Dolar bugün nekadar oldu ? Daha da yükselir mi ?

Dolar bugün nekadar oldu ? Daha da yükselir mi ?

Euro ve dolar ne kadar? 1 Dolar kaç TL? 11 Kasım 2021

Bugün 11 kasım 2021 günü dolar ve euro nekadar oldu ? yükselmeye devam ediyor mu ? 1 dolar 11 kasım günü 9,91 TL en yüksek seviyesini gördü. 1 euro ise 11,38 ile tarihin zirvesini gördü.

Türkiye’de devam etmekte olan enflasyon ve para politikaları ile bağlantılı olarak 9,97 TL olan 1 dolar tarihin zirvesini gördü.

Bugün Türk Lirası dolar karşısında %1 oranına yakın değer kaybederken, psikolojik sınır olarak görülen 10 TL seviyesine oldukça yakın seviyelerde görüldü. Son 5 yılda değerinin üçte ikisini kaybeden Türk Lirası, benzer para birimlerine kıyasla en çok değer kaybeden para birimlerinden biri oldu.

Dolar bugun nekadar oldu Daha da yukselir mi
Dolar bugün nekadar oldu ? Daha da yükselir mi ?

PİYASALARDA SON DAKİKA

Merkez Bankası toplam rezervleri Kasın 5 ile biten haftada 1 milyar 660 milyon dolar arttı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Haftalık Para ve Banka İstatistikleri’ni açıkladı. Buna göre; Merkez Bankası toplam rezervleri 5 kasım ile biten haftada 1 milyar 660 milyon dolar artarak 125 milyar 444 milyon dolar oldu.

Dolar, Amerika Birleşik Devleterinin enflasyonun son 30 yıldan uzun sürenin zirvesine çıkmasının ardından sterlin ve euro karşısında 2021’in yeni zirvelerini de gördü.

1 ABD Doları bugün satış olarak ise 9.91 TL dolaylarında işlem görüyor.

 

dolar bugün kaç tl

dolar bugün rekor kırdı mı

dolar bugün kaç lira oldu

dolar bugün ne olur

dolar bugün en yüksek kaçı gördü

dolar bugün kaç tl

dolar bugün kaç lira oldu

dolar bugün kaç tl son dakika

dolar bugün kaç para oldu

dolar bugün kaç tl oldu

dolar bugün kaçı gördü

dolar bugun kac tl

dolar bugün kaç oldu

dolar bugün kaç paradır

21 thoughts on “Dolar bugün nekadar oldu ? Daha da yükselir mi ?”

  1. Dolar bugün ne kadar olmuş doların takibi ile ilgili olarak son derece güzel bir yazı olmuş diyebilirim. Çok teşekkür ederim.

    Reply
  2. Evet dolar yükseliyor. Yaşantımızda her noktada acı bir şekilde hissediyoruz. Dünya ekonomi sistemi yeni arayışlarda, Bu yıllarda hayatta kalabilmek önemli olan. ve unutmayalım her doğum sancılı olur…

    Reply
  3. Dolara yatırım yapacağım ve bu yazı çok iyi oldu sizdedolara yatıracaksanız paranızı okumanızı tavsiye ederim

    Reply
  4. Evet dolar yükseliyor. Yaşantımızda her noktada acı bir şekilde hissediyoruz. Dünya ekonomi sistemi yeni arayışlarda, Bu yıllarda hayatta kalabilmek önemli olan. ve unutmayalım her doğum sancılı olur…

    Reply
  5. Dolar yukseldikce yukseliyor ve bunun cilesini biz tc vatandasi olan halk cekiyor maalesef zam ustune zam gelmekte.dolar daha da yukselecegine benziyor euro da saka gibi.

    Reply
  6. Dolar hakkında yükseliş hususunda ayrıntılı ve acıklayıcı bilgiler verilmiş kendilerine teşekkürler

    Reply
  7. Dünyanın sağlığıyla oynadılar bir virüsle tam dünyayı etkilediler, milyonlarca insan hayatını kaybetti. Durmuyorlar dolarla altınla fakir devletleri daha da fakirleştiriyorlar. Tüm dünyadaki ekonomiler alt üst oluyor açlıklar başlayacak su savaşları başlayacak.

    Reply
  8. Dolar gün geçtikçe daha da yükseliyor hiç düşecek gibi gözükmüyor. Dolara yatırım yapmayı düşünenler için ayrıntılı bir yazı olmuş teşekkürler.

    Reply
  9. Dolar varya uçtu şuan 10 TL aga daha nereye kadar ilerleyecek 18 Mart’ta 20 TL olur herhalde şaçma türk lirası doların yanında değer kaybediyor kaybetmeye devam edecek.

    Reply
  10. Her ne kadar dolar çıkışta olsada her zaman en iyi yatırım altındır yerini hiç bir şey tutamaz diyelimki dolar aldınız 11 den 9 a düşse zarar

    Reply
  11. Maaşlara ne kadar zam yapılsada dolar bu şekilde yükselişte olduğu sürece anlamsız. Umarım bu durum daha kötüye gitmez

    Reply

Leave a Comment