Oturduğum yerden nasıl para kazanırım

Oturduğum yerden nasıl para kazanırım

Oturduğum yerden nasıl para kazanırım düşüncesinde iseniz, ve günlerdir bu araştırmayı yapmayı çalışıyor ve herhangi bir sonuca ulaşamıyor iseniz işte sizler için bir kaç örnek.

Bu makalede nasıl para kazanırım konusuna değineceğiz, özelikle oturduğunuz yerde. Elbette bu hiç bir şey yapmadan para kazanmak ile ilgili değil, sadece evinizin konforunda para kazanma yöntemlerinden bahsetmek istyoruz.

Şarkı yazarak para kazanabilirsiniz

Evet yanlış duymadınız, şarkı yazarak para kazanmak aslında yetenek gerektiren bir yöntem, lakin eğer böyle bir yeteneğiniz var ve iyi bir müzikal bilgiye, sağlam bir müzik kullağına ve şarkı yazma becerisine sahipseniz bunu yapabilirsiniz. Yazabileceğiniz bir şarkı ile ünlü olabilir, gerçekten de yüksek gelir elde etmiş olabilirsiniz. Şarkı yazabiliyor, fakat söyleyemiyor iseniz başka birinin yardımına başvurun. Unutmayın, eğer şarkı yazaıp ve bunu söylebilirseniz, bugünlerde müzik klipi çekmek çok kolay. Ayrıca spotify ve youtube müzik gibi yerlere yükleyerek ünlü olma ve para kazanma potansiyelinizi yüklseltebilirsiniz.

Arkadaşlık et para kazan

Kullağa arkadaşlık et para kazan söylenmesi tuhaf gelebilir, fakat günümüzde para kazanmanın bir çok yöntemlerinden biri de bu. Eğer siz ve veya birileri dünyanın bir yerine gitmek istiyor ise, onlara hizmet sunan web siteleri bulunmakta. Arkadaşlık sitesine kayıt oluyor ve bekliyorsunuz. Söz gelimi Ankara’da yaşıyorsunuz ve alman bir turist Ankarayı doya doya gezmek istiyor. Bir nevi mimandarlık yaparak para kazanıyorsunuz. Günümüzde Türkiye’de benzer girişimlerden haberdar oluyoruz. Siz de takip ederek Turist gezdirerek para kazanabilirsiniz. Sosyal ve eğlenceli bir kişiliğinizin olduğunu düşünüyor iseniz, bu yöntemi kaçırmayın.

Arabanı reklam şirketlerine kiralayarak para kazan

Arabanı reklam şirketlerine kiralayarak para kazanabilirsiniz. Evet günümüzde para kazanmanın yöntemlerinden biri de paranızı korumak olabilir. Eğer yaşadığınız yer işlek bir bölgede ise, reklam şirketleri arabanızın cephesini kiralamak isteyebilirler. Bu yöntem ile arabanıza aldığınız benzinden de tasaruf etmiş olabilirsiniz.

Anket doldurarak para kazanmanın yollarına bakın

Eğer evde zamanınız var ise, ve bu zamanı para kazanmak ile harcamak istiyor iseniz bu yöntemiz de deneyin. Evinizde dizi veya filim izlerken, reklam aralarında anket doldurarak para kazanın. Sadece 5 dakikalık kısa süreli işlemler ile günlük cep harçlığı kazanabilirsiniz.

Eşyalarınızı kiralayarak para kazanın

Evinizde bulunan eşyalarınızı kiralayarak para kazanabilirsiniz. Örneğin bir tamir setiniz var, aldınız bir kullandınız ve evinizin bir köşesinde duruyor. Testere, mobilya yapım düzenleme malzemeleriniz var ise, kiralayabilirsiniz. Hatta eğer kendiniz bu işlerden de anlıyor iseniz, bir hizmet de sunabilirsiniz.

Kutu içeriğinden para kazanın

Eski kutuları toplayarak para kazanabilirsiniz. Örneğin geri dönüşüm için kullanılabilecek kutuları toplayarak veya cam, metal, plastic ve benzeri geri dönüşüme uygun malzemeleri toplayarak ilgili toplayıcılara teslim ederek para kazanın.

Müzik dinlerken para kazan

Nasıl müzik dinlerken para kazanırım yolunu araştırdınız mı? muhtemelen hayır çünkü bir yöntem pek de bilinmez. Sürekli yeni şarkılar keşfetmek tam size göreyse ve gerçekten iyi bir dinleyici olduğunuza inanıyorsanız, bu iş tam size göre. Dünya genelinde faaliyet gösteren bir web sitesi bu işi yapıyor ve 14 milyon yakın yorum bulunan sitede 1 milyon dolardan fazla kazanç elde edildiği görülüyor. Yapmanız gereken 90 saniyelik kayıtları dinleyerek yorum yapmak ve eleştirilerde bulunmak. Bu işi yeni yapmaya başlayanlar için az bir ücret ödeniyor; ama deneyim puanınız arttıkça dinlediğiniz 90 saniyelik şarkı başına 10 dolara kadar para kazanma şansınız var !

8 thoughts on “Oturduğum yerden nasıl para kazanırım”

  1. Nasıl müzik dinlerken para kazanırım yolunu araştırdınız mı? muhtemelen hayır çünkü bir yöntem pek de bilinmez. Sürekli yeni şarkılar keşfetmek tam size göreyse ve gerçekten iyi bir dinleyici olduğunuza inanıyorsanız, bu iş tam size göre. Dünya genelinde faaliyet gösteren bir web sitesi bu işi yapıyor ve 14 milyon yakın yorum bulunan sitede 1 milyon dolardan fazla kazanç elde edildiği görülüyor. Yapmanız gereken 90 saniyelik kayıtları dinleyerek yorum yapmak ve eleştirilerde bulunmak. Bu işi yeni yapmaya başlayanlar için az bir ücret ödeniyor; ama deneyim puanınız arttıkça dinlediğiniz 90 saniyelik şarkı başına 10 dolara kadar para kazanma şansınız var !

    Reply
  2. Uygulama güzel gayet ama görevler daha fazla ve çoklu yönden olmalı ki bizde kafamıza göre istediğimiz zaman o görevleri tamamlayalım rahatlıkla. Yine de memnunum gayet işimi görüyor. Öğrenci ve ev hanımları için güzel.

    Reply
  3. Gerçekten çok işe yarar bir makale olmuş. Kaç gündür bu konu hakkında araştırma yapıyordum bir türlü istediğim şeyi bulamamıştım bu makale bana çok yardımcı oldu teşekkürler

    Reply

Leave a Comment