Yurtdışında İş İmkanı Sağlayan Şirketler

Yurtdışında İş İmkanı

Sağlayan ŞirketlerYurtdışında İş İmkanı Sağlayan ŞirketlerYurtdışı iş imkanları 2021 yılında olduğu gibi 2022 yılında da adaylar tarafından sıklıkla incelenmektedir. Türkiye’de bulunan çok sayıda firma, gereksinimleri çerçevesinde yurt dışındaki kollarında çalışmak üzere personel aramaktadır. Söz konusu firmalar ticari faaliyetlerini sadece Türkiye’de değil, uluslararası kapsamda da gerçekleştirmektedir. Bunlar farklı alanlarda görülebilmekte olup inşaat, yapı, turizm, tekstil, otomotiv, sanayi ve daha birçok sektörde olabilmektedir.

Yurtdışında İş İmkanı Sağlayan Şirketler
Yurtdışında İş İmkanı Sağlayan Şirketler

Yurtdışı kapsamında görevlendirilen ülkeler, her firmaya göre değişebilmektedir. Ancak ana hatlarıyla şu gibi ülkeler sıklıkla görülmektedir;

  1. Rusya
  2. Katar
  3. Türkmenistan
  4. Azerbaycan
  5. Bulgaristan
  6. Irak
  7. Libya
  8. Dubai
  9. İsveç
  10. Almanya
  11. Romanya
  12. Norveç
  13. Kazakistan
  14. Dubai
  15. Suudi Arabistan

Eğer ilanları takip ederseniz bunları görmeniz, ardından başvurmanız mümkün olmaktadır. Yurtdışı iş ilanları 2021 yılında düzenli olarak taikp edilirse, gerekli sonuçlar kısa sürede alınabilir.

İlginizi Çekebilir – Oyun Oynayarak Para Kazanma 2022

Yurtdışına İş İmkanı Sağlayan Firmalar Hangileri?

Yurt dışında çalışmak, yaşamak her geçen gün birçok kişinin arzusuna hitap etmektedir. Bu nedenle Yurtdışı iş ilanları vasıfsız 2020 dahil birçok araştırma yapılmaktadır. Bu konuda değerlendirebileceğiniz çok sayıda firma vardır. Söz konusu şirketlerden bazıları şu şekilde verilebilir;

  1. FullSped Taşımacılık
  2. Barsan Global Lojistik
  3. Alışan Şirketler Grubu
  4. Horoz Lojistik
  5. İkra Lojistik
  6. Gökbora
  7. İnter Lojistik
  8. Kuzu Grup
  9. Voyager Kıbrıs Ltd.
  10. Rönesans Endüstri
  11. Onur Taahhüt Taşımacılık İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş.
  12. Polat Yol Yapımı San.

Bu gibi firmaları sık sık incelerseniz, ilanlar çıktığında görebilir, ardından başvuru işlemlerini yapabilirsiniz.  Bunların yanı sıra,

  1. Arçelik,
  2. Yıldız Holding,
  3. Şişecam,
  4. Eczacıbaşı,
  5. TAV,
  6. Zorlu,
  7. Fiba gibi global Türk firmalarını da değerlendirebilirsiniz.

Eğer internet üzerinden düzenli ve sık bir araştırma yaparsanız, ilanları çıktığında görebilir, başvuru işlemlerini vakit kaybetmeden gerçekleştirebilirsiniz.

Yurtdışında İş İmkanı Sağlayan Şirketler
Yurtdışında İş İmkanı Sağlayan Şirketler

Yurtdışında İş İmkanı Sağlayan İnşaat Firmaları

İnşaat firmaları iş arayan kişilerin en çok tercih ettiği seçeneklerin başında gelmektedir. Bunlar yurt dışında da projeler yaptığı için personel gereksinimleri olmaktadır. Bu sebeple iş ilanları verilerek, alımlar gerçekleştirilmektedir.

Yurt dışında çalışmak için nereye başvurmalıyım diyorsanız, söz konusu duyurular tercih edebileceğiniz seçenekler arasında bulunmaktadır. Bu kapsamda değerlendirilebilecek çok sayıda imkan bulunmaktadır. Bunlardan bazıları,

  1. Limak İnşaat,
  2. Tekfen İnşaat,
  3. Akfen İnşaat,
  4. Doğuş İnşaat,
  5. Yüksel İnşaat,
  6. Baytur İnşaat,
  7. Gama İnşaat,
  8. Cengiz İnşaat,
  9. Yapı Merkezi,
  10. Hazinedaroğlu İnşaat,
  11. Mak-Yol İnşaat,
  12. Kolin İnşaat,
  13. Summa İnşaat,
  14. Soyak İnşaat,
  15. Alarko İnşaat,
  16. Rasen İnşaat,
  17. Kayı İnşaat gibidir.

Bunlar farklı ülkelerde projeler yapabildiği için çalışılacak yer farklılık gösterebilir. İlanları takip ederseniz, başvuruları yapmanız mümkündür.

Yurt Dışında Personel Arayan Firmalara Nereden Başvurulur?

Yurt dışında çalışmak isteyen kişilerin aklına çok sayıda soru gelmektedir. Bunlardan biri de yurt dışında çalışmak için nereye başvurmalıyım? Olmaktadır. Eğer bir firma ile gitmek istiyorsanız, ilanları yakından kontrol etmeniz önerilmektedir.

Kariyer.net, LinkedIn, Yenibiris.com gibi birçok kariyer platformu iş ilanı yayınlamaktadır. Bunların içinde yurt dışında çalıştırmak üzere personel arayan firmalar da bulunmaktadır. Dolayısıyla bu ve diğer kariyer sitelerini her gün incelerseniz, size uygun iş duyurularını görebilirsiniz.

İŞKUR yurtdışı iş ilanları vasıfsız 2020 de yayınlanabilir. Bu nedenle İŞKUR platformu da yurt dışında çalışmak isteyenler tarafından incelenmelidir. Burada gidilen ülkenin firmaya göre değişeceği unutulmamalıdır. İlanda ülke bilgisi verilmektedir.

3 thoughts on “Yurtdışında İş İmkanı Sağlayan Şirketler”

  1. böyle şirketler bulmak gerçekten güzel. günümuz turkiyesinde işler kısıtlı ögrenciler iş bulamazken yurt dışında böyle bir imkan olması acikcası beni cok sevindirdi.

    Reply
  2. Gerçekten çok faydalı bir içerik olmuş . Yurtdışında çalışmak isteyenler için mükemmel bir bilgi kaynağı. Teşekkürler

    Reply

Leave a Comment