İzmirim Kart Bakiye Sorgulama

İzmirim kart bakiye sorgulama

İzmirim kart bakiye sorgulama, şehrin toplu taşıma sistemini sıklıkla kullanan İzmir sakinleri, 2022’de İzmirim Kart bakiyesini nasıl artıracağını da bilmek istiyor.

Yeniden doldurma bayisine hem çevrimiçi hem de yüz yüze ziyaretler,İzmirim TL kartlarına para yüklemek için izin verilen yöntemlerdir.

İzmirim Kart Bakiye Sorgulama Nasıl Yapılır?

İzmirim kart bakiye sorgulama yapmak isteyen vatandaşlar genelde toplu taşıma kullanıcıları oldukları için genellikle İzmirim Kartlarında kalan para miktarı ile ilgilenirler. İzmirim Kartınızın bakiyesini buradan online web sitesinden kontrol edebilirsiniz.

İzmirim kart bakiye sorgulama için https://online.izmirimkart.com.tr/giris#Bakiye Sorgula adresini ziyaret edin. Geldiğinizde “İzmirim Kart Bakiye Sorgula” yı seçin ve ilgili alana kart numaranızı girin.

Sisteme giriş yapabilmek ve sistem üyesi olabilmek için cep telefonu numaranızı ve şifrenizi girmeniz gerekmektedir. Sisteme önceden bir kart numarası girilmişse, bu numara bir kartın kullanılabilir bakiyesini kontrol etmek için kullanılabilir.

Talebi dengelemek için başka bir teknik, bayileri önceden belirlenmiş yerlerde doldurmaktır. Vatandaşlar, servis bayilerini bizzat ziyaret ederek ve endişelerini dile getirerek doğrudan sorgulayabiliyor.

İzmirim Karta TL Yüklemesi Nasıl Yapılır?

İzmirim Kartıma para yatırmak için hangi prosedürleri uygulamalıyım?” İzmirliler bu gizemi nasıl çözeceklerini şaşırırlar. Bir avuç yetkili dolum bayisinde vatandaşın İzmirim Kart TL işlemlerinde herhangi bir sınır da bulunmaz.

Müşteriler, bir perakende satış noktasında hesaplarını daha fazla parayla doldurmak için kişisel bir görünüm oluşturmalıdır. Şahsen katılamayan ancak İzmirim kartlarına değer katmak isteyenler internet üzerinden yapabilirler.

Erişim için ödeme yapan kart sahipleri, İnternet’ten bir şeyler indirebilir. https://online.izmirimkart.com.tr/giris#TL adresini ziyaret edin. Web sitesinde bunulunan yukle butonu, kart numaranızı, güvenlik kodunuzu ve ödeme detaylarınızı girerek bakiyenizi kontrol etmenizi sağlar.

İzmirim kart yükleme işlemi yapmadan önce birkaç şeye dikkat etmelisiniz.

Yeni eklenen veriler İzmirim platformuna eklendi. Bir saat geçtikten sonra kartınızı çevrimiçi olarak kullanabileceksiniz.

En düşük İzmirim kart bakiye yükleme miktarı bir TL, izin verilen en büyük miktar ise 300’dür.

İzmirim Kart TL hesabınıza para yatırmak için 3D Secure seçeneği aktif olan bir kredi kartı kullanmanız gerekmektedir.

İzmirim Kart Bakiye Yükleme

İzmirim kartınıza para yüklemek için https://online.izmirimkart.com.tr/giris#TL Yukle adresine gidin ve sayfanın devamındaki talimatları uygulayın.

l İzmirim kartınıza para eklemek istiyorsanız https://online.izmirimkart.com.tr/giris sitesine giriniz.

l İzmirim kart üyesi olarak başarıyla giriş yaptıktan sonra “Kart Ekle” bağlantısını ve ardından “Talimat Ekle” seçeneğini tıklayın.

l Kredi veya banka kartınızı kaydetmek için banka tarafından verilen SMS doğrulama numarasını girin.

l Ön provizyon ödeme talimatı, iptal edilmeden önce kartınızda gelecekteki bir işlem için ön provizyon almanıza olanak tanır.

İzmirim Kart Online TL Yükleme

İzmirim kartınızda kalan bakiye internet üzerinden her an yükseltilebilir. İnternet bağlantısı olan herhangi bir yerden cep telefonunuzdan https://www.giris.izmirimkart.com/ adresini ziyaret ederek online olarak İzmirim kart para yükleme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Bu herhangi bir cep telefonu ile yapılabilir.

