İNTERNETTEN NASIL PARA KAZANILIR? (Uygulama,Website)

İNTERNETTEN NASIL PARA KAZANILIR? (Uygulama,Website)

1: Videolara Montaj Yapıp Satmak: İnstagramdan,facebook gibi sosyal medya uygulamalarından hesap açıp ilk önce kendinizi,işinizi ve insanlara nasıl yardımcı olabileceğinizi anlatıp sonradan insanlardan teklif alıp insanların size gönderdiği videoları ücretli bir şekilde montajlayıp satabilirsiniz.

İNTERNETTEN NASIL PARA KAZANILIR?2: Reklam Almak: Sosyal medyada bir süre kendi hobileriniz veya işlerinizle ilgili video çekip belirli bir seviyeye ulaştıktan sonra insanlardan reklam alıp para kazanabilirsiniz. Sosyal medyadan kastım Youtube,İnstagram,Titkok vb. uygulamalar.

Money Dolphin Uygulaması (Oyunu)

Bu uygulamada (oyunda) oyun oynayarak para kazanıyorsunuz üstelik dolarla. Oyunda hayvanlarınızı geliştirerek ve yeni hayvanlara ulaşarak para kazanıyorsunuz. Uygulama test edilmiş,araştırılmış,onay görmüştür ve bir çok kişiye parasını ulaştırmıştır.

Sweatcoin Yürüyerek Para Kazanmak

Bu uygulamada yürüyerek sweatcoin kazanıyorsun ve 1000 adım 1 sweatcoine eş değerdir ve her gün gelen video izleyip sweatcoin kazanma platformu da yer almaktadır üstelik bunun yanında da arkadaşlarınızı davet edip 5 sweatcoin kazanabilirsiniz. Uygulamada eskiden sweatcoinlerinizi dolara çevirebiliyordunuz fakat şuan o kalktı ve şuan amazon gibi yerlerden hediye çeki,bazı ürünler,ürünlere olan indirimler,bağış ve daha birçok şeyi yapabiliyorsunuz.

Shutterstock Fotoğraf Çekip Satmak

Eğer fotoğraf çekmeyi seviyorsanız bu siteden,uygulamadan fotoğraf satıp para kazanabilirsiniz. Eğer öğrenciyseniz ilgi alanlarınıza veya gündeme göre fotoğraflar çekip satabilirsiniz. Fotoğraf makinenizin olmasına bile gerek yok sadece uygun ortamı hazırlayın fotoğrafınızı çekin ve satışa koyun.

Bionluk Logo Yaparak Satmak

Bionluk logo yaparak para kazanabilirsiniz. İlk önce 40 tl sınırsız freelance üyeliğini satın alın sonra ise yaptığınız logoları satışa koyun ve satın alınmasını bekleyin ya da insanların isteklerine göre logo yapın veya fiveer sitesinden de logo yapıp dolar veya euroyla satabilirsiniz. Bu logoları da canva gibi logo veya poster yapma sitelerinden yapabilirsiniz.

Toloka Görev Yaparak Para Kazan

Tolokada size bazı görevler veriyor ve bu görevleri yaparak para kazanıyorsunuz örneğin Yandex.Navigatora kullanıcıların gönderdiği mesajları talimatlarda belirtilen kurallara uygun şekilde modere etmek. Bu görevlerin karşılığında ise dolar ile ücret alıyorsunuz ve daha demin de gördüğünüz gibi bu uygulama Yandex’e ait ve güvenilir bir site.

Mono Bildirimlere Bakarak Para Kazan

Mono uygulamasında size gündemdeki haberleri bildirim olarak gönderim para kazanmanızı sağlıyor. Monoda 10000 Mono puanı 10 tlye eş değer oluyor ve her türlü bankaya da yatırabilirsiniz ayrıca bunların dışında Mono puanlarınızı hem indirim kuponuna dönüştürebilirsiniz hem hediye çekine dönüştürebilirsiniz hem de bağış yapabilirsiniz. Üstelik her bir arkadaşınızı davet ettiğinizde tam 5000 Mono puanı alıyorsunuz ve de oyundaki düellolara girip sevdiğiniz markalardan hediye alabilirsiniz.

Algida İle Kazan

Algida İle Kazan uygulamasında yediğiniz dondurmalardan çıkan promosyon kodlarını yazarak puan kazanıyorsunuz. Bu puanları da GB,Fizy aylık premium üyeliği,Exen 1 aylık abonelik,Hoppi paracık,Zula hediye çeki,Getir 15 tl hediye çeki ve daha birçok şey.Ayrıca kazandığınız puanlarla geri dondurma alabiliyorsunuz ve dondurmalarınızdan çıkan promosyon kodunu girerek ücretsiz bir şekilde araba kazanma çekilişine girebiliyorsunuz.

KazandıRio

KazandıRio uygulamasına giriş yaptıktan sonra tek yapmanız gereken şey içeceklerinizin kapaklarında çıkan kodları yazarak ya da telefonunuzun kamerasıyla okutarak uygulamaya girmek. Kodları girerek hediyeler kazanıyorsunuz örneğin GB,Bein Connect aylık üyelik,Fizy aylık premium,Okey 101 25.000 çip,20 tl pepsi para,Trendyol 100 tl hediye çeki,Hoppi paracık,Pubg UC ve daha birçok şey.

Şanslı Çark

Şanslı Çark uygulamasına ücretsiz bir şekilde üye olduktan sonra yediğiniz cipslerin içinden çıkan kartların üstündeki promosyon kodunu ya yazıp ya da kameranızla yazıyı okutarak çıkan hediyelerin keyfini çıkarın örneğin GB,Kontör,Yemeksepeti Banabi hediye çeki,Hepsiburada hediye çeki,Zula altın,Fizy aylık premium ve telefon,atm gibi birçok şeye çekiliş hakkı kazanabilirsiniz.

Leave a Comment