Banabi İş Başvurusu Nasıl Yapılır, Şartlar Neler?

Banabi İş Başvurusu Nasıl Yapılır, Şartlar Neler?

Banabi iş başvurusu nasıl yapılır? Banabi kuryeliği için gerekli iş şartları araştırılan içeriklerden birisi olarak öne çıkmaktadır. Yazımızın devamında Banabi iş başvurusu gerçekleştirmeye dair merak edilen içeriklere değiniyor olacağız.

Banabi kurye başvurusuna dair öncelikle bayilik sistemi üzerinden çalışmayan bir firma olduğu ifade edilebilir. Bütün operasyon içeriklerinin kendi içerisinde sağlayan firma Trendyol ve Hepsiburada gibi kendi motoru ile çalışmak isteyen kuryelere benzer bir uygulamaya sahip değildir.

Banabi kurye iş ilanları için öncelikle sektörde öne çıkan kariyer sitelerini takip etmekte fayda vardır. Banabi kurye iş ilanları genellikle bu platformlar üzerinden yayınlanır. Kişiler başvuruları inceleyerek kendilerine en uygun iş alanını tercih edebilir. Başvurular değerlendirilirken süresinin dolmamış olduğuna dikkat etmek gerekir.

Talep edilen içerikler uygunsa kısa süre içerisinde başvuru yapmak mümkün olur. Son dönemlerde Banabi kurye iş ilanlarının yoğunluklu olarak kariyer.net sitesi üzerinden yayınlandığı bilinmektedir. Büyük şehirler başta olmak üzere çok sayıda ilde Banabi kurye başvurusu yapılmaktadır.

Banabi Kurye Başvurusu nasıl ve nereden yapılır ?

Banabi kurye başvuru şartları değerlendirilirken genellikle kurye olarak benzer sektörlerde deneyim aranır. Ayrıca en az 6 ay kadar önce alınmış olan A1 ehliyeti veya en az 2 ay önceden alınmış olan A2 ehliyetine sahip olmak gerekir. Doğrudan ehliyeti de geçerli olacaktır. Trafik kurallarına dikkat eden ve ekipman güvenliğini özen gösteren kişiler tercih edilmektedir. Ayrıca kurye çalışma alanının genel beklentileri arasında yer alan esnek çalışma saatlerine uyumlu olma şartı aranır.

Banabi kurye üyeliğine dair onay aldıysanız işe başlamadan önce her alanda olduğu gibi teslim edilmesi gereken bazı belgeler öne çıkar. İş başvurusu olumlu sonuçlanırsa Banabi kurye eğitimi ve motorlu kuryeye dair test eğitimi verilir.

Bunların geçilmesinin ardından standart olarak sunulan başlangıç evraklarını teslim edilmesi gerekir. Ardından işe başlanabilir. Genellikle günümüzde e posta ile talep edilen evraklar temel olarak şu şekildedir:

  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Ehliyet sürücü belgesi
  • İkametgah belgesi
  • Sabıka kaydı
  • Garanti Bankası hesap bilgisi
  • Sürücü belgesi ceza sorgulama ekranı görüntüsü
  • 4 adet vesikalık fotoğraf
  • HES kodu
  • SGK hizmet ve tescil dökümü
  • Hijyen belgesi
  • Vukuatlı nüfus kayıt örneği

Yukarıdaki evrakların teslim edilmesi ile birlikte Yemek Sepeti firmasının doktoruna teslim edilmesi gereken bazı evraklar bulunmaktadır. Bunlar hemogram testi, açlık kan şekeri testi, odyogram, akciğer filmi, göz muayenesi ve ilaç sorgulama unsurlarıdır. Sağlık raporu almak amacıyla gidilen poliklinik te işe başlama belgesi adı altında tam kapsamlı olarak hepsini almak mümkündür.

Banabikurye Maaşı nekadar ?

Banabikurye maaşı işe başvurmak isteyen kişilerin en çok merak ettiği içeriklerden birisidir. 2021 senesi için ortalama olarak 3200 TL’den başladığı bilinmektedir. Ayrıca 650 TL civarı yemek ödemesi amacıyla ticket kart kullanımı söz konusu olur. Özel sağlık sigortası yapılmasının yanı sıra haftalık olarak 40 saat çalışma ve esnek çalışma modeline uygun olmasının talep edildiği vardiya sistemi bulunur.

Banabi kuryeliğine dair merak edilen pek çok içerik nedeniyle çalışanların internet üzerinde yaptığı yorumlar araştırılmaktadır. Sizler de genel olarak bilgi sahibi olmak amacıyla bu tarz içerikleri inceleyebilirsiniz.

Yukarıda şartları ve ayrıntıları verilen Banabi kurye markasına başvuru yapmak için doğrudan firmaya başvuru yapmak yerine Yemek Sepeti Banabi markası adı altında iş başvurusu yapmak gerekmektedir. Bu doğrultuda uygulanacak tüm adımlar yukarıda özetlendiği şekildedir. Ayrıntılara dair bilgi sahibi olmak için doğrudan firmanın ilanları incelenebilir ve başvuru yapılabilir.

10 thoughts on “Banabi İş Başvurusu Nasıl Yapılır, Şartlar Neler?”

  1. Böyle zamanda çalışanın hakkını veren işveren bulmak zor banabi uygulamasından da çoğu kişi memnun çevremde umarım daha iyi yerlere gelir uygulama ve şirket..

    Reply
  2. Böyle zamanda çalışanın hakkını veren işveren bulmak zor banabi uygulamasından da çoğu kişi memnun çevremde

    Reply
    • Bana bi kurye için gerekli olan şartları ne şekilde bilmiyordum task paranın blog sayfası sayesinde gerekli olan şartları ve maaşlarına kadar öğrenmiş oldum çok teşekkürler

      Reply
  3. Banabide Çalışmayı Düşünüyordum Ve Herkes Ayrı Kafan Birşeyler Diyordu Ama Burdaki Yazıyı Gördüm Ve Okudum Çok AÇıklayıcı Olmuş Teşekkürler

    Reply
  4. Banabı deki çalışanların işi çok zor çünkü sürekli git gel yapıyorlar ve yoruluyorlar ama eğer motor kullanmayı seven varsa banabi kurye olabilir

    Reply
  5. Günümüzde neredeyse doktor maaşlarına yaklaśan bir iş. Çevremde bu işi yapıp öğretmenlerden fazla para kazanan tanıdığım da var. Benim gibi bu işi düsünenler icin gerekli bir yazı.

    Reply

Leave a Comment