Mobil Uygulama ile İzmirim Bakiye Sorgulama

Yazılımı mobil cihazınıza indirdikten sonra İzmir Kartınızdaki tutarı saniyeler içinde kontrol edebilirsiniz. Mobil cihazınızda uygulama mağazasını açtıktan sonra bir sonraki adım indirmektir.

Kart Okuyucudan İzmirim Bakiye Sorgulama

Kartlarımızı okumak için kullandığımız kart okuyucular bu özelliğe sahip olduğundan, otobüse binerken veya diğer hizmetlerden yararlanırken bakiyenizi kontrol edebilirsiniz. Bir sonraki adımınızı belirlemek için kartınızı okuduktan sonra ekranın alt kısmına bakmanız gerekir. Aşağıdaki tablo, kullanacağınız daha ucuz ulaşım yöntemini göz önünde bulundurarak tatilinizin toplam maliyetini tahmin etmektedir.

İzmirim Kart TL Bakiye Yükleme Noktaları

Şehrin yakıt ikmali altyapısı çok kapsamlı olduğu için, metro istasyonları da dahil olmak üzere çeşitli noktalarda İzmir kartınıza ekstra değer yüklenebilir. İzmir kartlarının dolum istasyonlarına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz: https://www.izmirimkart.com/tr/DolumBayileri.tr/tr.

İzmirim Kart TL Yükleme Sorunu

Kredi kartı yüklemelerini kullanırken, neredeyse her zaman kredi kartı ödemesinin kart hesabında gösterilmemesi sorunuyla karşılaşırsınız. Online veya kredi kartı ile yükledikten sonra kartınıza ücret yansıtılmıyorsa, lütfen en kısa sürede 0(850) 209 35 35 veya 0(232) 444 40 35 numaralı telefondan müşteri desteği ile iletişime geçin.

İzmirim kartınıza internet üzerinden kredi kartı ile para yüklediğinizde, kartınızdaki bakiye ortalama bir saat içinde sıfırlanacaktır. İzmirim kartınıza tutarın yüklenemediğini bildiren bir bildirim alırsanız, müşteri hizmetleri merkezi ile iletişime geçmelisiniz.

İzmirim Kart Bakiye Yükleme Saatleri

İzmirim kart bakiyesine para yatırdınız. İzmirim kartınıza yüklenen paraların kullanıma hazır hale gelmesi yaklaşık bir saat sürecektir. Son anda hazırlıksız yakalanmak istemiyorsanız, otomatik kurulum yapmayı tercih edebilirsiniz. Hesabınızı günün veya gecenin herhangi bir saatinde doldurabilirsiniz. Her durumda, kartınızdaki tutarın bir saat boyunca yansıtılmayacağını unutmayın.

l Konak Kart Başvuru Merkezi, Kapani Business Han Konak Cumhuriyet Bulvar No:36/B Zemin Katında yer almaktadır.

l İstasyonun Betonyol Çıkışı’nda Ücyol Kart başvurusu yapmak için nonü Caddesi No:167/1 adresine gidin, Ücyol Mahallesi’nde P/2.

l Fahrettin Altay Kart Başvuru Merkezi, Bahçealt mah. Ückuyular stinye Hareket Merkezi içerisinde yer almaktadır. Deniz Feneri Sk. No.2 Balçova/İzmir (Fahrettin Altay Transfer Merkezi).

l Bornova Metro Transferi olarak bilinen Bornova Kart Başvuru Merkezi, Kazım Dirik Mahallesi Üniversitesi Cad. 4A No. 2. (Bornova Metro Transferi).

l Bostanlı Kart başvuru imkanı İzmir/Karşyaka Hasan Ali Yücel Bulvar Bostanlı Mahallesi No:41 adresinde bulunmaktadır. Bostanlı-İzdeniz Aktarma İstasyonu bu istasyonun diğer adıdır.

Çalışma saatleri Pazartesiden Cumaya, 08:00 – 12:00 ve 13:00 arası. 19.00’a kadar

İzmirim Kart Tükenmez Kart Nedir?

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin toplu ulaşım sistemi, paradigma değişikliğine işaret eden bir dönüşüm geçirdi. Toplu taşımaya güvenen kişiler artık “Yetersiz Bakiye” sorunuyla karşı karşıya kalmayacak. İnsanların banka veya kredi kartlarına para yüklemeyi unutması kolaydır, ancak bu her zaman olur.

Bu işlemi gerçekleştirmek isteyenler öncelikle sisteme üye olmak için kayıt olmaları gerekmektedir.

