding öne çıkan firmalar arasındadır. Yurtdışı iş imkanı arayan vatandaşlar, Tekfen Holding resmi web sitesi üzerinden detaylı bilgilere ulaşarak aradıkları iş fırsatlarını kovalayabilirler. Hem vasıflı hem de vasıfsız işçi alımında dönemine göre iş ilanları yayınlayan firmaları tercih ederek yurtdışında azımsanmayacak ücretlerle kazanç elde edebilirsiniz.

Polimeks Holding İş Fırsatları

Avrupa ülkelerinde geniş bir faaliyet alanına sahip olan Polimeks Holding, yurtdışında iş fırsatları 2022 yılında da insanların en çok tercih ettiği firmalardan biridir. Dünya çapında 5 farklı ülkede ticari faaliyetlerini sürdüren Polimeks Holding de diğer büyük şirketler gibi inşaat alanında ün salmıştır. Mevcut çalışan sayısı 10 binin üzerinde olan Polimeks Holding, yurtdışındaki inşaat projelerini desteklemek için zaman zaman işe alım süreçlerini hızlandırabilir.

Vasıflı veya vasıfsız işçi alımı hakkında Polimeks Holding resmi web sitesi üzerinden duyurular yapılmaya devam ediyor. Belirli dönemlerde şirketin eleman ihtiyacına özel olarak yapılan bu alımları takip edebilirsiniz. Başvuru yaptıktan sonra işe uygun görülmeniz halinde Polimeks Holding insan kaynakları ekibi tarafından sizinle iletişime geçilir. Bu sayede hayallerinizdeki yurt dışı iş imkanları avantajına sahip olabilirsiniz.

Suma Yapı İnşaat İş Fırsatları

Yine Avrupa’nın pek çok ülkesinde faaliyetlerini sürdüren inşaat şirketleri arasında adından da anlaşılacağı üzere Suma Yapı İnşaat firması yer alır. Bu şirket geçmişten günümüze inşaat sektöründe adından sık sık söz ettiren projelere imza attığı için Avrupa’da da tercih ediliyor. AVM ve büyük inşaat projelerinde öne çıkan Suma Yapı İnşaat Holding, zaman zaman işe alımlar yaparak Avrupa’da iş fırsatları sunuyor.

Kariyerine yurtdışında devam ederek yüksek maaş oranlarıyla çalışmak isteyen vatandaşlar, Türkiye merkezli inşaat şirketlerini tercih edebilir. Suma Yapı İnşaat yılın belirli dönemlerinde yurt dışında çalışmak üzere vasıfsız inşaat işçisi ihtiyacını da Türk vatandaşlarından karşılıyor. Bunun için Suma Yapı İnşaat web sitesi üzerinden yayınlanan iş ilanlarını takip etmeniz yeterlidir.

Enka Holding İş Fırsatları

En ünlü inşaat şirketleri arasında Enka Holding, yurt dışında inşaat sektöründe çalışmak isteyen Türk vatandaşlarına iş imkanları sunuyor. Dil bilmeden ve yüksek maaşlar ile dönemlik olarak yurtdışında çalışmak isteyenler Enka Holding resmi web sitesi üzerindeki duyuruları takip edebilirler. Bu sayede yurtdışında azımsanmayacak maaş oranlarıyla 6 aylık veya 1 yıllık çalışma imkanı vardır. Hemen yurtdışında iş fırsatları 2022 listesinde yer alan şirketleri yakın takibe alabilirsiniz.

Yurtdışında Meslek Maaşları Ne Kadar?

Azerbaycan İş İlanları

Leave a Comment