Arby’s Bayilik Şartları Nelerdir? Kazandırır Mı?

Arby’s Bayilik Şartları Nelerdir? Kazandırır Mı?

Özellikle AVM’lerde karşımıza çıkan Arby’s şubeleri en popüler restoran zincirlerinden biridir. Arby’s şubelerinde incecik dilimlenmiş mükemmel dana etleri yiyebilirsiniz. Bu lezzeti tattıktan sonra artık bırakamayacağınızın garantisini verebiliriz. Ayrıca Arby’s şubelerinde sadece dana eti ile hazırlamış menüler değil bunların yanı sıra patatesler, çeşitli tatlılar, sandviçler ve salata çeşitleri de bulmanı mümkündür.

Arbys Bayiligi Nasil Alinir
Arby’s Bayiliği Nasıl Alınır?

Arby’s, ülkemizde yaklaşık 50 yıldır hizmet vermektedir. Arby’s markası dünya genelinde de oldukça popüler bir markadır. Dünya çapında 4 bine yakın şubesi bulunan marka, oldukça sevilmektedir. Ülkemizde ise 13 şehirde Arby’s şubesi bulunmaktadır.

Arby’s bayilik alarak sizlerde şehrinize Arby’s lezzetlerini taşıyabilirsiniz. Arby’s bayilik alabilmek için firmanın sizden talep ettiği şartları yerine getirmeniz zorunludur. Arby’s bayilik almak isteyen bir kişide aranan en önemli özelliklerden biri girişimci bir ruha sahip olmasıdır. Arby’s oldukça büyük bir firmadır. Bu nedenle bayilik alan kişi firmanın sorumluluğu taşıyabilmelidir. Firmanın sorumluluğunu alabileceğiniz ve yatırım bedelini ödeyebileceğinizi düşünüyorsanız Arby’s firmasına başvuru talebinde bulunabilirsiniz.

Arby’s Bayilik Şartları Nelerdir?

Arby’s firması marka adı ve kimliği olan önemli restoranlar zincirinden biridir. Bu nedenle bayilik vereceği kişilerde bazı özellikler ve şartlar aramaktadır. Şartları yerine getiren kişiler yatırım bedelini de ödeyebilecek duruma sahipse Arby’s bayilik almaya hak kazanırlar. Arby’s bayilik almak için yerine getirmeniz gereken şartlardan bazıları şunlardır:

  • Bayilik açmak istediğiniz mekânı dikkatle seçmeniz gerekmektedir. Çünkü bu konu marka için büyük önem taşımaktadır. Arby’s bayilik açılacak şube insan ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgeler olmalıdır. Bayiliği açmak istediğiniz şube, yetkili kişiler tarafından incelenir ve kabul edilirse bayilik açmanıza izin verilir.
  • Bayilik açılacak şube caddede bulunuyorsa zemin kat tercih edilmelidir.
  • Bayilik alabilmek için gerekli olan yatırım bedelini ödemeniz gerekmektedir. Bu bedel 400 bin Dolar+ KDV olarak belirlenmiştir. Yatırım bedelini ödeyen kişiler aynı zamanda markanın lisansını da almış olur. Marka sizden net kazancınız üzerinden %13’lük bir pay talep eder.
  • Açılacak şube en az 120 metrekarelik bir alana sahip olmalıdır.
  • Bayilik işlettiğiniz süre boyunca işinizin başından ayrılamaz ve işinizi başkasına devredemezsiniz.
  • Açılacak Arby’s şubesinin yakınlarında bir başka Arby’s şubesinin bulunmaması gereklidir.
  • Bayiliğin ön cephe genişliği en az 6 metre, tavan yüksekliği ise an az 2,90 metre olmalıdır.

Arby’s Bayiliği Nasıl Alınır?

Girişimci bir ruha sahip olduğunuzu ve yatırım bedelini ödeyebileceğinizi düşünüyorsanız Arby’s bayilik almak için başvuru talebinde bulunabilirsiniz. Arby’s bayilik almak için, Arby’s markasının resmî sitesinde yer alan başvuru formunu doldurmanız gereklidir. Başvurunuz onaylandığı zaman firma sizinle iletişime geçecektir. Firma ile anlaşma sağlarsanız, gerekli sözleşmeler imzalanır. Tüm eksikler giderildikten sonra bayilik açmaya hak kazanırsınız. Arby’s bayilik sizlere kısa zamanda güzel kazanç sağlayacak iyi bir iş fırsatıdır.

Bunu da oku: Kripto Paradan Para Kazanmak 2022

1 thought on “Arby’s Bayilik Şartları Nelerdir? Kazandırır Mı?”

  1. çok iyi uygulama iyi para veriyor ama ininal kartını eklese daha iyi olacak ama şu an güzel uygulama durumum olmadığı için indirdim.

    Reply

Leave a Comment