Başarılı bir şekilde giriş yaptıktan sonra, “Kart ekle” menüsünden “Kart ekle”yi seçin. Tıklayabilmeniz için öncelikle İzmirim Kartınızdaki bilgilerin sisteme kaydedilmesi gerekmektedir. Kartı kaydettikten sonra “Talimat ekle” düğmesini tıklayın. Gelecekte kullanmak üzere kredi kartınızdaki bilgilerin bir kopyasını alın. Otomatik yükleme siparişiniz, bankanın size kısa mesaj ile verdiği doğrulama kodunu onayladıktan hemen sonra işleme alınacak ve işleme koyulacaktır. İzmirim Kartı para yükleme işlemi, kartınızdaki bakiye dolmadan çok önce tamamlanacaktır.

İzmirim Kart İnternetten Yüklenebilecek TL Limiti Ne Kadar?

Sorgulayan insanlar, bakiye bitmeden önce İzmirim Kart’a ne kadar para yüklenebileceğini bilmek ister. İzmirim Kartınıza 1 TL ile 300 Türk Lirası arasında para yükleyebilirsiniz.

İzmir Kent Kart Nerede Kullanılabilir?

Bu kart, İzmir Doğal Yaşam Parkı’ndaki Akıllı Tuvaletler, Aşk Veysel Dinlenme Alanı Buz Pateni Pisti ve Bisim gibi mekanların tümüne giriş sağlar. Bu tesislerin her biri İzmirim Kentkart ve İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilmekte ve sürdürülmektedir.

Tek bir kartla ödeme yapmak basit, hızlı ve kolaydır. Kullanmadan önce bu kartı satın almanız gerekecek. İzmir Kent Kartınızı almak için İzmirim kart başvuru işlemlerini yapmanız ve daha sonra satın alım noktasına gitmeniz yeterlidir. İzmir’in gişelerinden veya alışveriş merkezlerinden herhangi birini ziyaret ettiğinizde, uygun gördüğünüzü yapmakta özgürsünüz. Kartı kullanmadan önce, TL yükleme işlemi yaparak bakiye eklemelisiniz.

15 thoughts on “İzmirim Kart Bakiye Sorgulama”

  1. İzmir’e gidicektim ve bu makaleyi okuduktan sonra online da karta bakiye yüklemesi yapıldığını da öğrenmiş oldum.Cok yararlı makale olmuş kartın kullanimi ve kartın ozelliklerini öğrendiğim iyi oldu.

    Reply
    • İzmirim kart kullanımı ile ilgili olarak son derece başarılı ve güzel bir açıklama yazısı olmuş. Çok teşekkürler.

      Reply
    • İzmir’im kart yazısı çok açıklayıcı bir yazı dizisi olmuş merak edilecebilecek tüm soruları eksiksiz cevap bulabileceğiniz nitelikte tebrikler basarilar

      Reply
  2. İzmirim kart için akla gelebilecek veya merak edilebilecek tüm sorulara net cevaplar verilen sağlam bir yazı olmuş. Yaklaşık beş sene önce, tüm ülkede geçerli olacak tek kart çalışmasının başladığı bakanlık tarafından duyurulmuştu. Bu çalışmanın tamamlanmasını da merakla beklemekteyiz…

    Reply
  3. İzmirim Kentkart ve İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilmekte ve sürdürülmektedir.

    Tek bir kartla ödeme yapmak basit, hızlı ve kolaydır. Kullanmadan önce bu kartı satın almanız gerekecek.

    Reply
    • Çok güzel ve anlamlı uzun bi yazı olmuş bilgileriniz için çok teşekkür ederim,kaliteli ve anlamları yazılar yazan pek yok bu huyunuz hoşuma gitti başarılarınızın devamını diliyorun daha iyi yerlere gelmeniz dileğiyle.. saygılar

      Reply
  4. Gayet başarılı bir uygulamayı hayata getirmişsiniz sizi tebrik ederim ayrıca birkaç yerde kartin kullanımı da diğer şehir belediyelere örnek teşkil eder diye düşünüyorum.

    Reply
  5. İzmirim kart icin butun sorular cevaplanmış insanlarin aklinda sorun işareti kalmayacak sekilde…
    Bilgilendirici zamanimizi bosa harcamadigimiz bir yazı olmus ellerinize saglik

    Reply
  6. Çok güzel ve anlamlı uzun bi yazı olmuş bilgileriniz için çok teşekkür ederim,kaliteli ve anlamları yazılar yazan pek yok bu huyunuz hoşuma gitti başarılarınızın devamını diliyorun daha iyi yerlere gelmeniz dileğiyle.. saygılar

    Reply

Leave a Comment