İNTERNETTEN PARA KAZANMANIN 8 YOLU

İNTERNETTEN PARA KAZANMANIN 8 YOLU

Hepimizin bildiği üzere pek çok insan internetten para kazanıyor veya internetten para kazanmanın yollarını arıyor hadi hep birlikte internetten nasıl para kazanılır bi bakalım.

INTERNETTEN PARA KAZANMANIN 8 YOLU

İNTERNETTE PARA KAZANMANIN 8 YOLU

-Freelace çalışarak para kazanma

-Blog yazarak para kazanma

-youtube’dan para kazanma

-google adsense ile para kazanma 

-instagram üzerinden para kazanma

-çeviri yaparak para kazanma

-web sitesi yaparak para kazanma

-oyun oynayarak para kazanma 

Freelance çalışarak para kazanma

Bir firmaya veya işyerine bağlı olmaksızın serbest çalışma günü ve serbest çalışma saati ile insanların hoşuna giden bir iştir freelance; makale yazımı web tasarım, bilişim teknolojileri, yazılım, dijital pazarlama, danışmanlık gibi bir çok işi yaparak para kazanabileceğiniz bir yöntemdir.

Blog yazarak para kazanma

Blog yazarak kendinize ciddi rakamlarda bir gelir elde edebilirsiniz. Blog yazmak için kendinize bir blog sitesi kurmanız yeterli wix ve mühadili sistemler üzerinden kendi blog sitenizi kurabilir ve bloglarınızı yayınlıyabilirsiniz.

Youtube üzerinden oara kazanma

Dünyanın en büyük video izleme sitesi olan youtube’da inanılmaz derecede gelirler elde etmek mümkün. Youtube’daki içerik üreticileri ziyaretcilerin ilgilerini çekicek videolar hazırlayıp içlerine reklam alarak para kazanırlar.Bu reklamlar Gogle Adsense tarafından gösterilir. Videolarınızın içerisine yerleştirilen reklamlar izlenme ve tıklama başına oara kazanmanızı sağlar. Youtube’da para kazanmak için en az 1000 aboneye ve son 12 ay içerisinde 4000 saat izlenme süresine erişmiş olmanız gerekir.

Google Adsense ile para kazanma

Öncelikle bir web sitesi kurmamız gerekiyor web sitemizi bir yazılımcı gibi sıfırdan yazmamıza gerek yok bazı hazır site yapan sistemlerden kendi sitemizi kurabiliriz. Web sitemize içeriklerimizi yükledikten sonra google sitemize reklam vericek firmaları bularak sitemizi reklamları yerleştirir. Ve bu reklamlara tıklanma başıma google dan %68 komisyon alırız.

İnstagram üzerinden para kazanma

Öncelikle instagramda hatrı sayılır bir takipçi sayısına erişmiş değilseniz instagramdan para kazanmanız çok fakat düzenli içerik paylaşarak hesabınızı büyütüp bazı firmalar ile sponsorluk ve reklam alarak instagram üzerinden büyük kazançlar elde etmeniz mümkün.

Çeviri yaparak para kazanma

Eğer bir yabancı dile profosyenel bir şekilde hakim iseniz kolaylıkla internetten para kazanabilirsiniz. Dil bilginiz sayesinde makale, yazı hatta mektup dahi çevirerek para kazanabilirsiniz.

Web sitesi yaparak para kazanma

Eğer yazılım alanında bilginiz deneyiminiz varsa fiver bionluk gibi freelence sitelerde web sitesi yapıp satarak para kazanabilirsiniz. Eğer hiç bir yazılım bilginiz yok ise WordPress, Joomla gibi içerik yönetim sistemleriyle siparişinize göre siteler tasarlayıp satabilirsiniz.

Oyun oynayarak para kazanma

E-spor her gün büyümeye devam eden ve oyuncularına para kazandıran bir pazar olamaya devam ediyor. Sizde popüler bir oyunda ustalaşarak oyun oynayarak para kazanabilirsiniz.

3 thoughts on “İNTERNETTEN PARA KAZANMANIN 8 YOLU”

  1. Ek gelir elde etmek icin yazi ve oneri fikirler arastirirken bu yaziniza denk geldim gercekten basarili ve aciklayici bir blog yazisi olmus bu tur yazilarin devamini bekliyor olacagim…

    Reply
  2. İnternet uzerinden ek gelir elde etmek icin aciklayici ve basarili bir blog yazisi olmus bu turden yazilarin gelmesi dilegiyle takipteyim

    Reply

Leave a Comment