Binance CEO’su Dogecoin ve Bu Altcoin’ler İçin Müjdeyi Verdi!

Kripto paraların günlük ödemelerde kullanılması sektörün geleceği açasından oldukça önemli. Bu konuda önemli bir gelişme Dubai’dan geldi. Binance CEO’su CZ tarafından yapılan duyuruda; Dogecoin, BTC ve ek altcoin’lerin artık Binance Pay üzerinden dev bir alışveriş merkezinde ödeme yöntemi olarak kabul edileceği söylendi.

29 alışveriş merkezi ve 13 otel artık Dogecoin ve bu altcoin’leri kabul ediyor

Dubai merkezli alışveriş merkezi Majid Al Futtaim artık Dogecoin (DOGE), Bitcoin (BTC) ve Ethereum’u (ETH) Binance Pay ile ödeme olarak kabul ediyor. Duyuru, Binance CEO’su CZ tarafından geçtiğimiz saatlerde yapıldı.

Shiba Inu rakibi Dogecoin (DOGE), Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) artık Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki 29 alışveriş merkezinde, 13 otelde ve dört karma kullanımlı toplulukta kabul ediliyor. Bunun için Majid Al Futtaim, Blockchain ekosistemi ve kripto para altyapı sağlayıcısı Binance ile bir ortaklık imzaladı.

Binance Pay ödemelere aracılık ediyor

Her iki taraf arasında imzalanan ortaklık, MAF’ın BinancePay’i işine entegre etmesine ve müşterilerin Majid Al Futtaim’in çeşitli yerlerinde Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin gibi kripto paralarla satın almalarına olanak tanıyacak.

Bunun yanı sıra holding, Binance platformundaki NFT’lerin listelenmesi ve birden fazla platformdan kripto paraları tutmak için bir dijital cüzdan altyapısı oluşturmak dahil olmak üzere Binance ile birden fazla Blockchain projesinde çalışmayı amaçlıyor. Etkinlikle ilgili olarak Majid Al Futtaim CEO’su Alain Bejjani şunları söyledi:

Günümüzde üstel teknoloji geliştirme hızı, yalnızca tüketicilerin hem fiziksel hem de dijital dünyada olağanüstü müşteri deneyimleri için doyumsuz iştahıyla eşleşiyor.

Binance CEO’su ve kurucu ortağı Changpeng Zhao’da konuyla ilgili şunları söyledi:

Web3 teknolojilerini entegre etmek, müşterilerine markalarıyla etkileşim kurmanın yenilikçi yeni yollarına erişim sağlayacak ve yeni ödeme yolları sağlayacak. Bunun gibi ortaklıklar sayesinde, bir sonraki dijital çağı tanımlamaya gelen yenilikçi kullanım durumlarının ortaya çıktığını göreceğiz ve Majid Al Futtaim, fiziksel ve Web3 deneyimleri arasındaki boşluğu doldurmada öncü olacak şekilde konumlandı.

Binance Pay, kullanıcıların ve yatırımcıların tüm dünyada kripto ödemelerini sıfır ücretle ödemelerini, göndermelerini ve almalarını sağlayan Binance App üzerinde güvenli bir kullanıcıdan kullanıcıya ödeme ağ geçididir. BinancePay şu anda aşağıdaki kripto para birimlerini kabul ediyor.

  • ADA, ATOM, AVA, BCH, BNB, BTC, BUSD, CTSI, DASH, DOGE, DOT, EGLD, EOS, ETC, ETH, FIL, FRONT, FTM, GRS, HBAR, IOTX, LINK, LTC, MANA, MATIC, NEO, OM, ONE, PAX, QTUM, STRAX, SXP, TRX, TUSD, UNI, USDC, USDT, VAI, VET, WRX, XLM, XMR, XRP, XTZ, XVS, ZEC, ZIL

Leave a Comment