Acil Para Lazım Kredi Çekemiyorum

Acil Para Lazım Kredi Çekemiyorum

Acil para lazım çekemiyorum sorunuyla karşılaştıysanız sizlere aşağıda önereceğimiz yöntemlerden yararlanabilirsiniz.

İnsanlar bazen acil paraya ihtiyaç duyabilirler. O ihtiyaç anlarında bankalardan kredi çekmeye çalışırlar fakat bazı sebeplerden dolayı talepleri kabul edilmez. Özellikle bu durum kredi notunuzun düşük olmasından kaynaklanmaktadır. Kredi notu düşük olan kişilere bankalar kredi vermezler. Bankalardan kredi alabilmek için öncelikle kredi notunuzu yükseltmeniz gerekiyor. Ancak kredi notunun yükseltmesini bekleyecek zamanınız yoksa belirteceğimiz yöntemlerle hemen acil nakitte sahip olabilirsiniz. Siz kredi çıkmıyor diye üzülmeyin çünkü hemen nakit ihtiyacınızı karşılayacak birçok yöntem var.

Nakit Para Bulmanın Yolları

Nakit para bulmanın yolları sayesinde acil ihtiyaçlarınızı hemen giderebilirsiniz. Bankaların dışında nakit para bulma yollarını şöyle sıralayabiliriz:

Faturalı Hat Üzerinden Mağazalardan Kredi Çekmek

Bazı Mediamarkt, Vatan ve Teknosa gibi teknoloji mağazaları bankalarla iş birliği yaparak insanların ürünlerinden almasını sağlıyor. Bu iş birliği sayesinde insanlar; dizüstü bilgisayar, telefon ve diğer beyaz eşya ürünlerini zorlanmadan satın alabiliyorlar. Mağazalar stant açarak kişilerin almayı düşündükleri ürünlere göre onlara küçük krediler veriyorlar. Örneğin; 6 bin TL’lik bir cep telefonu için o miktarda kredi veriyorlar. Mağazanın vermiş olduğu kredi başka mağazalarda ve ürünlerde kullanılamıyor. Mağazalarla bankalar tarafından verilen bu krediyi daha sonra taksit şeklinde ödemeniz gerekiyor. Aynı zamanda aldığınız ürünü başka yerlerde de nakit paraya kolayca dönüştürebilirsiniz.

Senet- Çek Alıp Bozdurma

Banka hariç nereden para bulabilirim diyenler için senet çek bozdurma işlemi çok avantajlıdır. Senet, çek satın alma işlemlerini aslında finansal kurumlar yasal olarak yapıyor. İlk olarak bu yöntemden yararlanmak için tanıdığınız ve güvendiğiniz esnafa gitmeniz gerekiyor. O esnaftan henüz günü gelmemiş olan çekle senetleri alıp daha sonra faktöring bir firmada bozduruyorsunuz. Faktöring şirket sizden, hizmet karşılığı komisyon kesintisi yapıyor. Komisyon kesintisi; çek ve senet üzerindeki yazan rakamın %10- %25’i arasındadır. Faktöring firmalar ve bankalar; çeklerdeki risk endeksini mutlaka kontrol ediyorlar. Eğer çeklerde karşılıksız çıkma ihtimali varsa; banka ve faktöring firmalar bunu paraya çevirmezler.

Cep Telefonu Üzerinden Senetle Kredi Alma

Nakit para bulmanın yolları denildiğinde diğer uygulanan yöntemse, cep telefonu üzerinden senetle kredi alınmasıdır. Cep telefonu satın alıyor gibi yaparak aslında bu yöntemde senetle kredi çekiyorsunuz. Son zamanlarda çok uygulanan bu yöntemi, senetle telefon satışı yapan firmalar gerçekleştiriyor. Belirttiğimiz firmalar, senetle telefon satar fakat telefonları kesinlikle elden teslim etmiyorlar. Telefon yerine size nakit para veriyorlar. Akabinde sizde telefonun ödemesini yapıyormuş gibi yapıp, çektiğiniz mini krediyi ödüyorsunuz.

Senetle Telefon Satın Alıp Aynı Gün İçerisinde Başka Yerde Onu Nakit Paraya Çeviriniz

Anında nakit para lazım diyenler için diğer bir yöntemse; senetle telefon satın alınıp aynı gün içinde başka yerde onun paraya çevrilmesidir.

Günümüzde pek çok teknoloji mağazası; senetle cep telefonun satışını gerçekleştiriyor. Bunun için teknolojileri mağazaları kişinin; T.C. kimlik belgesini kullanmaktadır. Senetle cep telefonu almak ilk etapta size pahalı gelecek. Fakat kutusunu açmadan hemen başka telefonculara sattığınız takdirde daha hızlı elde edebileceksiniz.

Para lazım ne yapmalıyım diye kara kara düşünenlere yardımcı olacak şirketler var. Yukarıda bahsettiğimiz yöntemleri uygulamanız için size fırsat verecek bazı şirketler;

  • Senetsepet
  • Vestel
  • Teknosa
  • Mediamarkt
  • Vatan
  • Evkur
  • Bosch olarak sıralanabilir.

Yukarıda detaylı şekilde anlattığımız yöntemlerle para kazanabileceğiniz gibi bir de sitemize üye olarak da önemli kazançlar elde edebilirsiniz. Hızlı ve anında para lazım konusunda sitemizden yararlanabilirsiniz.

 

2 thoughts on “Acil Para Lazım Kredi Çekemiyorum”

Leave a Comment