A101 İş Başvurusu Nasıl Yapılır, Şartlar Neler?

A101 iş başvurusu nasıl yapılır, şartlar neler konusunda bilgi sahibi olup, Türkiye’de en çok şube sayısı olan markette istihdam edebilirsiniz.

A101, Türkiye’de uygun fiyatlı market olmasıyla biliniyor. 2008’ de kurulan A101, çok kısa sürede Türkiye’nin önemli marketi haline gelmiştir. A101’in Türkiye’nin tüm şehirlerinde şubeleri yer alıyor. Türkiye’nin 81 ilinde ve 923 ilçesinde A101 marketi faaliyet gösteriyor. A101 fiyat politikası sayesinde dilediğiniz ürünü kolayca alabilirsiniz. A101 market zincirinin en önemli özelliği, belirli tasarım anlayışından oluşmasıdır. A101 marketlerinin tüm şubeleri aynı ürün yelpazesinden oluşmaktadır. Aynı zamanda marketlerin boyutlarının da aynı olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca ürün dağıtımları da eşit şekilde tüm şubelere dağıtılıyor.

A101 İş Başvurusu Nasıl Yapılır, Şartlar Neler
A101 İş Başvurusu Nasıl Yapılır, Şartlar Neler

A101 İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

“A101 iş başvurusu nasıl yapılır” konusunda birkaç yöntemi mutlaka uygulamanız gerekiyor. Pratik, hızlı şekilde resmi internet sayfasından A101’e iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Ayrıca A101 şubelerinden de iş başvuru formunu doldurmanız gerekiyor. Resmi internet sayfası üzerinden yapılan iş başvuruları genel nitelik taşımaktadır. A101 şubelerinden herhangi birinde personel açıklığı olduğunda genel başvurulara bakılmaktadır. 2. Şubelerden yapılan başvurularsa, direkt şubelerden olmaktadır. Hangi A101 şubesinde personel ihtiyacı varsa başvurular onun için değerlendirilir. A101 iş başvurusu için birkaç şartı taşımak gerekiyor. O şartlar;

  • Minimum lise mezunu olmak,
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Erkek adayların askerliğini yapması,
  • Kamusal haklardan mahrum olmamak,
  • Vardiyalı çalışmaya uyum sağlamak,
  • Yoğun iş temposunda zorlanmayacak,
  • Görevi engelleyecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması gibi birçok etken A101 iş başvuru şartlarındandır.

İlginizi Çekebilir – Madenciliği Yapılan Coinler

Belirttiğimiz şartları taşıyan adaylar, A101 marketlere iş başvurusu yapabilir. Başvurularınız olumlu değerlendirildiği takdirde A101 tarafından aranacaksınız. A101 marketleri personel çalışanlarının haftalık 1 gün izinleri vardır. A101 marketi personelleri 2 vardiya sistemiyle çalışıyorlar.

A101 Personel Maaşları Ne Kadar?

“A101 personel maaşları ne kadar” hususunu en düşük asgariden hesaplamak gerekiyor. En düşük A101 personel maaşlarını asgari ücretten hesaplamak gerekiyor. İşe yeni başlayan bir kişi, asgari ücretten başlayıp tecrübe kazandıkça maaşlarda da artma olmaktadır. Ayrıca A101 marketlerde maaşların içerisinde yemek ücreti de yer alıyor. Bu kapsamda A101 personelleri asgari ücretin biraz üzerinde maaş alıyorlar.

A101 personel maaşları, mağaza sorumlusu olanlarda daha fazladır. Özetle; A101 personelleri işe girdiklerinde en düşük asgari ücreti alırken, mağaza sorumlusu olduklarında maaşları da direkt artıyor. Mağaza sorumluları, mağazaların; stok durumlarını, eksikliklerini ve personellerin vardiyasını ayarlamaktadır. Mağaza sorumluları, personel ihtiyaçlarını ve boşalan pozisyonları da ayarlamaktadır.

A101 İş Başvurusu Nasıl Yapılır, Şartlar Neler
A101 İş Başvurusu Nasıl Yapılır, Şartlar Neler

A101 Personelleri Hangi Görevleri Yapar?

“A101 personelleri hangi görevleri yapar” sorusunu tam yanıtlayabilmek için; mağaza genel işleyişini çok iyi bilmek gerekiyor. A101 marketlerde müşteri memnuniyeti çok önemlidir. Onun için bu mağazaya seçilen personellerde büyük önem taşıyor.

A101 mağazasında çalışanlar;

  • Stok kontrolü,
  • Ürün yerleştirilmesi,
  • Temizlik vb. uğraşları da yerine getiriyor. O yüzden mesai saatlerinin çok yorucu olduğunu söyleyebiliriz.

A101 mağazasında çalışmak istiyorsanız yoğun iş temposunu göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Aynı zamanda takım çalışmasına yatkın olmanız gerekiyor. A101 kariyer için belirttiğimiz noktaları mutlaka düşününüz. A101 mağazasında çalışanlar ayrıca;

  • Kasada fazla tutar olmamasına,
  • Kasada açık vermemeye dikkat etmeleri gerekiyor.

A101 çalışanları, düzenli olarak ürün etiket kontrollerini de yapıyorlar. Reyonların devamlı takip edilmesi vb. konularda önemli noktalardır. A101 market çalışma koşulları; Türkiye’nin 81 ilindeki tüm şubelerde geçerli olduğunu söyleyebiliriz. A101 market hafta içi ve sonu çalışma saatleri; 09:00- 21:00 arasındadır. Belirttiğimiz saatler her gün için geçerlidir.

15 thoughts on “A101 İş Başvurusu Nasıl Yapılır, Şartlar Neler?”

  1. Maalesef günümüz sorunlarından en önemlisi işsizlik. Işsiz gençlerimiz biraz araştırırsa böyle bilgilendirici makaleleri okursa kendilerine uygun işlere ulaşabilirler

    Reply
  2. Bu şekilde bilgilendirici makaleler yazdığınız için teşekkür ederim çoğu insan iş başvurusu yapmayı bilmiyor bu makaleler onlar için yol gösterici nitelikte olacaktır.

    Reply
  3. Şimdi ben üniversite mezunuyum oraya girmek yani çalışmak için nasıl bir yol seyretmeliyim. Orada çalışmak için nasıl bir şartlar var puanlamı yoksa mülakatla mı veya başka şartlarla mı alıyor.

    Reply
  4. Şube sayısı düşünüldüğünde, neredeyse her mahallede olan A101 marketler için iş bavuru şekli ve şartları çok güzel açıklanmış. Çalışma temposu yoğun kabul ediyorum. Evlere yakın şubeler olduğunda çok avantajlı. Çok faydalı bir yazı olmuş. teşekkürler.

    Reply
  5. Ulkemizde okuyan da okumayan da a101 bim vb calismakta isteyen kolay bi sekilde a101e basvuruda bulunabilir detayli acikliyici bir yazi oldu tesekkurler

    Reply
  6. Market başvurusu hakkında detaylı bir yazı olmuş normalde Google sayfalarında daha kısa olur aklımda olan soruları da yardımcı oldu

    Reply
  7. Bence evden iş arıyanlae için mükemmel bir site olmuş ben çok beğendim güzel bir proje harika

    Reply

Leave a Comment