Bilgisayardan Hoşlananlar İçin 5 Basit İş Fikri

Bilgisayardan Hoşlananlar İçin 5 Basit İş Fikri

Bilgisayardan Hoşlananlar İçin 5 Basit İş Fikri yazımızı bilgisayar başında fazlaca zaman geçirenler için yazıyoruz. Pek çoğumuz gibi sizde bilgisayardan hoşlanıyor ve bilgisayarın başında uzun zaman kalıyorsanız. O zaman bizim yazımız size faydalı olabilir.

 

Bilgisayarın başında geçirdiğiniz zamanlar kazanca dönüştürmeye ne dersiniz? Bu sayede hem para kazanarak bütçenizi rahatlatacak hem de boş vakitlerinizi değerlendirdiğiniz için kendinizi daha iyi hissetmiş olacaksınız. Burada bizim ünlü atasözümüz hatırlatmadan geçmeyelim. Ne demişler? Çalışan demir pas tutmaz.

 

Google aramalarında sıkça rastladığımız iş fikirlerini mutlaka sizde görmüşsünüzdür. Bu yazılarda çeşitli iş olanaklarını arkadaşlarımız yazmışlar. Ancak biz size bu yazımızda şimdiye kadar hiç duymadığınız farklı 5 basit iş fikri olanağını anlatacağız. Elbette ki bu iş fikirleri sizin yetenek be becerilerinize bağlı olup seçtiğiniz İşte azmetmeniz ve başarılı olmayı hedeflemeniz gerekiyor. Bilgisayardan Hoşlananlar İçin 5 Basit İş Fikri.

 

1- Hobilerinizi Satarak Bilgisayardan Para Kazanabilirsiniz.

 

Bilgisayardan Hoşlananlar İçin 5 Basit İş Fikri olan yazımızdaki ilk tavsiyemiz hobilerini kazanca dönüştürerek hobileri ile para kazanan arkadaşlarımızın işlerinden söz ederek başlıyoruz.

 

İyi kötü herkesiz becerdiği ve bu işle meşgul olurken ‘’bu iş beni dinlendiriyor’’ dediğimiz bir meşguliyet vardır. Bu işler belediyelerin açtığı kurslara katılarak edindiğimiz hobiler olabilir. Biz size bu yazımızda bizzat kendimizin şahit olduğumuz, hobilerini iş fırsatına dönüştürmüş kişilerden söz ediyoruz.

 

Bu kişiler arasında pasta kursuna giderek butik pastacılık yaparak siparişlere yetişemeyen kişilerde var ev yemekleri ve ya diyet yemekleri yaparak sipariş alanlarda var. Ayrıca evinin balkonunda ve ya bahçesinde yetiştirdiği özel çiçekleri internetten satarak para kazananlarda var. Sizin de yapmaktan hoşlandığınız bir hobiniz varsa olmaz demeden önce bir atak yaparak en azından bir kez denemelisiniz.

 

2- Organik Solucan Gübresi İle Bilgisayardan Para Kazanabilirsiniz.

 

Bilgisayardan Hoşlananlar İçin 5 Basit İş Fikri yazımızdaki 2. Tavsiyemiz ise biraz fraklı ama beklide sin hiç duymadığınız işlerden birisi. Bu işite bilgisayar başında oturarak yapmanız gereken bir iş olanağı. Organik solucan gübresi yakın zamana kadar hiç duymadığımız bir gübreydi.

 

TV programları ve yazılarda yer alan solucan gübre artık yapı marketlerinde bile bulabildiğimiz gübredir. Ancak marketlerde satılan solucan gübresi çok pahalı olduğu için herkes bu gübreyi alamıyor. Bizim burada size tavsiyemiz şu şekilde olacak; solucan gübresini hobi amaçlı üreten kişiler elde ettikleri solucan gübresini yasal bir tesis açamadıkları için satamıyorlar. Ama ürettikleri gübreyi satmak için ilan veriyorlar.

 

Siz sosyal medya üzerinden sıkı bir çalışma ile solucan gübresinin faydalarını anlatarak yani iyi bir reklam yetene ile pazarlaya bilirsiniz. Solucan gübresini satışında aracı vazifesi ile bilgisayardan kazanç sağlayabilirsiniz.

 

3- İkinci El Bebek Eşyaları İle Bilgisayardan Para Kazanabilirsiniz.

 

Bilgisayardan Hoşlananlar İçin 5 Basit İş Fikri yazımızın 3. İş fikride biraz farklı ama bu işle çok para kazanların olduğu bir i olanağı. Bilindiği gibi bebek eşyaların de her bir bebek ihtiyacı el yakıyor denecek kadar pahalı. Ayrıca herkes bilir bütün bebek eşyaları, sadece birkaç kez kullanılır bebeğin büyümesiyle yepyeni kalır ve verilecek birileri aranır. İşte sizde sanal bir mağaza açarak ikinci el bebek eşyası alıp satarak bilgisayar başından kalkmadan para kazanabilirsiniz.

 

4- Yazı Yazarak Bilgisayardan Para Kazanabilirsiniz.

 

Bilgisayardan Hoşlananlar İçin 5 Basit İş Fikri yazımızın 4. Tavsiyesi de bizzat benim yaptığım iştir. Canlı örneklerinden birisi olarak yazmayı seviyorsanız benim gibi bilgisayar başından kalkmadan makale yazarak para kazanabilirsiniz.

 

5- Grafik Tasarımı Yaparak Bilgisayardan Para Kazanabilirsiniz.

 

Bilgisayardan Hoşlananlar İçin 5 Basit İş Fikri yazımızın sonuncusu da çağımızın parlak mesleklerinden grafik tasarım işi. Bilgisayardan grafik tasarımı yaparak para kazanabilirsiniz. Grafik tasarım kurslarına katılarak bu işi öğrenebilir evden sipariş alarak bu işi yapabilirsiniz.

 

14 thoughts on “Bilgisayardan Hoşlananlar İçin 5 Basit İş Fikri”

  1. Aslında çok güzel bir yaklaşım olmuş . Hobilerimizle bilgisayrı birleştirmek ve bundan kazanç sağlamak çok güzel.

    Reply
  2. Bu aşırı önemli bilgiler için çok teşekkür ederim işimize yarayacak bir takım bilgiler içeriyor baya güzel olmuş

    Reply
  3. Bilgisayar dan anlayanlar hoşlananlar için güzel bir yazı iş fikirlerini derleyen yazı okuduk Bu bilgiler bizleri çok iyi yönlendircek.

    Reply

Leave a Comment